Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Stále všude čtu o tom, jak BIS a různí bezpečnostní experti napříč obory upozorňují na proruské aktivisty na českém internetu a vidí v nich značné riziko pro českou společnost.
Zajímá mě, jak tuto skrytou ruskou válku proti českým zájmům vnímáte? Potkali jste někdy takového člověka na internetu v nějaké diskuzi, či na soc. sítích?
Také mě zajímá, jak v diskuzích pracují?
Díky za názory a zkušenosti.
zdroje:
respekt.cz/...
irozhlas.cz/...
jsns.cz/...
2x
Já jsem slyšela, že Putin má několik agentur, které mají pracovat na vylepšení jeho "image" i Ruska..Ty pak generují maily s takovým obsahem... Pak taky, že tu v diplomatických službách mají Rusové ze všech zemí zdaleka nejpočetnější zastoupení. Není se co divit, jsme na švu bývalých/?/ obrovských mocenských struktur. Skryté zájmy jsou z obou stran. To pnutí tu bylo odedávna. Uvidí se za sto let, jestli ještě budeme na mapě...
0x
Rusko je jistě autoritářský režim, jinak to tam asi ani neumí, ale mainstream ho očerňuje přirovnáváním k SSSR, k němuž má mnnohem blíž EU.
Vystihuje to "vtip": "Ruské hranice se drze přibližují k základnám NATO po jejich obvodu."
Máme přátele v Litvě. / Družba mezi stř. školami stejného typu./ Ti jsou rádi za Američany v blízkosti. Z Ruských provokací mají po historických zkušenostech upřímný strach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.