Nejste přihlášen/a.
I když to mnozí lidé popírají, tak já mám zkušenosti, že s určitými znameními zvěrokruhu se prostě nesnesu. Patří k nim "ryby" a o trochu méně i "berani". Jinak se snesu s každým znamením. Mám to lety ověřené. Když se s někým setkám, tak ho samozřejmě nevyslýchám, ve kterém znamení se narodil a klidně spolu komunikujeme. No a když se později ukáže, že s určitým člověkem prostě nemohu najít společnou řeč a začíná se to hrotit až ke konfliktu, tak se vždycky zeptám, jestli náhodou není dotyčný narozený ve znamení "ryb, nebo berana". A vždycky to tak je. V tom případě se snažím být s těmi lidmi v co nejmenším kontaktu a pokud je to možné, vyhýbám se jim. A když se přesto s těmi jedinci stýkat z nějakého důvodu musím, tak si dávám pozor a nerozvádím s tím dotyčným žádné dlouhé debaty a nikdy se z nás nemohou stát přátelé. Tak bych Vám poradila, abyste byla v komunikaci s tou osobou obezřetná. Třeba to budete mít jako já a s tou novou kamarádkou vzniknou podobné problémy, jako tomu bylo s tou první. Samozřejmě že to není pravidlo, ale stát se to může.
Když pominu, že je jak říkají "vědci" něco mezi nebem a zemí, co ještě pořád nechápeme, tak bych řekla v souladu s Werichem a Voskovcem, že celý život je jen náhoda...jinak si udělejte čaj, pustte si televizi a zkuste myslet reálně. Přece nevěříte na reinkarnaci - nebo jo? Protože té osobě budete přisuzovat vlastnosti, které mít nebude, což je hodně pravděpodobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.