Nejste přihlášen/a.
Ráda si tady pročítám odpovědi a často mě zaráží, co lidí je se vším hned hotová. Protože jsem celý život byla mezi lidmi, tak jsem se naučila každého,kdo mi nebyl hned na první pohled sympatický ,neodsuzovat a buď se mu vyhnout nebo se snažit jeho chování pochopit. Někdy za nevhodné chování může nemoc, někdy stres, i špatná výchova, namyšlenost a třeba i pocit nadřazenosti atd. Někdy nemám náladu, špatně se probudím, něco - a to je dost často - mě bolí ,pak taky se asi nechovám ,jak by se ode mne očekávalo a přitom čekám pochopení a povzbuzení od okolí. Myslíte, že jsou lidé v současné době v podstatě dobří? Já myslím, že až na vyjímky , ano.
Nemůžete lidi rozdělovat na dobré a špatné, takto černobílé to není. Nikdo není úplně špatný či stoprocentně dobrý, každá osobnost má v sobě dobro i zlo. Záleží na úhlu pohledu, pro někoho dobrý a pro někoho špatný.
Asi nějak jako maky.. každý je v jádru dobrý..jen každý jsme prostě jiný, máme jiný start do života, jiné hodnoty, míru tolerance+empatie+atd má každý jinde a každý si myslí, že ten jeho pohled na svět je ten správný a přitom druhé odsoudíme za maličkost-ale pro nás nepochopitelnou. Každého osud zavleče trochu někam jinam, stačí se za mlada chytnout třeba blbé party, aniž by tak mladý člověk dokázal promyslet následky v budoucnu a už se to veze a cesta z toho ven je leckdy obtížná ne-li nemožná.
Jen když si vemu seznamky dříve a dnes.. Dnes je tolik různých požadavků na partnera co dřív samozřejmě nebylo a ani nemohlo, protože nebylo tolik možností, co všechno se dá dělat. A jakmile tam nějaká (nedůležitá) pitomost nesedne, konec. Celkově je to vše o konzumu a i iluzi.
No a to by jsme se chtěli velice družit s Ufonama a doufat, že nás aj spasíja..božínku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.