Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřebuji poradit..V minulém roce jsem absolvovala na přání mého stávajícího přítele operaci prsou - augmentaci.Zákrok se zdařil prsa mám opravdu pěkná jsem spokojená..Nečekala jsem však že se semnou těsně po operaci přítel rozejde..Nyní mám nového partnera a ten vůbec netuší že jsem augmentaci absolvovala.Milování odkládám - velmi se stydím..Oba žijeme na vesnici kam tato metoda zkrášlení bohužel ještě nepronikla.Když jsem se ho zeptala na názor co si o takové operaci myslí,řekl mi že s holkou co má umělá prsa by nebyl..Prsa mám pevná ale při mazlení nic nepoznal.Zvažuji tedy že mu operaci nepřiznám.Problémem jsou však jizvičky co mám v prsní jamce.Jsou tenké a hezky se hojí ale bohužel nezmizí úplně..Prosím o radu jak dál.Mám se přiznat nebo ne? Máte prosím někdo zkušenosti s reakcemi mužů?Bojím se že ho ztratím proto přemýšlím jak zdůvodnit přítomnost jizev..Děkuji za jakýkoli nápad názor a radu..
Nevím proč tajit jestli Vás má rád- tak Vás má rád takovou jaká jste.Vím,že názory budou rozdílné-nemusíte se dle mého řídit ,to je jen mé stanovisko.
doplněno 17.04.10 14:43:Myslím,že má předsudky,že by ženu s umělými prsy nechtěl,vidíte ani to nepoznal. Tak mu to řekněte a bude koukat,jak se mílil.Zjistí,že i umělá prsa jsou pěkná a nemusí to být,žádné balóny.
Řekněte mu to. Co když budete mít někdy nějaké zdravotní potíže? Co Vy víte, co s Vašimi prsy udělá těhotenství? A odkládat milování... přítel je určitě zoufalý a přemýšlí proč ho nechcete.
Já jsem neměla chválihodnou minulost, to vůbec ne, a když jsem poznala manžela, bojovala jsem s myšlenkou, jestli jít s pravdou ven. Dvakrát za mnou přijel, strávili jsme krásný víkend a nabídnul mi, jestli bych se k němu nechtěla nastěhovat, že dojíždět 200 km týdně je náročné, a nikdy se lépe nepoznáme než ve společném životě. O nic mi nešlo, bydlela jsem na ubytovně, šla bych do cizího města, kde mě nikdo neznal. Nešlo o nic míň a o nic víc než o čisté svědomí, o klid v duši. Do očí jsem se všechno bála říct, a tak když odjel, zavolala jsem mu a říkám. "Posaď se, já Ti musím všechno o sobě říct, nepřerušuj mě a pak uvidíš sám". Mluvila jsem snad hodinu, ale pak řekl "No a co má být, mě zajímá jaká jsi teď a jak se nám spolu bude žít. Co bylo bylo." Víte jak mi spadl kámen ze srdce? A jak moc jsem ráda, že mě netíží žádné tajemství? Je to lepší. ![]()
Všechno už bylo řečeno přede mnou, ale stejně si neodpustím odpověď abych podpořil tvrzení kolegů.
Když člověk není schopen přijmout fakta, není schopen kvalitního života a vy se s takovým člověkem budete tahat jako s koulí na noze. Když není člověk schopen přijmout minulost partnera, není schopen nabídnout mu budoucnost. S takovým člověk ustrnete na jednom místě a nevyvinete se. Pokud není člověk schopen pohcopit a akceptovat důvody a vlviy podle kterých jsme se rozhodovali v danou chvíli, pak to není partner, který vás obohatí.
Můj názor je. Sdělit partnerovi všechny skutečnosti o s vém zdraví, protože pokud máte spolu žít, pak má na to právo a je to i vaše povinmost. Musí mít šanci brát na vás ohled a musí mít možnost vytvořit si správný úsudek o tom jak jste se rozhodovala a proč. Je to vlastně klíč k poznání. Bez ohledu na to jak oppožděné jsou vědomosti vaší vesnice a jak zabržděné je myšlení lidí, kteří se cítí být povolání k mentorování o morálce a životních podmínkách.
Správnej chlap vás přijme takovou jaká jste i s tím jak jste žila. Pokud to neunese, tak za to nestojí..
Samozřejmě řekněte, myslím, že změní svůj PŘEDSUDEK
hned, jakmile zjistí, že "ta co má umělá prsa", jste i Vy ![]()
Copak rozumný mužský opustí svoji lásku jen kvůli takové prkotině? No jestli jo, tak buďte ráda, že to je teď a ne za pár let.
Ale osobně si myslím, že to jen tak plácl a kdo ví, co si opravdu myslí. Určitě by nad tím uvažoval jinak, kdyby věděl, proč se ptáte ![]()
Nebyl bych s báječnou, milou, chytrou ženou, kterou mám rád, jen proto, že byla na nějaké operaci?
Taky Vám to zní jako nesmysl? ![]()
nika868686, samozřejmě mu to předem řekněte a vysvětlete mu vaše osobní důvody, které vám k tomu vedly. Jednak by to stejně poznal a pak už by to byla trochu trapná situace a hlavně, partneři by o sobě měli vědět vše. Určitě to skousne, nebojte se. Jedno přísloví říká, nikdy neříkej nikdy a tady se vám to potvrdí. Vám se bude žít s lehkostí, že jste mu nic nezatajila a on, jestli vás má rád, tak vás přijme takovou jaká jste nyní. Myslím, že to jen tak plácnul, jak se muži baví. Mám kamarádku, která si prsa nechala zmenšit. Neměla s tím u mužů problém před operací
, ani po operaci. A hlavně se ona cítí mnohem lépe. Mějte se , karina
Každý vztah by se měl budovat na základě upřímnosti, porozumění, tolerance a lásky. Pokud váš vztah má takovéto základy, není co řešit. V opačném případě se vztah stejně časem zhroutí.
Myslím si, že je úpřímnější říci to příteli, a čím dřív, tím líp. Určitě to není důvod pro ukončení vztahu, má Vás rád pro jiné kvality a vlastnosti. To je můj názor. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.