Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanechání studia do životopisu

Od: bodlacek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, píšu životopis a nejsem si jistá, jak je to s uvedením zanechaného studia.

Pro příklad uvedu toto:

VZDĚLÁNÍ

2012 - 2016 SŠ - zakončeno maturitní zkouškou

2016 - 11/2016 VŠ - zanechání studia

PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI

4/2020 - dosud ...

10/2017 - 03/2020 ...

02/2017 - 09/2017 ...

DALŠÍ ČINNOSTI:

12/2016 - 01/2017 ÚP

Pracovní zkušenosti mám seřazené od nejnovější k nejstarší. Vzdělání ne, protože jsem VŠ nevystudovala, ale studium předčasně ukončila. Trochu to na mě působí divně.. Nevíte, jak tu VŠ správně uvést? Chci, aby v životopisu bylo vidět vše, co jsem po studiu SŠ dělala. Neměla by se ta VŠ nakonec dát do dalších činností, když je zanechaná? Vůbec nevím.. prosím o pomoc :( Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Není povinnost uvádět od kdy do kdy jste kde pracovala. Tato povinnost je pouze u vzdělání

Takže nepiště odstavce s názvy vzdělání, pracovní zkušenosti a ostatní. Udělejte z toho srozumitelné odstavce. Nedokončenou VŠ vynechte.

Např. 2012 - 2016 SŠ - zakončeno maturitní zkouškou - rozveďte o jakou školu šlo a pokračujte nynějším zaměstnáním, konkrétního zaměstnavatele i svou pozici uveďte. Vypište co všechno ovládáte.

Další odstavec - Další pracovní zkušenosti mám jako účetní ve firmě xxxx , asistent něčeho ve firmě xxxx, atd

Další činnosti xxxxxx

joudic*
hodnocení

0x
nikoho nezajima skola, kde jste byla par mesicu, nebo napisete semestr, stejne to vyvola usmev, ze jste mela potrebu to tam dat, ani pracak, to neni vykaz na duchod.. jste proste cucak po skole hhh, to vidi vsichni co umi pocitat... napiste tam dosazene vzdelani, co umite, a praxi v predchozich zamestnanich ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]