Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit

Od: domes1 odpovědí: 3 změna:

co se stane když zaliju vařící vodou amfetamin? vypaří se či neutralizuje?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ruzena*
hodnocení

5x

Doporučila bych Vám se s otázkou obrátit na Vašeho psychiatra, který Vás má v léčení a možná Vás s ním léčí, vypadá to tak...

Protože nejste evidentně v pořádku. Co rodina - všimli si, že Vám už slušně hrabe?

domes1
hodnocení

Dobrý den, můžete mi poradit, mam podezření že mi někdo injekčně aplikoval amfetmin/metamfetamin do čínské polévky, polevku jsem rozbalil nadrolil a na si pal do misky velikostí 0,5L pak jsem zalil vařící vodou a během 10min polévku strávil, zajímá mě zda většiny drogy se vypařila či neutralizovala nebo množství které bylo do polévky aplikováno bude stejné, budu moc rad za odpověď, děkuji

hodnocení

0x
V téhle poradně se málokdy odpovídá na otázky o drogách, nejsou zkušenosti, myslím.
Logicky mi to ale nesedí. Aplikovat drogu (nebo kapalinu) injekcí do suchých potravin znamená, že v igelitu nevyschne a potravinu zničí. Čínské nudle by za chvilku nabobtnaly, už by nešly nasypat, aplikace do koření by vytvořila slepené koření, co nejde nasypat. Pokud by šla suchá droga nasypat dovnitř, obal by byl zalepený třeba izolepou a prášek by vypadal podezřele. Těstoviny normálně netvoří prášek. Myslím, že byste si všimnul, že je něco jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]