Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dámejídlo.cz - Dobrá věc, nebo horor?

Od: silverfish003® odpovědí: 13 změna:

Asi takhle: Dáme jídlo je ta NEJHORŠÍ možnost jak si objednat jídlo. Zajímá mě ale názor ostatních. Například jsem si tuhle objednal - ani to nešlo pořádně zaplatit. Aplikace je podle mě dost nešťastně provedená. A to doručování? Přijede to o 2 hodiny později, k tomu studený. Hranolký úplně v pr*eli, rozmočený. Burger kostka ledu. Kurýři neslušní a neochotní. Polévka je rozlitá - poslat kurýra pro polévku na kole je totiž skvělý nápad. Odmítli mi jídlo přihřát s výmluvou, že je pouze jejich práce jídlo rozvážet, a že to už je můj problém, a s tím jejich kupónem sleva 50,- na další nákup jsem je poslal do háje.

Máte zkušenost s touto ubohostí?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
z damejidlo se dala objednat jen cina a kdyztak clovek si to jeste ohral, na tom neni nikdy co zkazit... nebo pizza, vsechno ostatni stalo za houby, hranolky jak blato rozmoceny steak pokydany necim, uvaril bych si radeji sam, normalni jidla nema smysl vozit
cikitsaka

Vybral jste si špatnou restauraci, damejidlo jsou jen kurýři. Rozhodně je lepší a často levnější objednávat přímo z restaurace s vlastním rozvozem a prostředníky, kteří vás jen stojí peníze navíc (damejidlo asi 30 Kč, může být individální), vynechat.

joudic*
resil jsem to na P10, cili restauraci prehrsel, a nejake normalni jidlo stalo ze 100% za starou backoru, at uz jsem vybral sebelepsi resto. Rychle mi doslo, ze za prve kdyz si to uvarim sam, bude to rychleji a za druhe, ze to moje chutna jak z restaurace s michelinskou hvezdou, kdezto to privezene je kejda pod urovni skolni jidelny. Zaslouzena vyjimka cina, a pizza kdyz nebyla spalena nebo s nekvalitnim syrem.

hodnocení

2x

V anketě chybí možnost: Zkušenosti nemám.

A to je můj případ. Vařím sama, doma, je to čerstvé, vím, co jsem tam dala, jak to bylo oprané, oloupané apod.

Chápu, že někteří lidé nevaří. A pak to dopadne podobně, jako u Vás. Odbydou je čímkoliv. Proto to chce postupně proniknout do tajů vaření. Pro začátek jednoduché: brambory s mlékem, česnečka, koprovka, buřtguláš, špagety, dušený plátek+ brambory, špenát+volské oko+brambory...a postupně si přidávat další.

Za normální situace mi nevadilo najíst se občas v restauraci /při cestování, o dovolené/, ale přece jen domácí kuchyně je domácí kuchyně. A uvidíte, že Vás to bude i bavit, když se bude dařit. Lepší, než platit jídlo tam, kde nejste spokojen. Jaga.

Když budete potřebovat nějaké rady ohledně vaření, je tady plno kuchařek, které Vám jistě rády pomohou.

doplněno 21.03.21 08:10:

V jiné otázce /Trestní oznámení/ píšeš ale, že je Ti 13 let, bude Ti 14. Proč si musíš sám objednávat jídlo? Maminka Ti nevaří?

Po tom zjištění věku si to celé připadán nějak divné. A asi nebudu sama.

ruzena*

Souhlasím s Vámi, mládež se nudí a tak zaměstnává rádce celkem OT dotazy, které nemají žádný smysl. Hihnají se u toho a a já se už vyhybám tomu, odpovídat těmto "chudákům", co nemůžou do školy, aby se jim zvýšila inteligence...*smich* Většinou je poznám podle jejich problémů s českým jazykem a pubertálního vyjadřování, včetně vulgarit...*smich*

lidus*
hodnocení

0x

Dáme jídlo 3x v naprosté pohodě ale raděj objednávám přímo z restaurace která rozvoz nabízí, vybírám ty blízko mého bydliště.

kicune*
hodnocení

0x

Objednáváme si u nich jiídlo myslím už od asi 7 let a máme vcelku dobré zkušenosti. Záleží na kurýrovi, když je to mamlas, tak asi můžou být potíže. My máme asi na kurýry štěstí, protože popisované problémy jsme nikdy neměli.

hodnocení

0x

Ano, je to fakt hrůza

Damejidlo je podle mých zkušeností holý zoufalství a prakticky přesně to popsal tazatel. Jenže jelikož jsem servisák, každý den jsem jinde po celé republice a jíst se musí, vezmu mobil, v okolí vyhledám restauračku, nebo pizzerku kde vozí jídlo, zavolám, dovezou - no problem.

Ještě lepší bylo, když jsme instalovali velkou linku, byli jsme tam tři celý týden, tak jsme každý den vylosovali ,,dobrovolníka´´ co vzal auto a zajel 7km do hospody pro jídlo - to bylo fakt se zárukou, že s tím neobjedou půl okresu a za dvě hodiny nedovezou jídlo studený rozlitý po igelitce a podobný hnusy, jako umí právě damejidlo.

hop®
hodnocení

0x

Ne, je to v poho

Rád si v práci dopřeju oběd, je to jediné teplé jídlo za den. No a od té doby, co si nemůžu dojít do hospody a v klidu si tam dát dvě pivka a něco k jídlu, tak tuhle službu pravidelně využívám. Někdy si objednám něco přímo z restaurace, která má vlastní rozvoz, ale těch s českou kuchyní moc není, vlastní dopravu mají spíš pizzerky, což za oběd nepovažuji.
Samozřejmě se stalo, že jídlo bylo polostudené, že jídlo nebylo moc chutné - ale za to tahle rozvozová agentura asi moc nemůže, takže na blacklist si dám tu hospodu a příště objednám jinde. Takže já jsem víceméně spokojen.
Mimochodem, objednat si polévku, když si nejsem jistý v jakém balení ji restaurace pošle je docela riziko toho, kdo si ji objedná. Také jsem si jednou objednal řízek se salátem, a pak jsem byl nasraný, že je řízek polostudený a salát poloteplý, ale uvědomuji si, že tato kombinace je pro rozvoz dost na prd a že to byla jen a jen moje kravina...
Jen podotýkám, že se bavím o Praze, v jiných městech je třeba výběr i kvalita trošku jiná...

hodnocení

0x

Záleží na městě, kde to funguje. U nás je výběr z mnoha jídel, desítek restaurací.

iz*
hodnocení

0x

Já mám s DámeJídlo dobrou zkušenost. Restaurací spousta, různých kuchyní je víc, pohromadě přehled, kde je právě otevřeno, ... Jídlo jsem si objednala několikrát, pokaždé přivezli do ± 40 minut, všechno teplé. Co mělo být křupavé, bylo křupavé a co mělo být měkké, bylo měkké.

Ale v Praze je hodně restaurací, kdyby zákazníci s některou nebyli spokojeni, DámeJídlo by s ní dal nespolupracovalo.

tampa*
hodnocení

0x
Už jen ta reklama dáme jídlo to je největší hnus co jsem kdy viděl ,objednávat nikdy nebudu

ladis*
hodnocení

0x

Damejidlo je agregator fastfoodu pripadne s pridanou hodnotou vlastniho rozvozu. Jedna se o tuhle nadnarodni skupinu deliveryhero.com/...

Zalezi na miste, kde jsi. A zda rozvazi DameJidlo nebo restaurant. A jaka je kvalita jidla, baleni, tak to uz zase zalezi na kuchari apod. Takze nelze hodnotit celoplosne.

Samozrejme byste meli vedet, ze si berou docela velky podil za tu sluzbu, klidne 50% z ceny jde jim :)

Jako businessmodel to je samozrejme majstrstyk. Osobne to nepouzivam, protoze fast food fakt nezeru, kdysi davno jsem to pouzival, jeste ve stare aplikaci, kdy to vlastnil Čupr, to bylo nekdy pred 8 lety?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]