Nejste přihlášen/a.
Před pár lety jsem dostal tenhle lahvičku frenetu v jakési klícce. Dá se k ní dostat po odstranění zajišťovacího provázku. Teď jsem dostal chuť na panáka a tak jsem se rozhodl to zkusit rozmotat. Po několika neúspěšných pokusech jsem usoudil, že to nejde a proto se ptám - měl jste někdy někdo tenhle hlavolam v ruce? Podařilo se Vám to vyřešit? Nechci popsat řešení, chci jen vědět, jestli to vůbec jde.
Přestřižení provázku za řešení nepovažuju.
Mně se právě také nezdá, že by to nešlo, ale nedaří se mi na to přijít . Pokud to skutečně jde, bude to určitě strašně jednoduché.
V té lahvičce nechybí pár panáků, celkový obsah je 0,05l, takže jeden jediný velký panák . Ale skutečně už je tam fernetu méně než bylo původně. Zřejmě se za těch cca10 let odpařil
, i když je lahvička skleněná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.