Nejste přihlášen/a.
Zdravím čtenáře, je mi přes 40 let a ráda bych změnila povolání - radikálně.(z důvodu vyhoření ve stávající práci). Zvažuji doplnění vzdělání, nemůžu se stále rozhodnout. Váhám mezi oborem sociálního směru, či Nutriční terapeutkou. Více mne láká tedy Nutriční terapeutka, jalikož ke zdravé výživě mám velice blízko. Můj cíl je, do budoucna mít svou klientelu a být paní svého času, ale nevím, zda je to reálné. Bavilo by mě to, jak radit lidem s výživou, tak i se správným pohybem a celkového životního stylu. Sociální směr má oproti tomu zase větší záběr, tudíž mám dilema. Také mne láká povolání psychoterapeutky, ale opět strach z nezájmu. Přijde mi, že lidé v dnešní době o tyto služby zájem nemají. Děkuji za názory, T.
Známá dělá nutriční terapeutku a je spokojená. Hodně záleží na tom, jak člověk vypadá. Rozhodně toto nemůže vykonávat např. obézní smutná osoba.
Tipnu, že lidé budou potřebovat helfnout spíše s psychikou. Už nyní jsou tyto služby velmi špatně dostupné. Psychiatrie byla velmi žádaná a počet přihlášek na studium výrazně převyšoval počet míst.
Je zde i větší záběr, více specializace, kde byste uplatnila i Váš styl života /rady na zdravý životní styl, stravováním psychiku ovlivníte také/. 5 letá délka výcviku je ale dost. Jak to všechno skloubit?
------------------------------------
Nutriční t. je nejlepší osobní kontakt, lze to samozřejmě provozovat on-line, ale možná to plno lidí vzdá. Přece jenom budou mít existeční potíže a tudíž nebudou tuto službu vyhledávat, je zbytná. Možná tak mít klientelu VIP hvězdičky.
Zase máte + vyšší věk. Tedy vyšší kredit důvěryhodnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.