Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Košík na nákup

Od: jural odpovědí: 22 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, když půjdu na nákup, ale půjdu jenom pro jednu věc, musím si brát košík? Trochu jsem se v těch opatřeních ztratil, tak se raději ptám. Díky za odpověď

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
V dnešní době většina obchodů vstup jen s košíkem,tím si hlídají počet lidí v obchodě.

souhlas ale občas proběhnu když tupro jednu věc

hodnocení

5x

V pátek v Kauflandu: Kupa cizinců snědé pleti, co vypadali, jako by z Indie dorazili teprve včera, jen sherwani nahradila výstražná vesta a turban vyměnili za plastovou přilbu. Bylo jich aspoň 10 a hrnuli se tam, jak kdyby jim to patřilo. Proti nim dívčina z ostrahy, vážila tak půlku, co ten nejmenší z nich. Dořvala je tak, že si ty košíky nakonec vzali. Ovšem tím to skončilo. Než jsem se dostal k rohlíkům, byly probrané mnoha páry snědých rukou. Takže smůla, jíme jen chleba. Pro jistotu balený.

smode*
tohle se ještě smí psát? :-D

Též se divím. Očekával bych, že dívčina z ostrahy bude promptně vyhozena a dostane nejmíň 10 let natvrdo. Nejen že nepoklekla, ale ještě si otevřela hubu.

joudic*
myslim, ze kdyby to byli ti, co prilbu nikdy nepotrebovali, skoncila by s vytrhanyma vlasama, a byla by rada, ze zustanou zuby ok, az by se do ni pustily 2 dvestekilove zapasnice *vtip*

hodnocení

1x
Teoreticky asi jo. Ale já chodím bez. Připadá mi to podstatně rozumnější. Dělám jen malý nákupy. Velký týdenní nákupy jsem zrušil již před mnoha lety.

senior
hodnocení

1x

Pořád s košíkem. Určitý počet osob na metry prodejní plochy stále trvá.

V Bille je ochranka a lidi bez košíku vrací zpět.

Ale možná, že někde proklouznete, jak je u jednoho nakupujícího výše už uvedeno. *nevi*

joudic*
hodnocení

1x
vykaslete se na kraviny co vam kdo rika, chovejte se normalne, pouzijte mozek a delejte si proboha v zivote co uznate za vhodne, nejste v materske skolce
liska5

Je ale možné, že ho ostraha zastaví a pošle ho pro vozík. Mně se tak stalo. Šla jsem pro jednu láhev do Kauflandu. Oni tak mají jasno, kolik lidí mají na ploše.

donpapa

joudic@ To máte těžké. Dlouhou dobu lidem říkal co mají dělat císař pán. Než se vzpamatovali, tak je usměrňoval pan Hitler, následovali pánové Stalin a Gottwald, a pan Husák, byť byl vzdělaný, neměl zapotřebí je vést k samostatnosti, jelikož věděl, že to je marné. Do toho tři emigrační vlny a podivná písnička "Kde bydlím, kde bydlím". A je vymalováno. Ale jinak, příroda je tady nádherná.

molly
hodnocení

0x
Každý obchod to má nastavené jinak. V Lidlu není třeba, od 1.1. systém košíků zrušili. Hlídač počítá lidi klikačem v ruce. Nevím jaká jsou pravidla jinde, ale Penny, Billa, Albert, Norma - všude chodím bez košíku a nikomu to nevadí. Je tedy fakt že chodím většinou kolem 18-19h když už je v obchodech prázdněji a ne ve špičce

hodnocení

0x

V některých obchodech košíky dočasně vyřadili a používají se jen nákupní vozíky a jen učitý počet, pro jednodušší regulaci. Bez vozíku tam pak zákazníka ani nepustí.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Stále platí že Vy platíte = Vy rozhodujete. Obchod je vždy rád když má tržbu. Tedy v normální prodejně se nikdo nikdy nebude dívat na to zda máte košík nebo ne a aktuální situaci se bude snažit vyřešit jinak. Aktivně prudit klienta - třeba okřiknutím k nutnosti chytnout košík, věřte nebo ne, je to poslední co chtějí prodejny dělat.

Když nepochopíš situaci a nařízení, je tvoje věc.

smode*
Žádná nařízení nesleduji. Když vidím že mají lidé respirátory tak si jej vezmu taky. Tím to hasne. Sledováním zpravodajství se opravdu neživím :) a jak píšu: já platím = já rozhoduji :)

hodnocení

0x

Vběhl jsem bez košíku do kaufu. Šel jsem jen pro jednu věc a docela rychle. Na volání typu "haló,pane" nereaguji,takže mě ostrahář doběhl až vzadu,přinesl mi košík...:-D. Tak jsem si ho vzal.

dejv111*
hodnocení

0x

U nas v Albertu a v Lidlu už bez problémů bez vozíku. Měl jsem dnes v ruce jen tašku, zboží dával do ní a pak na pás a bez potíží.

hodnocení

0x

Když se začínalo v prodejnách s počítáním zákazníků, vozíky musely nutně být. Viděla jsem ostrahu, jak lidi nekompromisně pro vozíky honí zpátky. Někdy to bylo postavené na hlavu. Šly 2 ženy, patrně matka s dcerou a jedním společným vozíkem. Bylo to špatně. *ee*

V současné době se už na tom nijak nebazíruje. Šla jsem včera ve městě do velké prodejny jenom pro šunku. Košík ani vozík jsem si nevzala. Nikdo mi nic nevytýkal. Nakonec jsem při cestě k pokladně přibrala ještě balíček papírových utěrek, takže jsem měla 2 věci. A proběhlo to úplně bez problémů.

Je pořád lepší jít pro jednu věc bez košíku, prodavačky vidí, že máte ruce prázdné. Pokud má někdo tašku, může tam schovat cokoli. Proto v tom nevidím žádný zádrhel. Jaga.

hodnocení

0x

No, já jsem dostal do vozíku ruční košík. Slouží k počítání zákazníků v prodejně.

hodnocení

0x

Je to dost kravina. Šel jsem do Kauflandu pouze do trafiky pro noviny, ale ten košík jsem si musel vzít stejně. Dost trapárna.

Tak tam máte tedy ostarhu. U nás jsem šli tři-manželka s vozíkem,dcera s kočárkem a já bez košíku-jen blbě koukli a nic neřekli-přesně dle slov Smodeho!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]