Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politika v naší zemi

Od: uff odpovědí: 22 změna:

Zde probíhá pár témat ohledně některých kandidátu na prezidenta ČR.

Osobně zastávám názor,že konec kariéry Klause v naší zemi jen a jen prospěje.Je toho všeho přičinou.Měl by nést zato odpovědnost až opustí Hrad...

Jsem odpůrcem toho co politika absolutně pošlapáva demokracii v tehle zemi.Pošlapává naše hodnoty a vnitřně štěpí český národ.

Myslíte si,že politika v naší je na dně a že v blízké době se to nezlepší?;)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co prezident zmeni?! Co bude lepsi? Jakekoliv zakony co nepodepise , tak parlament ho prehlasuje , i kdyby se stavel na hlavu. Opravdu se nic zasadniho nezmeni. Nejvetsi poslapani hodnot vidim ve vlade...

lidus*
hodnocení

0x

Přeji hezký den. Politika byla, je a bude svinstvo, prezident to nezmění ale neměli by se lidi hlasitě smát když bude reprezentovat v zahraničí ČR. Doufám, že všichni polistopadoví politici se jednou budou zodpovídat, za porušení Ústavy (bezplatná zdravotní péče, co dávno není bezplatná) za vlastizradu¨a rozkradení republiky. Nevěřím, že se toho dočkám. Je jedno koho volíte-volíme, oni se pánové vždycky nějak pro sebe výhodně domluví a je fuk ve které straně sedí, to ostatní je jen divadlo pro "hloupé" lidi tedy i pro mně.

tomasgulas
hodnocení

0x

Problém naší země je v tom, že se moc mluví a málo střílí.

hodnocení

0x

rozhlas.cz/... *hej*Co a kde stávající prezident pošlapal?

Možná pošlapal záhon s kytičkami...:)

Rozpouští poslaneckou sněmovnu! Kdybych já byl prezidentem a poslanci již poněkolikráte (já bych to strpěl tak 2x) přehlasovali mé veto, tak bych jednoduše využil svého práva a poslaneckou sněmovnu rozpustil! Byly by předčasné parlamentní volby a vůle lidu by se ukázala.

Pokud by to učinil Václav Klaus nyní, tak by si asi velmi napravil svoji reputaci před odchodem z této významné funkce hlavy státu.

buss
hodnocení

0x

A co s tím uffe hodláš udělat, keců je až z toho hlava bolí, 1919 Já národ český příliš brzy jsem vystřízlivěl... Když si necháme protilidovou vládu, volíme neschopné či všehoschopné dobře nám tak. Vyběhni na barikádu a zavel... možná se někdo i přidá.

tomasgulas

Ale Bussi, mě je u prdele, kam tahle republika spěje, Nechápu, proč se ještě nerozpustila v EU. Já mám svůj cíl, daří se mi a mám jasnou představu o tom, co chci dokázat (a co dokáži). Napsal jsem, co je za problém, ale nezajímá mě to. Vím, že by bylo pokrytecké mluvit o kvalitním prezidentovi, když nejsou kvalitní lidé v zemi.Tak ať se třeba sežerou a ano - já se ubránit umím, když na to přijde.

Mýlíš se. Nepřidal by se nikdo, leda tak s kecy v hospodě. Kdyby tu "zítra" vyhráli komouši, tak bude mít půlka národa do dalšího dne na ksichtu rudou hvězdu.

tomasgulas

Sorry, Bussi, myslel jsem, že reaguješ na mě *smich*

joudic*

neva i tak dobry :D

pb®
hodnocení

0x

Nezlepší. Já si myslím, že lidé mají takovou vládu, kterou si zaslouží. A jestliže v naší zemi nekrade každý druhý ale každý první, pak se nesmíme divit, že nám vládnou zloději a podvodníci.

martinaa*
hodnocení

0x

Prezident je jen loutka. Jako byl Havel, jako je Klaus. Za nitky tahají jiní.

hodnocení

0x

Dobrý den.

Jsme přesvědčení, že o všem a vše nerozhodují politici - lidé . Jsem toho názoru, že o všem rozhodují peníze, hlavně ten kdo je má a kdo s nimi vládne. Ten rozhoduje na co a komu půjčí, koho založí, koho finančně podpoří. Ten je mu potom zcela zavázán a povinen se revanšovat. To je zcela dáno ambicemi a úsilím si zachovat privilegia a tzv. neúměrně vyšší životní potřeby majetných skupin i jednotlivců. Vláda - politik je zavázán a v podstatě musí plnit co vidí na očích těm, kteří mu jsou schopni půjčit a půjčili (třeba na předvolební kampaň a nebo na jeho volební program. Tyto praktiky, chování se politiků, jsou jednoznačně dány společenským a ekonomickým režimem, pravidly, které panují. Zde bychom měli hledat příčiny dnešní společenské a ekonomické situace. Za hlavní proto považuji max.odpovědnost v době, když se rozhoduje o budoucích pravidlech chodu společnosti. Jinak, nic moc se nemůže změnit. miro

pt®
hodnocení

0x

Stát už není schopen dodržovat zákony. /článek/

novinky.cz/...

kolo*

my umíme číst PT hlavní stránku na seznamu*zed*

pt®

No, tak fajn, když uměj číst, "kolo", tak můžou volně diskutovat. - pt

martinhajek*
hodnocení

0x
Jaký národ, takoví politici.
Myslím si, že máme přesně takové politiky, jaké si zasloužíme.

Martine, tohle je přesně ono, to si málokdo uvědomí.

Politici nejsou z jiné planety, jsme to vlastně my... A můžeme mít plná ústa toho, jak jsou všichni darebáci, jenže jak dlouho by nám vydržela ta svatozář nad hlavou, kdyby jsme měli možnosti, konexe a peníze?

Budeme v hospodách nadávat, jak jakýsi poslanec je odsouzen za korupci. A kdyby jsme tam byli my a přišel někdo ne s obálkou, ale kufříkem narvaným penězi jen za nějaký podpis, jak šlechetně bychom se zachovali? Třeba ano a vyhodili by jsme ho na mráz. Ale třeba půjde za Frantou do vedlejší kanceláře...

Takže biblické, kdož jsi bez viny, hoď kamenem, platí i tady.

artik*

tak s tím já nemám problém . ( někdo mi říká- bohužel do této společnosti nepatříš )

Proto si po 89´odhlasovali poslanci vysoké platy, se zdůvodněním aby byli neúplatní, pamatujete? *haha*

ar*

Opravdu hodnotný argument. Kradou, protože byste kradli taky. Tak určitě má každý vštípené nějaké hodnoty a "vnitřní"morálku a proto nejde vždy použít "podle sebe soudím tebe"

Asi na tom průzkumu něco bude. national-geographic.cz/...

zabu
hodnocení

0x

Kdesi jsem četl, že kapitalismus není špatný, jen má problémy s demokracií. Že by odtud vítr foukal? Že by za tím byl kapitál neboli prachy? Naučte se za vším vidět peníze, a bude Vám mnoho věcí daleko jasnější. Přestaňte si už namlouvat, že někdo něco dělá v zájmu lidí*, spravedlnosti*, demokracie*, atd*. . *nehodíci se škrtněte. Koukejte na vše co se děje přes peníze, a uvidíte, že Váš úsudek se zpřesní a dopustíte se daleko méně chyb než nyní. Získáte schopnost daleko přesněji rozpoznávat pravé příčiny dějů, které se Vám odvíjejí před očima, a díky ideálům je nemůžete(nechcete) vidět. Odhodit vnímámí skutečnosti přes ideály, je jako sundat růžové brýle. Ale pozor, není to moc příjemné, vidět a vnímat věci tak jak jsou. Supervizorové kroužky ještě nenosíme, tak to každý může zkusit beztrestně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]