Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol - prijezd z rakouska

Od: thomas001 odpovědí: 5 změna:
Zdravim, chtel bych se zde zeptat na pravni nazory.
Kdyz prijedu z rakouska, kde je legalni pozivat alkoholicke napoje od 16 let (ne vsechny) do ceska a v cesku nadycham a nebude mi 18, je vubec mozne abych z toho mel problem na socialce kdyz v tu chvili co bych alkoholicky napoj pozil by pro me neplati ceska pravidla.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Holt musíš v Rakousku napřed vystřízlivět. Nebo ještě lépe, dokud ti teče mléko po bradě, tak nechlastej. Jasný jak facka.

ruzena*
hodnocení

1x

Já Vám odpovím jinou otázkou - pojedu do Bulharska či podobného státu na dovču, tam se zamiluju a budu se chtít oženit, vdát, ale je mi 16 let a proč se tam stejně nesmím oženit, vdát, když je tam plnoletost od 16 let a v tom věku se tam lidé i berou? Proč tedy ne já?

Takže rada - jste Čech - jestli ano, tak musíte dodržovat české zákony, nikoliv rakouské. Ty u nás nikoho zajímat nebudou.

asd1

Jakože rakouskej junior v ČR může chlastat? Asi nééé ;)

ruzena*

No já nevím, jak Vy, ale já v cizině vždycky dodržovala jejich zákony. A dokonce i doma v Česku - Vy ne? *alene*

hodnocení

0x

Jsi občanem České republiky a měl bys dělat čest své zemi, i když jsi v zahraničí. Zapomeň na alkohol, dožiješ se o 20 let déle. Navíc v dobách pandemie by ti neměli takovéhle myšlenky vůbec napadat. Morální zákony jsou důležitější než ty právní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]