Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvířata naše láska

Od: pallo odpovědí: 2 změna:
Dobrý den všem lidem, kteří milují svět zvířat. Svět zvířat odděluji od toho našeho, jelikož my si ještě dokážeme vybrat kde a s kým ho chceme trávit. Což zvířata si vybrat nemohou. Jen mohou doufat, že se dostanou do dobrého lidského světa. Jako každý člověk z nàs vyroste v nějaké rodině, tak se od toho odráží celý náš zbytek života.Co dostaneme a naučíme se, to nás nikdy neopustí. A stejně tak je to se zvířaty. Dnes je velmi těžká doba a naše izolace od světa v nàs vyvolává pocity samoty a spousta lidí si pořizuje kamarády čtyřnožce. A to ke zpestření vlastního života. Ten kdo to myslí vážně, tak hledá osvědčené chovatele.. Takové zvířátko, vàm přilne k srdci hned. Bude vám k radosti a vy jemu. Nevím jak jsou na tom zvířátka v útulcích. Strašnou poklonu všem lidem, kteří se o ně starají.Vzhledem k tomu, že tam si opravdu musíte zasloužit lásku čtyřnožce, kterého někdo odkopl, tak jste moc dobrý člověk. Nejhorší jsou množírny zvířat. Otřesné podmínky a nikdy se vaše zvířátko nezařadí.. Já mám zkušenosti..Prosím nezavírejte oči nad týráním zvířat. Vždy rozhodují peníze, ale lidé umí myslet.. Díky všem kdo tohle pochopí... Přeji všem zdraví...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronika*
hodnocení

0x

Taky miluji zvířata, většinou je mám z útulků. Mám takovou mini zoo: 4 králíky, rybičky, psa, andulky, kočku, šneky oblovky,teta má statek, takže trochu i telátka dostávám do péče. (ale jen než vyrostou!)

pallo
hodnocení

Dobrý den, musíte být moc hodný člověk, ať se vám daří...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]