Nejste přihlášen/a.
Nějak nemohu najít důvod, proč tak šílenou kampaň vyvolala Meggy a Harry. Nějak mi na to fantazie nestačí. Chudáci milionáři, nepochopení, utlačovaní, rasismem týraní! Uštvaní tak, že přemýšleli nad sebevraždou. Přece nic se neděje bezdůvodně. Máte ponětí, proč to?
P.S. Nemám nic lepšího na práci, tak se starám
Ona je Američanka a tam milují reality show. Není pravda, že by ji novináři pronásledovali, naopak ona sama se s nima spojila a předem si vyjednala obrovský honorář za veřejný rozhovor. Ona se přirovnávala k Dianě, ale ta před novináři prchala a rozhodně si za rozhovory nedávala platit. Spíše ji vždycky podrazil někdo komu se svěřila a komu důvěřovala. Tahle dáma z Ameriky, je úplně jiné káva. A navíc vsloveně lže a vymýšlí si, jen aby to bylo co nejvíc skandální. Svého manžela totálně ovládá a manipuluje s ním. On je jak je vidět, prostě slaboch. Já jsem viděla několik těch rozhovorů na YouTube a to mi stačilo. Ono je to v Americe úplně jiné než v Evropě, tam se nic neutají a novináři nemají žádný problém zveřejnit, kolik za každý rozhovor zaplatili a co každému nasmlouvanému rozhovoru předbíhalo. Myslím si, že ona je už odepsaná i v té Americe a fandí jí už hodně málo lidí. Jí šlo vždycky jenom o majetek a slávu. Myslela si, že bude její syn princem a on není a ani být nemůže, oni mají přísný protokol a jejímu dítěti titul prince zatím nenáleží. Může ho získat, ale ne v době, kdy ještě kraluje královna Alžběta. A to, že někdo debatoval o barvě pleti jejího dítěte je docela možné, ale nevidím v tom nic skandálního. Tak by se bavila i naše obyčejná rodina, kde by se syn oženil třeba s romkou. Také by si kladli otázku, jak bude dítě vypadat. A navíc si to své manželství představovala asi jako v pohádkách od Disneye. Bohatý princ se oženil s chudou Popelkou a udělal z ní královnu své země.
Je nevzdělaná a podle toho se také chová. Jemu se teda divím, protože kvůli takové ženské pošpinit celou svou rodinu a ještě i památku své matky, tomu nerozumím. Ale ono to bude mít dohru. Ještě není všem dnům konec a až to mezi nama začne skřípat z jiných důvodů, tak se má ten chudák na co těšit, protože tahle ženská se nezastaví před ničím. Tím spíš, že ona teď žije ve svém živlu, to je Amerika. Ale on je daleko od domova, má úplně jiné vychování a svým postojem se odřízl od svých blízkých. A až začnou první skandály kolem něj a té jeho dračice, až ji teřba nedokáže uspokojit v té její jnensytné touze po penězích, tak se z toho zhroutí. Je to kus "koblihy", ten princ.
On sám se nikdy nerozvede, ale moc bych za to nedala, že Meghan ano. Nemá co ztratit, nic neobětovala...
Nikdy se k sobě nehodili a nikdy se k sobě hodit nebudou. Jsou to dva různé světy - vzdálené světy, kde se prozatím přizpůsobuje jen Harry..
Proletářská holka, co se musela sama živit, neměla vzdělání a svůj životní uspěch hledala ve své kráse a přitažlivosti pro muže, později pro filmový průmysl. Obdivuji Alžbětu, která jistě někým nechala vysvětlit Harrymu, koho si to chce vzít a že nebude štastný, nebot jsou nejen cizinci z různých zemí, ale hlavně cizinci ve všem ostatním - Meghan už nikdy nepochopí, čeho se pro ni vzdal a Harry, který to zatím nevnímá jako obět, nebot je v zajetí cti a lásky, až se stane, že Meghan se začne chovat jako typická americká nevzdělaná nána, co bude mít americky a demokraticky nárok na rozvod, pak nastane peklo a nikdo mu nebude moci pomoci - on jako důstojník si pomůže sám..Meghan se chtěla zabít, on se zabije.
Podle mě jsou cupovaní kvůli penězum a že lidi mají rádi drby a platí za to, čím větší rozruh tím lépe ... Ubohé ale jak se v tom lidé novináři a čtenáři vyžívají a kupují ...
A to že udělali nějaký rozhovor o svém soukrmí až na ,,dřen" tak asi chtěli novinářům vzít ,,vítr z plachet". Lidi tak mají jejich osobní informace z první ruky - od nich ... I když pochybuji, že jim novináři dají pokoj asi se dál budou štourat, tahat a přibarvovat ...
Třeba informace, že ta Megan prý neměla dobrý vztah s otcem ... Jako bože no a co, takových lidí je :D :D a novináří to podaly jako senzaci ...
No oni to tak nepodali novináři sami od sebe. V Americe to chodí jinak, tam líčí své "trable" samotní protagonisté toho kterého příběhu. Vždycky jsou to totiž rozhovory s tou, nebo onou osobou a novinář se táže. To není jako "bulvár" u nás, kdy si opravdu "novinář" něco vycucá z prstu, a nemá pro to žádné opravdové podklady. Tam mají lidé trochu jinou mentalitu, a něco takového by u nich moc neuspělo.
Fakt je, že oba princové jsou inteligentní, dobře vychovaní a hlavně vysoce vzdělaní. Kate také není žádná sice demokratická, ale nevzdělaná nána, co vlastně nic neumí a ničím v podstatě není jako třeba Meghan. Myslím, že je to v královské rodině první princova manželka, co nemá vzdělání a holt se to podepsalo i na jejím myšlení.
Protože Harry ji vždy chápal, palác se o to aspon snažil, tam spíše nechápali Harryho, ale ona nechápala nikoho. S jejím proletářským původem udělala královna velký ustupek, protože si pamatovala, jak učinila svého syna neštastným, když si musel vzít nemilovanou Dianu a co z toho nakonec bylo. Proto snatek povolila.
Osobně jsem přesvědčena, že mladí potřebovali být známí po celé Americe a tak podrazili rodinu. Poprvé s nimi nesouhlasím, dříve jsem je bránila. A není to jen její vina - Harry snad má také mozek a navíc, on v té rodině vyrostl. Je její součástí, zachoval se především podle Harry. Jí ta rodina nic neříkala a neříká. Anglii, jako Itálii ovládá vysoký kult rodiny, v Americe tomu tak není.
Zůstanou už osamoceni a myslím, že je odsoudí i americká společnost. Nic se nestalo tak hrozného, aby museli zneuctít ani tak královnu a rodinu, jako spíše Anglii, která si na tradice potrpí a Ameriku nemusí, myslím, že angličané ted nemusí ani Meghan a ted už i Harryho - už není jeden z nich. Naplival na ně.
nnf - 10.42 - jak jsou utlačovaní
Myslím, že to tak nebylo...Harry dodnes má za to, že smrt jeho matky zavinili novináři. On si vyřizoval tedy učty nejen s královskou rodinou, ale i s nimi, protože nebýt novinářů, tak Meghan nebyla prý tak neštastná, ale neustále o ní psali...a ona tam nemohla žít. Protože královská rodina se jí prý před bulvárem nezastala.
Česká média se přestrojila za bulvár. Serióznost upadá a v hlavních zprávách se řeší tyhle pitomosti. Je to věc královské rodiny, síla médií je velká a rozhodně bych jim nevěřil každé slovo, které vypustí v HLAVNÍ relaci. Nechápu, proč to neřeší v těch magazínech o slavných, nebo v podobných pořadech a řeší se to během prime time. Jen se odklání pozornost.
Víte Babkozov, mě přijde bulvár jako prostředek pro ukojení nějakých nenaplněných emocí babských drben. Fakt netuším, proč by mě mělo zajímat, co plácá nějaká bývalá héérečka béčkových filmů..
Krom toho mě přijde podivné, když už se jí tak krutě dotýkají rasistické narážky, jak se tedy srovnala s tím, že si vzala někoho, kdo pobíhal v nacistické uniformě s hakenkrojcem na rukávu.
Na druhou stranu - aspoň lidi furt neřeší Covid, že...
Harry si tu uniformu vzal na jakýsi bál, kde měly být kostýmy, ale nechápu, proč právě on nevěděl, co byla válka a kdo byl Hitler, vždyt jeho babička ve válce proti Hitlerovi bojovala také. Dejme tomu, že byl hodně mladý, už si napamatuji, kolik mu bylo tehdy let a pak byl poučen, že to nebylo vtipné.
A nemyslím tedy, že bylo tak důležité, aby to Meghan věděla, či ho považovala za rasistu, vždyt rasista by si ji s největší pravděpodobností nikdy nevzal a proto William odpověděl správně, když řekl, že královská rodina není rasistická.
Vždyt jeho bratr je toho důkazem, když se s ní oženil, to už ale nedodal, ale lidé si sami domysleli.
Monarchie pro Anglii je velmi důležitá, naši lidé to nechápou, s monarchií jsme skončili myslím v roce 1918. Když se píše o Anglii, píše se samozřejmě o královně, je důležitější často víc, než britský premiér...a bulvár je všude - v mnoha zemích, protože má svoji roli..
Jsme lidé různí, někoho baví číst, kde se která kde svlékla, jiného baví číst, kdo objevil ve vesmíru nové hvězdy, někdo se durdí, že Čínané chtějí také do vesmíru ke hvězdám - jsme lidé různí a s různými zájmy.
Ačkoliv jsem založením demokrat, ráda si přečtu o královně, naposledy jsem například obdivovala ženu z naší monarchie a to osvícenou Marii Terezii, která způsobila, že všichni umíme číst a psát a to povinně.
A co zajímá Vás? Jistě i Vy najdete to, co Vás zajímá i kdyby to měla být jen zábava...pro mně je zábavou i bulvár..
Jinak ta béčková herečka není béčková herečka, je to manželka britského prince a matka jeho dětí...
Bohatství není všechno, naopak, musí to být hodně těžké se přivdat do takové rodiny. Problémy mají jako jakýkoliv jiný člověk. Jsou slavní, tak se o ně lidi zajímají, tak to samozřejmě vyvolá poprask. Proč to musí říkat, vědí jen oni. Někde se objevilo, že na sebe potřebují přitáhnout pozornost, aby se uživili svými projekty, ale kdo ví, co je pravda...
Achjo,můj všeobecný přehled je zřejmě na nule. O co v tomto vlákně jde? Tuším,že Harry je anglický princ a Meghan jeho žena,oni něco provedli?
Oddělili se od královské rodiny a teď vychází najevo, že Meggan tam zažívala stres, že uvažovala i o sebevraždě. Někdo se tam prokecl, jestli to jejich děcko nebude mít tmavou kůži. Ona to cítila, jako rasismus. Královna zase chce vědět, kdo to řekl... a novináři to ještě rozvrtávaj. A proč má kdo co na sobě a co symbolizují květy na jejích šatech a za kolik má náušnice...Ono je to složitější..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.