Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, píšu životopis a nejsem si jistá, jak je to s uvedením zanechaného studia.
Pro příklad uvedu toto:
VZDĚLÁNÍ
2012 - 2016 SŠ - zakončeno maturitní zkouškou
2016 - 11/2016 VŠ - zanechání studia
PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI
4/2020 - dosud ...
10/2017 - 03/2020 ...
02/2017 - 09/2017 ...
DALŠÍ ČINNOSTI:
12/2016 - 01/2017 ÚP
Pracovní zkušenosti mám seřazené od nejnovější k nejstarší. Vzdělání ne, protože jsem VŠ nevystudovala, ale studium předčasně ukončila. Trochu to na mě působí divně.. Nevíte, jak tu VŠ správně uvést? Chci, aby v životopisu bylo vidět vše, co jsem po studiu SŠ dělala. Neměla by se ta VŠ nakonec dát do dalších činností, když je zanechaná? Vůbec nevím.. prosím o pomoc Děkuji
Není povinnost uvádět od kdy do kdy jste kde pracovala. Tato povinnost je pouze u vzdělání
Takže nepiště odstavce s názvy vzdělání, pracovní zkušenosti a ostatní. Udělejte z toho srozumitelné odstavce. Nedokončenou VŠ vynechte.
Např. 2012 - 2016 SŠ - zakončeno maturitní zkouškou - rozveďte o jakou školu šlo a pokračujte nynějším zaměstnáním, konkrétního zaměstnavatele i svou pozici uveďte. Vypište co všechno ovládáte.
Další odstavec - Další pracovní zkušenosti mám jako účetní ve firmě xxxx , asistent něčeho ve firmě xxxx, atd
Další činnosti xxxxxx
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.