Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výklad snu?

Od: michaelakono* odpovědí: 2 změna:

Je tu někdo, kdo by mi pomohl vysvětlit co se mi zase zdálo?

ještě realita = Patřím do jedné partičky přátel (a je tam jedna dívka, se kterou mě ostatní ze srandy pořád snaží dát dohromady apod). Mě chvilkami přijde atraktivní, ale někdy zase ne, někdy ji vidím jako kámošku někdy jako fakt něco víc.. Přijde mi to jako zajímavý fakt, který by mohl pomoct...

sen = jsem někda se známýma, školou, lidma v nějaké ubytovně. Jsem v pokoji s moji partou a už se tak nějak ví, že bude večír párty, bude se pít apod. Najednou se objevím někde na hoře, už je tma a jsem tam společně s jednou učitelkou. Pozorujeme krásné město, říkám nahlas jak jsem za tohle město, stát ráda. Že jsem hrdá Češka apod. Zároveň mám nějakou schonpnost se koukat lidem do bytu. Mrknu do jednoho bytu a co nevidím? Partu co má orgie. Jsem zmatená, proč jako zrovna mojí kámoši ale okay. Zároveň jsem hrozně žárlila a chtěla ma být s nima. Je ráno a já se k nim jdu podívat, všichni uplně mrtví. Jak po normální párty. Doufaje, že se ta noc bude opakovat, ale už i s mojí přítomností. Vypadá to, že ne. (ted se probudím, jdu zase spát a pokračuju ve snu) Jsem v nějaké vělké kuchyni, kde vidím další kamarádku ze školu (spíš známoou) tancujeme spolu, blbneme, objímáme se a já ji i políbím. Pak se to uplně otočilo a najednou jsem byla s moji starou partou na cestě v lese v noci. Nějaký týpek nás začal pronásledovat a dohnal nás až do nějakýho obchodu. Tam jsme se snažili bránit proti dalším divným úchylným prodejcům. Povedlo se. Zneškodnili jsme je a ujeli na kolečku z kopce.. :D

To už muj mozek nezvládal a radši jsem se zbovu probudila.
Strašně mě zajímá ta část s orgiemi... Moji kamarádi pořádajá orgie a já tam nejsem? Ale chci tam být? Hodně zvláštní. Jaký jsou moje pocity k té dívce, když se mi takhle o ní i zdá?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zzkk
hodnocení

0x

Sen tam nemá žádné vodící symboly, které by na něco poukazovaly nebo něco předvídaly. Tak tento sen podle mne nic neznamemá. Máte jenom v reálu plno zážitků kolem sebe i se svou partou a ty se vám různě promítají a rozvíjejí i v noci ve snech. Váš mozek si utvořilí příběh na základě vašich prožitků.

hodnocení

0x

Tak asi ses nadrzena, no.*nevi*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]