Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik musí měřit muž, abyste ho považovali za vysokého?

Od: how odpovědí: 22 změna:
A ještě jedna otázka, ale tentokrát jen na ženy: kolik by měl měřit muž, aby pro vás byl nejpřitažlivější?
Prosím o čísla, "průměrný" nebo "vysoký" mi nestačí.
Děkuji :)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Ten, který byl pro mne nejpřitažlivější, měřil 172cm. Ti předchozí i další, měli dost nad 180.

Charisma totiž není o výšce. Viz Paul Newman nebo Robert Redford.

liska5

Jo, a který že je už vysoký? Asi nad 185cm.

hodnocení

4x

Vždycky se mi líbili hodně vysocí muži. A tmavovlasí. Výška aspoň 185 cm, klidně třeba i 2 m. Prostě "Frenky Dlouhán." :)

Dopadlo to jinak. Manžel tmavovlasý skutečně byl /dnes už stříbrný/, ale ta výška nic moc. Tuším asi 172 cm. Ale je fakt, že výška není všechno. Jaga.

hodnocení

2x

Myslím,že záleží na výšce ženy, pro 150 cm vysokou může být 170 cm muž vysoký, ale pro mě - 170 cm - alespoň 182-185 cm a víc. I když se mi stalo, že se mi líbil muž jen o maličko vyšší než já, ale toho jsem poznala, když seděl.

Nesmíte se, Leni, seznamovat ve vězení. Když sedí, opravdu výšku nepoznáte. *smich* Jaga.

04.03.21 09:04

Dobrý !

ruzena*
05.03.21 16:52

*palec**smich*

hodnocení

2x
Já mám 112/186 jsem vysoký?

Ne. Jste nízký*haha*

72mona

No, jesti je 112 výška a 186 obvod...*smich* M.

liska5

Vysoký jalovéééc...Ale tohle vypadá na pařez...

ruzena*
hodnocení

2x

Možná jsem ovlivněna rodinou, kdy u nás všichni - muži i ženy - byli převážně vysocí a hodně štíhlí, skoro hubení. Když někdo přibral 3-4 kg, obdivovala to celá rodina, jak to dokázal. No a já se svými 172 cm jsem nejmenší, tedy byla jsem, protože hodně sourozenců mi už zemřelo. A proto bych nesnesla muže, který by byl malý, ale hlavně byl třeba břichatý, něco jako pivní mozol..Můj táta byl celý život vysoký hubenour, to dcery ve výběru pak ovlivní.

Takže u mně rozhoduje hubenost a výška aspon 190 cm. Nejstarší brácha měl 195 a slušelo mu to i když byl hodně hubený - byl horník. Takže aby muž nebyl tlustý, to se mi nelíbí. No a koho jsem si nakonec vzala? Štíhlého, tmavovlasého námořníka, asi 187 cm měl myslím podle vojenské knížky.

Vysocí, štíhlí muži vždy u žen zabodují, tedy ještě když k tomu mají i vlastnosti, pro které je lze milovat, samozřejmě. Hlupáka i kdyby měl 2 m bych si nevzala...*smich*

hodnocení

0x
U mne i mojí mámy to bylo o 20 cm vyšší, než partnerka. Hubený se stejnou výškou ale opticky působil jako vyšší. Mě ale nevadí i menší rozdíl ve výšce, než 20 cm. Čím mohutnější muž, tím často i hrubší (méně něžný dotyk).
I pro mne není prioritou výška, ale charakter, pracovitost, abstinent atd.
Vysoký je pro mne 190 cm a vyšší. Někdo, kdo vyčnívá v davu.

Jak můžete říci, že čím mohutnější muž, tím méně něžné dotyky má. *sok*

@maky: Souhlasím s vámi. Ta dodpověď je trochu blábol*zed*

Máte pravdu. Mužské tělo (například prsa) jsou určitě úplně jinak citlivé na dotyky (mohutnějšího) muže, než to moje. Neuvědomila jsem si, že píši o nevhodné intimitě, omlouvám se.

hodnocení

0x

Záleží na výšce ženy, vím, že to není rozhodující, ale méně než 5 cm rozdílu bych neunesla.

Není podstatné*bzum*

pb®
hodnocení

0x
Já mám 156cm, takže si troufnu tvrdit, že 99,9% mužů je pro mě dostatečně vysokých. Co se týká fyzické přitažlivosti, není proto pro mě výška vůbec rozhodující. Nejvíc se mi líbí chlapi, co mají výrazně maskulinní postavu, na obličeji až tak nezáleží. Široká ramena, svaly, bez pupku. Dlouhán co váží 60kg, tlouštík s prsama trojkama nebo takoví ti babochlapi s ženskými rysy, co jim pindík narostl snad jen omylem přírody, to není nic pro mě.

hodnocení

0x

V Evropě 180,v Asii 152 a kmen Pigmejů v Africe 145 cm Tak si vyberte.-))

lb
hodnocení

0x
Jelikož já sama mám 190,tak nejpřitažlivější chlap je pro mě určitě vyšší než já.To znamená 2m+

hana3
hodnocení

0x

Mě osobně je výška jedno, spíš mě přitahuje mozek a charakter než dispozice, za vyského já považuji každého, kdo je větší než já :D nemám na to osobní výškové měřítko, nyní žiji s přítelem, který je o hlavu menší :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]