Nejste přihlášen/a.
Musí mít silný žaludek a musí umět dobře lhát, balamutit prostý lid natolik, aby mu uvěřil. Musí hájit především své vlastní zájmy a dbát na to, aby se jeho majetek rozhojňoval i v dobách, kdy ostatní trpí nedostatkem. I za cenu podrazů. Musí se umět pevně držet korýtka a "nikdy neodstoupit." Musí ctít kamarádství a držet ochrannou ruku i nad těmi, kteří někde zakopli, nebo se někde "zapomněli". Třeba na sportovní akci, nebo v hospodě. Někteří musí mít dokonce i sexymozky!
Nemám teď na mysli pouze jednoho politika, ale celou tu bandu. Někdy je opravdu k nevíře, co nám předvádějí. Nemáte taky ten pocit? Jaga.
Já ne, ale měla jsem ambiciozního, schopného a studovaného mladého příbuzného, který by se do politiky hodil. /To ještě neexistovalo ANO./ Po několika schůzích oné "okresní buňky" pravicové strany vycítil, že ho nechtějí. Neměli ani tak obavy z nové mladé krve, ale najednou tu byl někdo, kdo jim vidí do karet a kdo může mít jiný názor i nápady. I když se představil, tak cítil, jak se za zády ptají, kdo to je a co tu chce. Neradi pouštějí mezi sebe...
@willybrandt - Zvažoval jste někdo aktivní vstup do vrcholové politiky?
Aby mě Pán Bůh při zdravém rozumu zachovati ráčil...
Tohle téma je v ČR více než tragické. Jednak dodnes se lidé nenaučili správně volit, pořád volí stylem jak za komunistů - volí strany a nepreferují jedince.
Dále, když uvážíme, že do letošních voleb se hlásí o přízen voličů přes cca 200 stran a hnutí, tak je vidět, že zájem je obrovský, že ani tolik míst volných nemáme, přece jen jsme takový malý stát že, ale přesto máme nejvíce politiků v porovnání s velkými státy. Prostě se tam nějakým způsobem nacpou a také máme neuměrně mnoho zbytečných uředníků, proto je to zde ode zdi ke zdi, protože často levá ruka neví, co dělá ta pravá.
Jinak nejvíce mazaný byl a je Minář, nechal si do svého milionu hlupáků naposílat spoustu peněz a dodnes se neví, kam vlastně přišly, na co je využil..Nikdy ve mně nebudí důvěru člověk, co není chytrý, aby dokončil aspon jednu z těch tří univerzit nějakou státnicí, takže pořád jen člověk s maturitou - i to možná...A tohle by nám chtělo vládnout..
Ale je to člověk vychytralý, který nudící se čechy zaujal pořádáním Hydeparků, nakonec si ho za to lidé slušně platili, tak proč ne, ale prolhaným, co do politiky prý nikdy nepůjde a ted se tam cpe jako první, nevěřím mu ani datum narození a to z důvodů, že má sklony jako kdysi ve 30 letech minulého století měl jeden rakouský mladík, který pak nakonec také vstoupil do politiky a možná nejen mně se zdá, že Minář opakuje jeho systém, jak se dostat do politiky. Jeho oblečení mi je protivné a rozhodně ho odmítám.
Volila jsem vždy ODS, ale mám ted problém s šaškem a narkomanem Novotným Petrem ml. a navíc se tu objevil další tvor s omezeným mozkem - pan Vystrčil, který courá za naše miliony po světě, aby nám pak řekl, jak máme být solidární s těmi, které stát umyslně a nesmyslně zarazil do země.
Kdyby stát zakázal cestování, pan Vystrčil by nikam nemohl a pandemie by byla mírnější, ne-li už vyřešená - často mám pocit, že jsme se s politiky sekli už po revoluci a zůstalo nám to - volíme čím dál větší nýmandy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.