To se nedá určit. Za kamaráda se může vydávat kdekdo. Kamarádů bývá více i méně, ale opravdového přítele máte často jen jednoho. Opravdový přítel vás nikdy nezklame, pomůže v nouzi a můžete se na něj vždy spolehnout. Musí to být hlavně oboustranné.
Buďte štastný, jestli máte dva opravdové přátele, někdo nemá ani to, někdo má jen plno známých. Mít pár opravdových přátel je štěstí, takový kamarád do nepohody je pro život důležitý.
Já mám asi milión známých, ale jen tři opravdový kamarády, kterejm můžu zavolat ve tři ráno a vím, že když budu v tu chvíli mít v obýváku mrtvolu, na nic se nezeptají a do 20 minut stojí za dveřma s krumpáčem a lopatou. Dva v mém věku a ten třetí, paradoxně můj úplně nejlepší kamarád, je otec mé spolužačky že základky. Ale tak už to holt někdy chodí...
Mám spoustu známých,ale opravdových přátel také jen 2.U těch vím,že cokoliv jim řeknu, nepustí dál.Že když potřebuji pomoc, pomůžou,že se ozvou kdykoliv, když mě chtějí vidět.Ne jen, když něco potřebují.A to stejné jim vracím i já.Rada s nimi trávím čas.Pokazde si máme co říct. Takže mít pouze 2 přátelé není vůbec zlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.