Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vydělat milion za rok - vaše názory

Od: sadboy odpovědí: 18 změna:
Ahoj, rád bych se Vás zeptal, jakým způsobem muzu vydělat 8milion korun do 1 roku, když dělám ve skladě a plat mam tak 20 tisíc čistého. Musel bych pracovat celý den od nevidím do nevidím, nebo bych musel změnit práci? Abych vydělal milion do roku to bych musel mít plat tak 100 tisíc čistého a to mají tak manažeři velkých společností. Nebo by byla normální založit si zivnost a dělat na živnostenský list. Vydělat si živnostenským listem je možna dobrá alternativa, jen nevím co bych měl dělát, když nemám žádnou kvalifikaci. Možná dělat obchodního zástupce nebo makléře. Ale jaka je pravděpodobnost, abych vydělal v této době také peníze nebo něco jako freelancing nebo něco spojeného s marketingem na internetu a co vás názor na obchodování na burze. To je podle mě hloupost a jen lákadlo na peníze. Jaký je váš názor. Podle m2 by byla nejlepší možnost dělat práci jakou dělám nebo lepší a do toho si udělat živnostenský list, ale co s ním nebo jsou nějaké lepší práce, jako práce na ropné plošině nebo něco v zahraničí, třeba přes agentury co nabízejí plat skladníka nebo dělníka na pásu třeba v holandsku nebo v německu za víc než 20 V čistém. Co vy na to? Já se ptám, jen že potřebuji vydělat na dům co stojí tak milion, protože jsem o něj přišel. Milion se nezdá moc. Vaše názory?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

18.03.21 11:05
hodnocení

9x
Jak vydělat milion za rok - vaše názory
willybrandt*
*zdravi* svatá pravda

idanova*
hodnocení

7x

Zdravím. Tak mě napadá, že kdybyste vyštípal takového Kalouska z jeho teplého místečka a nahradil ho, ten milion i jeho "práci" byste zvládnout mohl. (Viz foto). Ida

Jak vydělat milion za rok - vaše názory #2
joudic*
kalousek se davno stahnul, takze nejak vam to hapruje ;)

hodnocení

2x

Ano lze to.

Nelze to ale vydělat prací ve skladu (leda by Vám ten sklad patřil).

A většina lidí se na ten milion Kč/rok pěkně zapotí, není to "zadarmo", dost z nich si ty peníze ani nestačí moc "užít" protože na to nemají čas..

Takže si buď doplníte vzdělání a získáte lépe placenou práci, nebo Vás "osvítí" a začnete podnikat v nějakém neodolatelném oboru který hodně nese..

motak
hodnocení

1x
Loni jste měl nakoupit bitcoin za 200tis. Dneska byste ten meloun mel.
Pokud nic neumíte, těžko vyděláte 80 čistého mesicne.
Najít něco v cizině,rok tam žrát rohlíky a bydlet s dalšíma 100 lidmi na ubytovně.

au1
hodnocení

0x
ze jsem tak smely, k cemu to je, milion za rok? dluzite nejake mafii co vam unese rodinu kdyz ten milion do roka nesplatite? nebo nekdo znamy je vazne nemocny a penize jsou potreba na lecbu?
motak
Smely být netřeba, stačí číst.
Já se ptám, jen že potřebuji vydělat na dům co stojí tak milion, protože jsem o něj přišel.
Zdroj: poradte.cz/...
au1
ajo, pardon, nedocetl jsem to do konce. tak to je pak celkem rozumnej duvod. ikdyz nevim proc zrovna za rok

hodnocení

0x

Toto ma zaujalo "potřebuji vydělat na dům co stojí tak milion, protože jsem o něj přišel". Exekutor?

Legalne zarobit mate sancu, ak budete na trhu prace niecim vynimocny. Na to treba vacsinou vzdelanie, ktore asi nemate, inak nerobite skladnika. Dalsia cesta su rizikove prace, ako tie ropne plosiny. Tam ale tiez neberu kazdeho, musite ovladat kvalitne cudzi jazyk a mat kvalifikaciu na obsluhu strojov tam (elektro, nieco ako vodarina, udrzba motorov, cerpadiel ...)

Otazku celkovo hodnotim ako naivnu a detinsku, zrejme ste urobili chybu zanedbanim vzdelania a to sa tazko dobieha, ak uz niekde robite.

ordoabchao
hodnocení

0x

Židi mají rčení "Práce zdržuje od vydělávání peněz."Neboli peníze se vydělávají mozkem a dalšími penězi.

pár citací wisefamousquotes.com/...

bouskajirik
hodnocení

0x

Založte eshop v oboru, který v aktuální době nemůže nemůže být provozován v kamenných prodejnách. Mě například příchod covidu zvedl zisk z eshopu o 400%, protože přichází násobek objednávek než dříve. S tím tedy i více práce.

petera*
hodnocení

0x

100 tis měsíčně nemají rozhodně jen manažeři, v IT je to běžný plat dobrých, ale stále řadových IT lidí, typicky programátorů, architektů, team leadů atp.

Musíte zapracovat na sobě - a není to o VŠ. Mám kolem sebe řadu lidí, kteří se mnou VŠ nedodělali a šli podnikat, něco budovat, a mega ročně pro ně nic není. Je to o osobní motivaci, znalostech a co si budeme nalhávat - určitých předpokladech. Ne každý umí rychle běhat, ne každý je dobrý v šachu a ne každý má na to podnikat.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Na burze lze, ale abyste udržel risk na adekvátní úrovni si musíte před začátkem obchodování připravit stejnou částku vynásobenou rovnou pěti. A na konci roku budete mít šest.

gordon

burzy jeste jedou? Ja mel za to ze to tam uz obchoduji z drtive vetsiny roboti a traderi, ze dostali padaka pro neefektivitu. Beztak to tam je uz jen 80 procent automatickych obchodnich systemu a 20 procent skutecnych lidi

gordon

jak jinak si vysvetlit, ze Americka ekonomika je v pekle...ale burzy rostou...covid, necovid...absolutne ty burzy neodrazi realitu.

smode*
Burzy neodrážely realitu nikdy..je to jeden z důvodů proč vůbec existují ;) ale jinak jedou stále a garantuji Ti, že až "nepojedou" tak budeš mít na starost rozhodně jiné věci než to že jsou burzy KO :) spíše budeme všichni hledat něco k snědku *smich* stran ostatních věcí máš pravdu, většina obchodů je automatizovaných..ne že by se nedalo vydělat denním sezením u PC i dnes ale už to není zdaleka tak populární vzhledem k efektivitě..každopádně po 2-3 letech studia zhodnocení 20% ročně dáš ;) jasně, lze provozovat high frequency trading a dávat daleko více, ale i tyto systémy vyvíjejí tradeři :)

jajo
hodnocení

0x
Ist pracovat tam kde zarobis. V svajciarsku zdravotna sestra 5000 frankov. Musis vediet jazyk, studovat. Odkladat, neminať.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]