Nejste přihlášen/a.
Zde probíhá pár témat ohledně některých kandidátu na prezidenta ČR.
Osobně zastávám názor,že konec kariéry Klause v naší zemi jen a jen prospěje.Je toho všeho přičinou.Měl by nést zato odpovědnost až opustí Hrad...
Jsem odpůrcem toho co politika absolutně pošlapáva demokracii v tehle zemi.Pošlapává naše hodnoty a vnitřně štěpí český národ.
Myslíte si,že politika v naší je na dně a že v blízké době se to nezlepší?![]()
0x
Přeji hezký den. Politika byla, je a bude svinstvo, prezident to nezmění ale neměli by se lidi hlasitě smát když bude reprezentovat v zahraničí ČR. Doufám, že všichni polistopadoví politici se jednou budou zodpovídat, za porušení Ústavy (bezplatná zdravotní péče, co dávno není bezplatná) za vlastizradu¨a rozkradení republiky. Nevěřím, že se toho dočkám. Je jedno koho volíte-volíme, oni se pánové vždycky nějak pro sebe výhodně domluví a je fuk ve které straně sedí, to ostatní je jen divadlo pro "hloupé" lidi tedy i pro mně.
Rozpouští poslaneckou sněmovnu! Kdybych já byl prezidentem a poslanci již poněkolikráte (já bych to strpěl tak 2x) přehlasovali mé veto, tak bych jednoduše využil svého práva a poslaneckou sněmovnu rozpustil! Byly by předčasné parlamentní volby a vůle lidu by se ukázala.
Pokud by to učinil Václav Klaus nyní, tak by si asi velmi napravil svoji reputaci před odchodem z této významné funkce hlavy státu.
0x
A co s tím uffe hodláš udělat, keců je až z toho hlava bolí, 1919 Já národ český příliš brzy jsem vystřízlivěl... Když si necháme protilidovou vládu, volíme neschopné či všehoschopné dobře nám tak. Vyběhni na barikádu a zavel... možná se někdo i přidá.
Ale Bussi, mě je u prdele, kam tahle republika spěje, Nechápu, proč se ještě nerozpustila v EU. Já mám svůj cíl, daří se mi a mám jasnou představu o tom, co chci dokázat (a co dokáži). Napsal jsem, co je za problém, ale nezajímá mě to. Vím, že by bylo pokrytecké mluvit o kvalitním prezidentovi, když nejsou kvalitní lidé v zemi.Tak ať se třeba sežerou a ano - já se ubránit umím, když na to přijde.
Mýlíš se. Nepřidal by se nikdo, leda tak s kecy v hospodě. Kdyby tu "zítra" vyhráli komouši, tak bude mít půlka národa do dalšího dne na ksichtu rudou hvězdu.
0x
Nezlepší. Já si myslím, že lidé mají takovou vládu, kterou si zaslouží. A jestliže v naší zemi nekrade každý druhý ale každý první, pak se nesmíme divit, že nám vládnou zloději a podvodníci.
0x
Dobrý den.
Jsme přesvědčení, že o všem a vše nerozhodují politici - lidé . Jsem toho názoru, že o všem rozhodují peníze, hlavně ten kdo je má a kdo s nimi vládne. Ten rozhoduje na co a komu půjčí, koho založí, koho finančně podpoří. Ten je mu potom zcela zavázán a povinen se revanšovat. To je zcela dáno ambicemi a úsilím si zachovat privilegia a tzv. neúměrně vyšší životní potřeby majetných skupin i jednotlivců. Vláda - politik je zavázán a v podstatě musí plnit co vidí na očích těm, kteří mu jsou schopni půjčit a půjčili (třeba na předvolební kampaň a nebo na jeho volební program. Tyto praktiky, chování se politiků, jsou jednoznačně dány společenským a ekonomickým režimem, pravidly, které panují. Zde bychom měli hledat příčiny dnešní společenské a ekonomické situace. Za hlavní proto považuji max.odpovědnost v době, když se rozhoduje o budoucích pravidlech chodu společnosti. Jinak, nic moc se nemůže změnit. miro
0x
Myslím si, že máme přesně takové politiky, jaké si zasloužíme.
Martine, tohle je přesně ono, to si málokdo uvědomí.
Politici nejsou z jiné planety, jsme to vlastně my... A můžeme mít plná ústa toho, jak jsou všichni darebáci, jenže jak dlouho by nám vydržela ta svatozář nad hlavou, kdyby jsme měli možnosti, konexe a peníze?
Budeme v hospodách nadávat, jak jakýsi poslanec je odsouzen za korupci. A kdyby jsme tam byli my a přišel někdo ne s obálkou, ale kufříkem narvaným penězi jen za nějaký podpis, jak šlechetně bychom se zachovali? Třeba ano a vyhodili by jsme ho na mráz. Ale třeba půjde za Frantou do vedlejší kanceláře...
Takže biblické, kdož jsi bez viny, hoď kamenem, platí i tady.
Proto si po 89´odhlasovali poslanci vysoké platy, se zdůvodněním aby byli neúplatní, pamatujete? ![]()
Opravdu hodnotný argument. Kradou, protože byste kradli taky. Tak určitě má každý vštípené nějaké hodnoty a "vnitřní"morálku a proto nejde vždy použít "podle sebe soudím tebe"
Asi na tom průzkumu něco bude. national-geographic.cz/...
0x
Kdesi jsem četl, že kapitalismus není špatný, jen má problémy s demokracií. Že by odtud vítr foukal? Že by za tím byl kapitál neboli prachy? Naučte se za vším vidět peníze, a bude Vám mnoho věcí daleko jasnější. Přestaňte si už namlouvat, že někdo něco dělá v zájmu lidí*, spravedlnosti*, demokracie*, atd*. . *nehodíci se škrtněte. Koukejte na vše co se děje přes peníze, a uvidíte, že Váš úsudek se zpřesní a dopustíte se daleko méně chyb než nyní. Získáte schopnost daleko přesněji rozpoznávat pravé příčiny dějů, které se Vám odvíjejí před očima, a díky ideálům je nemůžete(nechcete) vidět. Odhodit vnímámí skutečnosti přes ideály, je jako sundat růžové brýle. Ale pozor, není to moc příjemné, vidět a vnímat věci tak jak jsou. Supervizorové kroužky ještě nenosíme, tak to každý může zkusit beztrestně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.