Nejste přihlášen/a.
1x
Určitě. Ty protilátky jsou totiž velmi dočasné a tak máme třeba v rodině člověka, co to měl v řijnu a teď to má zase.
Těžko říct. Nicméně, když vidíme, jaké dlouhodobé následky na plicích a pod si odnáší i ti, co jej přežili, přijde mi jako rozumnější nechat se přeočkovat, než znovu prodělat covid a jen doufat, že to ty plíce poškozené tím minulým onemocněním ještě udýchají.
Víte promone, proč to chytl zase? Protože, jak se vyjádřila p. Peková, šlo o další vypuštěný, tedy nový virus, na které tělo ještě nemělo protilátky.
To je zase z nějakého deziformačního zdroje! Peková ani neví, co jí vkládají do úst. Dokonce prý řekla, že to tu roznášejí letadla...Takový mail mi došel. ![]()
1x
Vážím si všech kteří se tohoto světového exeperimentu zůčasní. Děkuji a klobouk dolů všem kteří jsou ochotni poskytnout své zdraví a životy pro ty zdrženlivější a naše pány a pány tohoto moderního světa.
A za odměnu dostanou od páníčka hozenou kostičku v podobě Covid-pasu.
Že jsou nadále možnými přenašeči viru a můžou ho chytit a znovu onemocnět, je už ale vůbec nezajímá. ![]()
Tak to jsem neviděl, ale v lednu psali, že každá dvy roky, po naskočení nového typu píšou, že asi každý rok. Ale to jsou jen spekulace, určitě ne každých 6 měsíců.
Uvidíme, s čím přijde jednička, stát Izrael.
prodělala jsem Covid v březnu a praktická mi řekla, že doporučuje nejdříve očkovat za 6 měsíců tzn. v září. Volala jsem na 1221 a tam mi řekli, že můžu už v červnu. Hm, tak si vyber!
Jednoduché, říká se, že po 90 dnech, Vaše lékařka má jiný názor. To se u lidí stává, že mají různé názory na stejnou věc.
0x
Dnes jdu na první očkování a řídím se názory odborníků, tedy většiny odborníků. Nikoliv jen některých.
Jděte jděte Milane. A Vy jste si dělal test na protilátky? Neměl už jste náhodou kovida? Pokud ano, tak jste docela kaskadér. Jen mi prosím povězte, kdo je u Vás ta většina odborníků? Můžete mi dát pár jmen?
0x
Příbuzná /65/ prodělala na podzim středné těžký covid + nějaký ten týden bez chuti a čichu.. Teď nedávno po 7 měsících byla na očkování Astrou zeneca a na 1. dávku vakciny měla docela silnou reakci s teplotou, bolestí hlavy,.. jako by měla chřipku. Třetí den už ale byla dobrá. Zajímavé je, že před jí dali tabletky na ředění krve. Jinak nemá žádné chronické choroby a žádné prášky nebere.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.