Nejste přihlášen/a.
Možná jsem ovlivněna rodinou, kdy u nás všichni - muži i ženy - byli převážně vysocí a hodně štíhlí, skoro hubení. Když někdo přibral 3-4 kg, obdivovala to celá rodina, jak to dokázal. No a já se svými 172 cm jsem nejmenší, tedy byla jsem, protože hodně sourozenců mi už zemřelo. A proto bych nesnesla muže, který by byl malý, ale hlavně byl třeba břichatý, něco jako pivní mozol..Můj táta byl celý život vysoký hubenour, to dcery ve výběru pak ovlivní.
Takže u mně rozhoduje hubenost a výška aspon 190 cm. Nejstarší brácha měl 195 a slušelo mu to i když byl hodně hubený - byl horník. Takže aby muž nebyl tlustý, to se mi nelíbí. No a koho jsem si nakonec vzala? Štíhlého, tmavovlasého námořníka, asi 187 cm měl myslím podle vojenské knížky.
Vysocí, štíhlí muži vždy u žen zabodují, tedy ještě když k tomu mají i vlastnosti, pro které je lze milovat, samozřejmě. Hlupáka i kdyby měl 2 m bych si nevzala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.