Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, zda toto mají vojáci jako rozkaz nebo zda je očkování pro ně dobrovolné. A popřípadně, zda se někdo loni či letos hlásil do armády, zda se s tímto setkal. Děkui.
Nwn jak dnes, i když jsem byl ve dvou armádách do 1997, dříve to bylo dobrovolně povinné.Tedy proti chřipce a vždy když jsem se nedokázal zašít a byl jsem naočkován, tak jsem do cca měsíce chřipku dostal! Tudíž ANO setkal jse se stím, a to "nebyl" ještě covid 19.
Hm,také dvě armády,jen jsem končil dříve,v devadesátémtřetím. A na žádné očkování si nepamatuji,ani proti chřipce. Je fakt,že si ani nepamatuji,že bych byl v uniformě někdy nemocný... Možná jsem se zašil...
Nikde jsem o vojácích nečetla, ale jestli pomáhají v domech pro seniory, tak je záhodno, aby byli očkovaní. Ale asi dřív půjdou povinně učitelé...
Tak samozřejmě, kdo pomáhá na rizikových pracovištích, očkován být musí, protože kdyby zemřel, mohlo by to být něco jako uraz z povolání, nevím, jak bych to popsala. A kdo nechce, tak ale tam pak pomáhat nesmí i armádě záleží na tom, aby vojáci nešli pomáhat a pak měli následky. Takže pořád u všech lidí je to dobrovolné. I u armády.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.