Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rázový utahovák Kaufland

Od: petrklic® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
zakoupil jsem začátkem března rázový utahovák do autozapalovače v Kauflandu. Dnes jsem rozbalil krabici, dal ho do autozapalovače a zjistil, že motor uvnitř se sice točí, ale osa s nástavcem se ani nehne. Jakoby nebyla s motorem spojená.
Co v tom bude rozbité?
Půjde to svépomocí opravit?
Děkuji.

Rázový utahovák Kaufland

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V Kauflandu podobné věci z vlastní zkušenosti kupovat nedoporučuji. Koupil jsem si tam sluchátka a co? Vůbec nefungovaly.

hodnocení

0x

Sám nic neopravujte. Vložte zboží zpátky do krabice, je dobře, že ji dosud máte. Přidejte k tomu účtenku z Kauflandu a běžte reklamovat. S největší pravděpodobností vám vrátí peníze. A vyberete si v nějakém lepším obchodě. Proti masu a zelenině z Kauflandu nic nemám, ale různé ty elektro výrobky s kvalitou hodně pokulhávají. Leší si to koupit třeba v obchodě s autopříslušenstvím.

Pokud byste se chtěl do opravy pustit sám, uzavřete si ale cestu k reklamaci. Opravovanou věc vám už nikdy nepřijmou. A škoda pak těch peněz. Jaga.

hodnocení

0x

Neopravujte,vraťte to,nebude problém. Nijak to nebudou řešit,poletí to rovnou do kontoše. Mmchdm,Babojago,trochu s Váma nesouhlasím. Kdysi lidl začal prodávat své nářadí,parkside,a není úplně špatné za ty peníze. Kauf teď zkouší totéž,značka My project a zatím co jsem koupil,tak bez problému. Samozřejmě ten utahovák je něco jiného.

asd1
hodnocení

0x

Vrať to a vem Lidlovku, tohle je totální sr. drahá i zadarmo...

Jj z Lidlu je dobrý,na první nabití po koupi asi 5x povolit kola a zase utáhnout kola a není třeba zatím nabít. A to jsem ještě zkoušel zda na autě co 4 roky stojí v kopřivách po předchozím cca osmiletém provozu povolit obě poloosy-šli jako po másle.

Po utažení jsem ještě vyzkoušel momentový klíč a krapet dotáhnul na předepsaných 100Nm.

Nyní jej mají zase v akci od Po? nebo středy či jak mají akce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]