Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost pánských kalhot

Od: evan odpovědí: 3 změna:
Vyznáte se ve velikostech pánských kalhot? Když jsou čisla např. 64(48/32) co to znamená? Jak vybrat bez zkoušeni?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

0x

To se liší podle značek a dokonce i podle země. Sám v tom také trochu plavu. Pokud je to zapsáno jako 48/32, tak první číslo by měla být šířka kalhot a druhé délka nohavice. Ale odkud kam to nevím. Rozměrově to málokdy sedí.

Rezignoval jsem na to studovat každouznačku zvlášť a zvykl jsem si kupovat pouze tři konkrétní značky kalhot, u kterých mám velikosti odzkoušené. Jednou večer jsem vzal všechny kalhoty, které mi sedí dobře, proměřil jem je a nafotil i s metrem. Tak si to nemusím pamatovat, stačí mrknout na fotky a objednat podle toho další kalhoty v eshopu.
Např. Bushman je dlouhodobě velikostně konzistentní, ty kupuju rád.

joudic*
hodnocení

0x
to se moc neda, a ikdyz tam jsou tabulky tak stejne se clovek casto nevyhne posilani sem tam, zvlast u gati, treba thor steinar rifle prisly snad o 10 cm sirsi v pase a nohavice nez mely podle tabulek byt, ted uz mam pas ok, ale i ty mensi jsou dlouhe tak na chlapa 210cm... ale vetsinou jsem mel stesti. Vetsi obchody nabizi i zdarma poslani zpet, ale uz nevim ktery, mozna zalando atd

ordoabchao
hodnocení

0x

V posledních dvou letech jsem kupoval dvoje. Výběr byl jednoduchý - držel jsem se jediné míry a to přes boky (104 cm) a sedí mi oboje.

Warmpeace boky XL 106-110 cm
Nordblanc L 103-107 cm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]