Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřebuji poradit..V minulém roce jsem absolvovala na přání mého stávajícího přítele operaci prsou - augmentaci.Zákrok se zdařil prsa mám opravdu pěkná jsem spokojená..Nečekala jsem však že se semnou těsně po operaci přítel rozejde..Nyní mám nového partnera a ten vůbec netuší že jsem augmentaci absolvovala.Milování odkládám - velmi se stydím..Oba žijeme na vesnici kam tato metoda zkrášlení bohužel ještě nepronikla.Když jsem se ho zeptala na názor co si o takové operaci myslí,řekl mi že s holkou co má umělá prsa by nebyl..Prsa mám pevná ale při mazlení nic nepoznal.Zvažuji tedy že mu operaci nepřiznám.Problémem jsou však jizvičky co mám v prsní jamce.Jsou tenké a hezky se hojí ale bohužel nezmizí úplně..Prosím o radu jak dál.Mám se přiznat nebo ne? Máte prosím někdo zkušenosti s reakcemi mužů?Bojím se že ho ztratím proto přemýšlím jak zdůvodnit přítomnost jizev..Děkuji za jakýkoli nápad názor a radu..
Nevím proč tajit jestli Vás má rád- tak Vás má rád takovou jaká jste.Vím,že názory budou rozdílné-nemusíte se dle mého řídit ,to je jen mé stanovisko.
doplněno 17.04.10 14:43:Myslím,že má předsudky,že by ženu s umělými prsy nechtěl,vidíte ani to nepoznal. Tak mu to řekněte a bude koukat,jak se mílil.Zjistí,že i umělá prsa jsou pěkná a nemusí to být,žádné balóny.
Řekněte mu to. Co když budete mít někdy nějaké zdravotní potíže? Co Vy víte, co s Vašimi prsy udělá těhotenství? A odkládat milování... přítel je určitě zoufalý a přemýšlí proč ho nechcete. Já jsem neměla chválihodnou minulost, to vůbec ne, a když jsem poznala manžela, bojovala jsem s myšlenkou, jestli jít s pravdou ven. Dvakrát za mnou přijel, strávili jsme krásný víkend a nabídnul mi, jestli bych se k němu nechtěla nastěhovat, že dojíždět 200 km týdně je náročné, a nikdy se lépe nepoznáme než ve společném životě. O nic mi nešlo, bydlela jsem na ubytovně, šla bych do cizího města, kde mě nikdo neznal. Nešlo o nic míň a o nic víc než o čisté svědomí, o klid v duši. Do očí jsem se všechno bála říct, a tak když odjel, zavolala jsem mu a říkám. "Posaď se, já Ti musím všechno o sobě říct, nepřerušuj mě a pak uvidíš sám". Mluvila jsem snad hodinu, ale pak řekl "No a co má být, mě zajímá jaká jsi teď a jak se nám spolu bude žít. Co bylo bylo." Víte jak mi spadl kámen ze srdce? A jak moc jsem ráda, že mě netíží žádné tajemství? Je to lepší.
Všechno už bylo řečeno přede mnou, ale stejně si neodpustím odpověď abych podpořil tvrzení kolegů.
Když člověk není schopen přijmout fakta, není schopen kvalitního života a vy se s takovým člověkem budete tahat jako s koulí na noze. Když není člověk schopen přijmout minulost partnera, není schopen nabídnout mu budoucnost. S takovým člověk ustrnete na jednom místě a nevyvinete se. Pokud není člověk schopen pohcopit a akceptovat důvody a vlviy podle kterých jsme se rozhodovali v danou chvíli, pak to není partner, který vás obohatí.
Můj názor je. Sdělit partnerovi všechny skutečnosti o s vém zdraví, protože pokud máte spolu žít, pak má na to právo a je to i vaše povinmost. Musí mít šanci brát na vás ohled a musí mít možnost vytvořit si správný úsudek o tom jak jste se rozhodovala a proč. Je to vlastně klíč k poznání. Bez ohledu na to jak oppožděné jsou vědomosti vaší vesnice a jak zabržděné je myšlení lidí, kteří se cítí být povolání k mentorování o morálce a životních podmínkách.
Správnej chlap vás přijme takovou jaká jste i s tím jak jste žila. Pokud to neunese, tak za to nestojí..
Samozřejmě řekněte, myslím, že změní svůj PŘEDSUDEK hned, jakmile zjistí, že "ta co má umělá prsa", jste i Vy
Copak rozumný mužský opustí svoji lásku jen kvůli takové prkotině? No jestli jo, tak buďte ráda, že to je teď a ne za pár let.
Ale osobně si myslím, že to jen tak plácl a kdo ví, co si opravdu myslí. Určitě by nad tím uvažoval jinak, kdyby věděl, proč se ptáte
Nebyl bych s báječnou, milou, chytrou ženou, kterou mám rád, jen proto, že byla na nějaké operaci? Taky Vám to zní jako nesmysl?
nika868686, samozřejmě mu to předem řekněte a vysvětlete mu vaše osobní důvody, které vám k tomu vedly. Jednak by to stejně poznal a pak už by to byla trochu trapná situace a hlavně, partneři by o sobě měli vědět vše. Určitě to skousne, nebojte se. Jedno přísloví říká, nikdy neříkej nikdy a tady se vám to potvrdí. Vám se bude žít s lehkostí, že jste mu nic nezatajila a on, jestli vás má rád, tak vás přijme takovou jaká jste nyní. Myslím, že to jen tak plácnul, jak se muži baví. Mám kamarádku, která si prsa nechala zmenšit. Neměla s tím u mužů problém před operací , ani po operaci. A hlavně se ona cítí mnohem lépe. Mějte se , karina
Každý vztah by se měl budovat na základě upřímnosti, porozumění, tolerance a lásky. Pokud váš vztah má takovéto základy, není co řešit. V opačném případě se vztah stejně časem zhroutí.
Myslím si, že je úpřímnější říci to příteli, a čím dřív, tím líp. Určitě to není důvod pro ukončení vztahu, má Vás rád pro jiné kvality a vlastnosti. To je můj názor. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.