Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to vlastně je

Od: tampa* odpovědí: 7 změna:

Mohu si zajet cca 5 km do Lidlu nakoupit kdyz už je to jiný okres? Aniž by to Policii vadilo? Nebo musím mít také vyplnený formulář že si jedu nakoupit.Podle prohlášení vlády je povoleno i obstarání základních životních potřeb což podle mého jídlo je .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemůžete, když je to jiný okres. Základní potraviny koupíte v vsi, kde bydlíte, nebo ve vedlejší vesnici, bydlíteli na samotě u lesa.

tampa*
Kdyby to šlo vložím sem prohlášení Hanácká zveřejněného na tiskovce vlády a tam povídal něco jiného

hodnocení

0x

Obecně ne, ale možná i ano, existují totiž drobné vyjímky, např. pro z města Plzeň do Plzeň-sever (Globus), a další vyjímky...

A pak existují vylimky z vyjimek které někdy platí a někdy ne. Záleží na koho narazíte , někde kontroluje PČR přímo u "hraničních" obchodních center. Jestli vracejí lidi z jiných okresů jsem se jich neptal

senior
hodnocení

0x

Pokud tam je lékárna, tak jedete nakoupit potraviny, třeba i dietní - lakto free, diabet apod.. a léky /volně prodejné/.

To by snad prošlo, v malém vesnickém krámku mnoho věcí nekoupíte. Třeba maso nemusí vůbec prodávat, nebo čerstvou zeleninu.

Další možnost je objednat dovoz potravin on-line domů, a za další, ani nemusíte na kontrolu narazit.

Lovu zdar.

id

To snad ne, že by v celém okrese tazatele nebyla lékárna? To si děláte psinu. Nakupovat se s mí v celém okrese a ne jen na vesnicích.

stirecek

Zdravím :)

Tak já mám do kaufu v okrese 16 km.a lékárny 11 km. Jde o uhlíkovou stopu, protože v sousedním obojí 4 km.

V naší prodejně zelenina škaredá, sýry.k naší smůle vždy plesnivé. Ty s plísní byly v pořádku. Už nenakupujeme 25 roků.

Máme tady ale pekárnu s ještě horkým, výborným chlebíčkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]