Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Československo má talent-opakující se pořad

Od: kemo® odpovědí: 3 změna:

Každý týden už rok dávají na primě neustále pořád dokola "československo má talent 2020".

Opakují tam víceméně pořád to stejné dokola.

Nechápu jak to mohou pořád dokola vysílat. Hlava mě to prostě nebere.

Na nic se neptám,jenom sem to prostě musel napsat abych si ulevil :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To máš všude něco. Na Barandově je pořád Soukup a Musil.

Naštěstí má každá televize tlačítko na přepnutí kanálů, nebo ještě lépe na vypnutí.

hodnocení

1x

Na každém kanálu se najde něco, co se nelíbí. To Československo má talent je pěkná ptákovina. Hlavně proto, že někteří lidé nemají soudnost a přihlásí se všude. A občas se porota nehezky vyvyšuje. Viděla jsem asi 2 díly a to jen proto, že jsem byla v nemocnici a spolupacientka si to prosadila.

Stejné hlouposti jsou Výměny manželek /nevím, kde pořád berou ty nejšpinavější domácnosti, plné plísně, chlupů a hmyzu/, nebo Prostřeno. Na to jsem se zkraje dívala ráda, myslela jsem si, že najdu nějaké dobré recepty, dnes už ne. Je to jen o taktice a snaze potopit toho druhého.

Nemám ráda ani Co na to Češi s "prudce vtipným" panem Matonohou.

Naopak mám ráda soutěž pana Hámy Kde domov můj a také S karavanem po Česku. Pak AZ kvíz. Tam se člověk něčemu přiučí. Hlavně si to všechno zapamatovat.

Mám ráda i Cestománii, kterou doprovází Miroslav Vladyka a Bára Štěpánová. Je to už 20 let staré, ale pořád hezké. Nemusím nikam jezdit a podívám se přesto třeba do Kostariky, Hondurasu, na Kubu...Jaga.

willybrandt*
hodnocení

0x

Myslím, že se to dá říci o dalších stanicích. Málo zajímavých pořadů, většina se toho opakuje. Jen krimi seriálů máte desítky, ale že by zařadili do programu nějaký zajímavý odpočinkový film, to ne. TV už ani kvůli tomu moc nesleduji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]