Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy dojde složenka

Od: domca* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, potřebuju poradit když mi poslali v pátek 5.3.2021 A chtěl bych se teda zeptat za jak dlouho mi přijde do chotikova s Plzně složenka?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

2x

Už musí být na místě.

domca*
hodnocení

Ale ještě mi to nedorazilo kde by mohla být chyba?

leu
hodnocení

0x

A nemáte výzvu ve schránce. Možná je to uloženo na poště.

domca*
hodnocení

To ne ve schránce nic není a na poště taky nic není a když volám na jinou poštu tak mi to nezvedá.

hodnocení

0x
Někdo ji vytáhl ze schránky

hodnocení

0x

Jestli byla podána v pátek později, už ji nemuseli stačit zpracovat, takže počkala do pondělka a do dnešní roznášky se tedy nemusela dostat. Zítra už byste ji mohl mít.

domca*
hodnocení

No mě to ještě nepřišlo tak já netuším kde se stala chyba

A jste si jistý, že byla skutečně odeslána?

domca*
hodnocení

Ano vím volal jsem do firmy kdo mi to měl poslat a poslali mi to a ještě mi to nedorazilo.

leu
hodnocení

0x

Tak kontaktujte odesílatele, měl by mít nějaké podací číslo z té složenky a jít s tím pak na poštu. I oni by se na to mohli zeptat na poště, kde to podávali, kde to jako vězí. Mohli také udělat chybu v adrese

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]