Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mezi námi někdo třetí a má nad ní obrovskou moc?

Od: lukpuk odpovědí: 9 změna:
Je mezi námi někdo třetí a má nad ní obrovskou moc. Stačí když luskne a ona mi zmizí tak rychle jako nikdo. Ale není to dobrý člověk, občas ji zbije,trápí jí atd... Ale ona i přesto k němu vždy uteče. Jako by to byl její Bůh. A já nevím co s tím... Nevím jestli se já a ona máme vůbec rádi... A stále čekám kdy znova přijde chvíle, kdy zase zmizí za ním...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

To by slo zhudebnit.

Folkovy rytmus v molove tonine by k tomu docela pasoval.

hodnocení

3x

Opět něco pro Chocholouška.

joudic*
hodnocení

2x
Umi ji to dobre udelat, to je silna karta v ruce. Prejede ji jak parni valec a ona je spoko, pak ji ale vyliska, tak si prijde pobrecet, dojde na to a ona vidi, ze ji zas vlastne budete pusinkovat jak beta zajicek, a za par dni ji napise ten jeji, sorac ujelo mi to, a vecer uz je rozvalcovana alfou na maderu ;)
liska5

...alfou namaděru...*smich*

liska5
hodnocení

1x

Tak za ním zajdi a zeptej se, kde to vázne? :-D

Asi že je nejistej, a co uniká, ža tím běžíme...Nebo ona má z dětství vzor - otec tvrďas, co nejde daleko pro ránu,... tak volí podobně/?/...

A ten třetí? Většinou to bývá opak toho, co máme doma.

motak
hodnocení

1x
Podle mě to bude něco z Harryho Pottera.

hodnocení

0x

Děkujeme za informaci, vyplývá z toho, že máte holt tragický osud.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Spíš mi to připadá na nějaké vydírání, nebo "pracuje" pro pasáka či pasačku, na jejichž zavolání odchází ihned do "práce" . V tom nebude láska... Ida

ruzena*
hodnocení

0x

Sice nevím, jestli jsem Váš nesrozumitelný blábol správně pochopila, ale doporučuji si z uloz.to stáhnout e-knížku nebo rovnou film s názvem Bílá Masajka. Pak se Vám rozsvítí co vládne v člověku a kdo a co má nad ním opravdu moc...budete žasnout. A je to rozumově nevysvětlitelné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]