Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte Vy oblíbené stránky/ aplikace na internetu?

Od: bablicjana* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Hodně lidí mě v poslední době překvapuje tím, co všechno znají a také čtou za stránky na internetu . Právě proto bych se chtěla zde zeptat, jaké máte Vy nějaké své oblíbené stránky na různá témata na internetu? Mě osobně nejvíce zajímají audio knihy, zatím moc stránek neznám, ale miluji, když si mohou zavřít oči a jen poslouchat třeba o myších a lidech. Právě někdy chodím za tímto účelem i na YouTube, když mám štěstí a něco najdu, nebo poslouchám nějaké různé stránky s podcasty. NEVÍM JAK VÁS, ALE MĚ ZAJÍMÁ TECHNOLOGIE, VĚDA, ZÁHADY A NĚKDY SE PODÍVÁM I NA STRÁNKY S UMĚNÍM A DĚNÍM VE SVĚTĚ. Právě bych Vás chtěla požádat o nějaké zajímavé tipy na stránky zaměřené na tyto témata pokud nějaké znáte. Jinak si ráda čtu, jak české zpravodajství, tak třeba americké zpravodajství, ale i ruské, některé polské a německé stránky.

Moje nejoblíbenější informační stránky o dění ve světě jsou např:

theguardian.com/...

bbc.com/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím.
Registrujte se na Facebooku.
Tam je bezpočet zajímavých skupin.
Báječné :)
bablicjana*
hodnocení

Děkuji. fb nemám od doby co jsem dostudovala , ale chci si ho založit až budu mít čas.

hodnocení

2x

Poradte.cz, Najdise.cz., stránky našeho města, Povedomi.cz, Míra Volný, Tajemství zdravejsí, Teta Kateřina.

bablicjana*
hodnocení

Najdise také používám. ;) Jsem ráda , že takové stránky a lidé na internetu existují , ač vím , že všechno má svojí, jak světlou , tak i stinnou povahu.

Na "najdi se" chodím mnoho let, v poslední době už to není to, co bývalo. Nevím, jestli to také pozorujete? :)

ruzena*

Ano , je tu plno sprostoty a hrubosti. Také se tomu divím, že se to může. Napíšete svůj názor a ... tu napíše, že jsem krá..Je tu plno takových neurotiků, já jsem odepsala, ale už to smazali. Jdu se kouknout na telku, je to tam normální, není to tam tak divoké. Jsem zklamaná.

Pardon, už je to pryč - už to neplatí.

nox®

Nedivte se, když tu všem nadáváte do hlupáků.

vilik*
Stoupající míru sprostoty a hrubosti, a hlavně spamování otázek, pozoruju od chvíle, kdy se tu projevuje nick s jménem Růžena.
Jistě je běžné, že se každý může v souladu s platnými zákony svobodně projevit, ale i v případě nesouhlasu se dá volit vhodná forma a méně je někdy více.
Jsem rád, že alespoň jeden příspěvek, ve kterém urazila zadavatele otázky, byl v souladu se zdejšími pravidly odstraněn.
Je mi líto, ale za tímto názorem si stojím.
Abych reagoval i na otázku, mám relativně oblíbené weby týkající se historie, IT a několik profesních.
iz*

@Vilik > trefil jste hřebík na hlavičku. *palec*

willybrandt*
hodnocení

2x
Poradte.cz, DVTV, Prostor X, XTV a pak zejména fóra hokejového a fotbalového charakteru.

iz*
hodnocení

2x

Digitální archivy, matriky, knihovny, galerie, ...; stránky věnující se historii, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]