Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec pandemie a všeho omezení okolo toho

Od: komomo odpovědí: 44 změna:
Kdy podle vás skončí pandemie a všechna ta omezení okolo toho?

44 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Jak kde... Celosvětově ukončené šíření covidu prý až za 5 let.

To není můj výmysl. Padlo to při nějaké rozhlasové diskusi s odborníky..

kozina*

Tak to vím úplně přesně...Bude to někdy kolem roku 2025,v 9 hodin ráno.*smich*

smode*
1. 1. 2025 nejpozději v 9:03..v té chvíli aktuální nákazu vystřídá skoro v celé společnosti jiná která se bude jmenovat po malých šimpanzech.
Plus mínus 200 let.
senior

Vcelku s 5 lety souhlasím. Po 5 letech se ukážou následky očkování - depopulace obyvatel.

72mona
hodnocení

1x

Skončí, až to napíšou na TN.CZ jako vyjádření vlády a budou to mít ověřeno od bezejmenných odborníků. M.

nox®
hodnocení

1x

Kšefty zatím jedou parádní, tak co by končila.

Jaké a čí?

nox®

Přečtěte si občas zprávy.

Tušíte něco o kapitalismu?

A k čemu je vám si číst něco o kapitalismu, když tu právě vládne totalita a vláda totálních diletantů, kteří rozhodují o naší svobodě na základě ničím nepodložených rozhodnutí.

dejve - o čem to ráčíte žvanit?

hodnocení

1x

U nás hned tak neskončí. Povaleči nám zařídíli, že jdeme cestou promořování na hraně kolapsu zdravotnictví. Cestou, o které se ví, že je dlouhá a nikam nevede ..

nox®

To mi nějak nesedí. Povaleči jsou snad doma a povalují se ne? Přestaňte tu už kolem sebe neustále kopat jak malé děcko a uvědomte si, že virus si projde populací i za sebevětších opatření. Chyba, že máme značně zdecimované zdravotnictví a státní zakázky jdou více směrem nákupů pochybných výrobků z Číny, než aby se zajistilo bezpečí a pohoda obyvatel.

Kopat jsem ještě nezačal, ale chystám se na to. Pérový kop na bradičku nebo čelíčko - to vždy byla má specialita.

To, že budeme po léta zásobárnou viru pro zbytek světa, zas nevidím jako nějakou výhodu.

Pokud jde o nákupy z Číny - odkud máme nakupovat? Od překupníků čínského zboží?

nox®

Alespoň si člověk udělá představu o vašem charakteru a mě dodá jistotu, že se opravdu nemusím namáhat s další diskuzí. :)

Jen k tomu nákupu... Nedávno jsem četl nějaký článek, jak lékaři marně žádali stát o nějaký přístroj na diagnózu plic, která by značně pomohla při řešení problému s covidem. Ale raději se nakupují nepoužitelné jehly s expresně předraženou dopravou.

Lidé Vašeho "charakteru" tady rok šíří virus, který zabil desetitisíce lidí a stál stovky miliard ..

nox®

Lidé vašeho charakteru zase klečí na krku bezbraným občanům, kteří chtějí žít ve sbodobné zemi. Doufám, že jste nosil roušku od narození, běda, jestli kvůli vám někdo dostal nějaké respirační onemocnění.

Nikomu jsem na krku nikdy neklečel. Ale úmyslné šíření nakažlivé lidské nemoci bude stíhat policie, armáda nebo lid této země ..

Mimochodem - jen opravdu velké howado může dávat do souvislosti roušku a svobodu ..

@ra252

Obecně se ví že rouška na vir funguje asi jako síťka na motýle proti komárům.Z velkého hejna v ní občas některý pomalejší zůstane,protože se lekl

Obecně se ví,že i slepák se operuje na vrátnici, žejó;)

Ale bohužel nemám takové obecné informace, pane @nunici můžete prosím nabídnout nějakou relevantní studii, na ty roušky a covid 19.

Děkuji

@juraja

i tady na poradně je plno odkazů - velikost viru ve srovnání s tím co je rouška schopná zachytit

@ra252: Vy jste vážně nemocný člověk, měl byste vyhledat pomoc.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 15. 03. 2021 07:02:43
Prosím, mírněte se ve výrazech a hodnocení poradců.
nox®

Tak je jasné, že pro vir je rouška jak cedník, ale vir se přenáší v kapénkách, které je schopná ve velké míře zachytit a značně omezit rozptyl. Pak je samozřejmě otázka, na kolik je účinější takové opatření jako ochrana obyvatel oproti ochraně vlastního zdraví. Přece jen mnozí denně dýcháme odpad z plic dlouhé hodiny bez možnosti nadechnout se čistého vzduchu. Zatímco látkové roušky se daly vyprat, jednorázové lidé nosí klidně i týdny, ty jsou poté semeniště virů, bakterií a nečistot, někteří je pohazují na zem, kde se ukazují jako další ekologický problém s tímto odpadem. Povinné respirátory, které byly primárně určené do prašného prostředí a které nás mají spasit, dle předpisu ho nemají nosit například lidé s vousy a výraznějším rysem tváře, navíc tolerované jsou i v podstatě nedovolené čínské normy.

dejve - vyžadovat dodržování zákona je příznakem choroby? Které?

hodnocení

0x

No neřeknu to přesně ale 9 z 10-ti dobře informovaných to aspoň tvrdí.

8 - 9. října, jsou volby do poslanecké sněmovny. Takže, přesně den po jmenování nové vlády ;)

V Bělorusku se to po volbách taky zastavilo

hodnocení

0x

Konec pandemie, to je na hodně dlouhý běh, omezení, záleží co konkrétně myslíte. Zkuste si vzít příklad z Izraele a tuším i (Indie)? Tam se to již zlepšuje a uvolňuje.

michalverner
hodnocení

0x
Pandemie netuším,ale omezení počítám tak do července.To by bylo řevu kdyby si musel někdo odpustit dovolenou v zahraničí nebo snad musel sedět doma.

Oni si stejně někteří na tu dovolenou klidně odletí i teď ,nějaká omezení mají na háku .

senior
hodnocení

0x

Pandemie skončí, až nás tady přestanou úmyslně trávit testy a očkováním. Vždyť vůbec nevíte, co to očkování za 5 let udělá. Oni neléčí, ale rovnou chtějí očkovat.

pravyprostor.cz/...

Antiparazitika účinkují - protože - viz video. Proto se Izoprinosine před rokem stáhnul z lékáren.

gofile.io/...

šíříte lži. úmyslně trávit testy a očkováním

Kdo koho tráví testy a očkováním? Kolik lidí je již otávených?

Před mnoha a mnoha lety se také úmyslně "trávilo a očkovalo". Třeba proti pravým neštovicím, dětské obrně, černému kašli a podobnému virovému xindlu. Možná, že kdyby se to tenkrát nedělalo, nepsal byste dnes na tyto stránky svůj, promiňte, ale trochu přihlouplý příspěvek. Držím Vám palce, ať se s covidem osobně nepotkáte. A pokud pochybujete, že tady něco takového a nebezpečného je, tak se podívejte, anebo se poptejte v nemocnicích na Árech a Jipkách doktorů a sester, nebo konec konců i lidí, kteří se stím setkali. Ti Vám řeknou jak moc dobře Vám bude, až Vás to třeba také potká.

id

senior, sisin, Pohanka rádá šířá poplašné zprávy neboť čerpá z důvěryhodného zdroje PRAVYPROSTOR.CZ*zed* a nejhorší na tom je, že sama tomu věří a nás chce postrašit a nebo nám vsugerovat její pravdu..

jako že tito tři jsou jedna osoba?

lidus*

Vy co slepě věříte jen tomu čemu chcete věřit a ani nepřipustíte jinou možnost, měli byste se zamyslet. Číst musím vše i to co se mi nehodí do krámu a přemýšlet co asi tak je informace, co dezinformace, co je pravda a co polopravda a nebo co je očvidně lež. Filtruju informace a ptám se u každé komu má pomoct, koho má poškodit, kdo z ní má jaký prospěch? Netuším kolik lékařů a učitelů je naočkovaných ale vím jistě, že z těch co znám všichni odmítli až na jednoho. Nepopírám VIRUS, ten tu je to je jisté, popírám to, jak vzniknul a jak se rychlostí blesku rozšířil. Nicméně dodržuji nařízení vlády ale nepopírám, že se mi nelíbí. Kdy to skončí? Až budou ti co to spustili chtít.

@lidus
Jedna poznámka- nevim kolik znáš zdravotníků (doktorů, sester, záchranářů), ale já v tom prostředí pracuji a tvé počty mi nesedí - větší část je právě naopak očkovaná.
lidus*

Znám jich dost abych mohla říct to co jsem řekla.

@lidus

Tak fajn, když dost tak dost no. Pro každého je dost něco jiného :)

Mě se to zdá zajímavé už jen kvůli tomu jak víš přesně o jednom který se nechal, tak přesné rozložení u velkého počtu říct nedokážu.

Asi se pohybuješ zcela jinde než já, nebudu ti brát tvé zkušenosti a názory.

senior

Nechceme se na zlo dívat
K slávě pravdy budem zpívat
Jenom spravedlnost vzývat
A lžím se jenom smát.

---------------------

Asi nečtete, co se okolo Vás děje. Nebo jste slepí a nechcete to vidět. Vakcíny před 60 lety nejsou totožné s tou náplní, která obsahuje mRNA. Nyní se neočkuje vakcínama.

czechfreepress.cz/...

cnn.iprima.cz/...

Vrchlabský ústav však není jediným domovem seniorů, kde za relativně krátkou dobu došlo na desítky úmrtí s covidem. Média i veřejnost během února upozorňovaly také na 34 mrtvých v domově pro seniory v pražských Dejvicích.

tampa*
hodnocení

0x
Pandemie hned neskončí ale to ostatní okolo skončí hned když ANO nevyhraje volby takže lidí rozum do hrsti a popremyslejte koho budete volit

Takže dřívější volby kamkoliv byly vždy k lepšímu?

Tudíž i když volby vyhraje kdokoliv, vše hned skončí a bude už jen dobře? To jako opravdu?

hodnocení

0x

V některých státech dokázali covid udržet bez vakcín jako např. na Islandu, Tchaj-wanu, ostrovu Man, Vanuatu, Austrálii, Nové Zeelandu, ve Vietnamu, ... U těchto států rostou nepatrně statistiky hlavně z přicestování ze zamořených oblastí. Nebýt zamořených zemí hlavně těch v Americe a Evropě, svět by to zvládl celkem rychle. Ty rozvolní předčastně opatření, protože se bojí o ekonomiku a o svobody, a čísla zase rostou... takže se to vleče a vleče. Ale obávám se, že některým státům nepomůže ani vakcína. Vakcína není konečné řešení, ta jen trochu zpomalí šíření a zmenší množství těžkých případů. U nás to vypadá, že konec zatím vidět nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]