Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věříte na náhody? Vrátila se mě osoba

Od: anonymnidotaz odpovědí: 4 změna:
Ahoj..před 4 lety jsem ztratila kamarádku a ona se mě teď vrátila v podobě jiného člověka. Stejný datum narození. Respektive ne datum ale znamení stejná povaha . Stejný věk.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

I když to mnozí lidé popírají, tak já mám zkušenosti, že s určitými znameními zvěrokruhu se prostě nesnesu. Patří k nim "ryby" a o trochu méně i "berani". Jinak se snesu s každým znamením. Mám to lety ověřené. Když se s někým setkám, tak ho samozřejmě nevyslýchám, ve kterém znamení se narodil a klidně spolu komunikujeme. No a když se později ukáže, že s určitým člověkem prostě nemohu najít společnou řeč a začíná se to hrotit až ke konfliktu, tak se vždycky zeptám, jestli náhodou není dotyčný narozený ve znamení "ryb, nebo berana". A vždycky to tak je. V tom případě se snažím být s těmi lidmi v co nejmenším kontaktu a pokud je to možné, vyhýbám se jim. A když se přesto s těmi jedinci stýkat z nějakého důvodu musím, tak si dávám pozor a nerozvádím s tím dotyčným žádné dlouhé debaty a nikdy se z nás nemohou stát přátelé. Tak bych Vám poradila, abyste byla v komunikaci s tou osobou obezřetná. Třeba to budete mít jako já a s tou novou kamarádkou vzniknou podobné problémy, jako tomu bylo s tou první. Samozřejmě že to není pravidlo, ale stát se to může.

ruzena*
hodnocení

0x

Když pominu, že je jak říkají "vědci" něco mezi nebem a zemí, co ještě pořád nechápeme, tak bych řekla v souladu s Werichem a Voskovcem, že celý život je jen náhoda...jinak si udělejte čaj, pustte si televizi a zkuste myslet reálně. Přece nevěříte na reinkarnaci - nebo jo? Protože té osobě budete přisuzovat vlastnosti, které mít nebude, což je hodně pravděpodobné.

anonymmka
hodnocení

Tak jsem to nemyslela jako úplně převtělení..ale jako že jsem dostala šanci teď nevím jak to napsat..
Ale ta osoba co jsem Stratila žije ale zkončilo to dost zle...a já teď potkala nebo se mě do života dostala osoba které je ve všem strašně podobná té osobě co jsem Stratila..

joudic*
hodnocení

0x
z toho co ctu, tak asi dalsi nahoda bude za 4 roky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]