Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavolam fernet

Od: magdon® odpovědí: 6 změna:

Před pár lety jsem dostal tenhle lahvičku frenetu v jakési klícce. Dá se k ní dostat po odstranění zajišťovacího provázku. Teď jsem dostal chuť na panáka a tak jsem se rozhodl to zkusit rozmotat. Po několika neúspěšných pokusech jsem usoudil, že to nejde a proto se ptám - měl jste někdy někdo tenhle hlavolam v ruce? Podařilo se Vám to vyřešit? Nechci popsat řešení, chci jen vědět, jestli to vůbec jde.

Přestřižení provázku za řešení nepovažuju.

Hlavolam fernet

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nechybí v tý flašce několik panáků?
Ještě jsem se nesetkal s hlavolamem, který by nešel vyřešit, snad kromě kvadratury kruhu. To se snad podařilo vyřešit počítačem, po rozdělení na asi milión dílků.
Tohle jsem v ruce neměl, ale nechce se mi věřit, že to nejde.
hodnocení

Mně se právě také nezdá, že by to nešlo, ale nedaří se mi na to přijít *zmateny*. Pokud to skutečně jde, bude to určitě strašně jednoduché.

V té lahvičce nechybí pár panáků, celkový obsah je 0,05l, takže jeden jediný velký panák *smich*. Ale skutečně už je tam fernetu méně než bylo původně. Zřejmě se za těch cca10 let odpařil :(, i když je lahvička skleněná.

hodnocení

Ještě jedna fotka pro představu o velikosti *smich*

Hlavolam fernet #2

lidus*
hodnocení

0x

Měli jsme něco podobného bez fernetu, šlo to a když se přišlo na to jak, bylo to snadné.

hodnocení

0x

Viděl jsem kdysi něco podobného u kolegy, pokud se nepletu, bylo klíčové vymotat ten trojúhelník, pak se to jen vyvleklo. Ono to existuje i v jednodušší formě

obchod.hryahlavolamy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]