Nejste přihlášen/a.
Sám nic neopravujte. Vložte zboží zpátky do krabice, je dobře, že ji dosud máte. Přidejte k tomu účtenku z Kauflandu a běžte reklamovat. S největší pravděpodobností vám vrátí peníze. A vyberete si v nějakém lepším obchodě. Proti masu a zelenině z Kauflandu nic nemám, ale různé ty elektro výrobky s kvalitou hodně pokulhávají. Leší si to koupit třeba v obchodě s autopříslušenstvím.
Pokud byste se chtěl do opravy pustit sám, uzavřete si ale cestu k reklamaci. Opravovanou věc vám už nikdy nepřijmou. A škoda pak těch peněz. Jaga.
Neopravujte,vraťte to,nebude problém. Nijak to nebudou řešit,poletí to rovnou do kontoše. Mmchdm,Babojago,trochu s Váma nesouhlasím. Kdysi lidl začal prodávat své nářadí,parkside,a není úplně špatné za ty peníze. Kauf teď zkouší totéž,značka My project a zatím co jsem koupil,tak bez problému. Samozřejmě ten utahovák je něco jiného.
Jj z Lidlu je dobrý,na první nabití po koupi asi 5x povolit kola a zase utáhnout kola a není třeba zatím nabít. A to jsem ještě zkoušel zda na autě co 4 roky stojí v kopřivách po předchozím cca osmiletém provozu povolit obě poloosy-šli jako po másle.
Po utažení jsem ještě vyzkoušel momentový klíč a krapet dotáhnul na předepsaných 100Nm.
Nyní jej mají zase v akci od Po? nebo středy či jak mají akce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.