Nejste přihlášen/a.
Necháte se očkovat proti kovidu i když jste ho prodělali a máte tělem vytvořené protilátky? Děkuji .
Určitě. Ty protilátky jsou totiž velmi dočasné a tak máme třeba v rodině člověka, co to měl v řijnu a teď to má zase.
Těžko říct. Nicméně, když vidíme, jaké dlouhodobé následky na plicích a pod si odnáší i ti, co jej přežili, přijde mi jako rozumnější nechat se přeočkovat, než znovu prodělat covid a jen doufat, že to ty plíce poškozené tím minulým onemocněním ještě udýchají.
Víte promone, proč to chytl zase? Protože, jak se vyjádřila p. Peková, šlo o další vypuštěný, tedy nový virus, na které tělo ještě nemělo protilátky.
To je zase z nějakého deziformačního zdroje! Peková ani neví, co jí vkládají do úst. Dokonce prý řekla, že to tu roznášejí letadla...Takový mail mi došel.
Vážím si všech kteří se tohoto světového exeperimentu zůčasní. Děkuji a klobouk dolů všem kteří jsou ochotni poskytnout své zdraví a životy pro ty zdrženlivější a naše pány a pány tohoto moderního světa.
A za odměnu dostanou od páníčka hozenou kostičku v podobě Covid-pasu. Že jsou nadále možnými přenašeči viru a můžou ho chytit a znovu onemocnět, je už ale vůbec nezajímá.
Tak to jsem neviděl, ale v lednu psali, že každá dvy roky, po naskočení nového typu píšou, že asi každý rok. Ale to jsou jen spekulace, určitě ne každých 6 měsíců.
Uvidíme, s čím přijde jednička, stát Izrael.
prodělala jsem Covid v březnu a praktická mi řekla, že doporučuje nejdříve očkovat za 6 měsíců tzn. v září. Volala jsem na 1221 a tam mi řekli, že můžu už v červnu. Hm, tak si vyber!
Jednoduché, říká se, že po 90 dnech, Vaše lékařka má jiný názor. To se u lidí stává, že mají různé názory na stejnou věc.
Dnes jdu na první očkování a řídím se názory odborníků, tedy většiny odborníků. Nikoliv jen některých.
Jděte jděte Milane. A Vy jste si dělal test na protilátky? Neměl už jste náhodou kovida? Pokud ano, tak jste docela kaskadér. Jen mi prosím povězte, kdo je u Vás ta většina odborníků? Můžete mi dát pár jmen?
Příbuzná /65/ prodělala na podzim středné těžký covid + nějaký ten týden bez chuti a čichu.. Teď nedávno po 7 měsících byla na očkování Astrou zeneca a na 1. dávku vakciny měla docela silnou reakci s teplotou, bolestí hlavy,.. jako by měla chřipku. Třetí den už ale byla dobrá. Zajímavé je, že před jí dali tabletky na ředění krve. Jinak nemá žádné chronické choroby a žádné prášky nebere.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.