Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podrazila mě názor?

Od: skyrim* odpovědí: 18 změna:

Chtěl bych napsat zpověď nevim co si o tom mám myslet a proto chci slyšet prosim váš názor moc děkuju.
Asi 2 roky jsem si psal s jednou holkou na první pohled vypadala jako slušná holčina a podle stylu psaní vyjádřovaní namě působila jako normální holka rozumná. Pak jsme si asi dlouho přestali psát, ona mezi tim měla nějakýho potom hajzla který jí potom prej zakazoval kamarády, zakazoval jí vycházet ven, musela ukazovat prej telefon skym si píše, mlátil jí asi 2X jí fyzicky napadl a 2X podvedl. A prej se sní i vyspal to mi tohle všechno řekla když jsme si pak začli zase psát a ona snim potom asi rok nebyla.

Když jsme se poprve sešli přišlo mi že to má urvnaný v hlavě, že ví co od života chce pořád mluvila o citech o tom že jí nebaví pořád rozchody že by chtěla konečně normálního kluka a když jsem proní potom za 3 měsíce udělal první poslední, to byly samí kytky dárečky a hodně jí asi museli vonět i moje peníze ale pomáhal jsem jí i když jí táta fyzicky napadl opilej tak jsem přiní stal a byl její opora prostě pořád jsem jí pomahal se všim i aby se dostala z ročního rozchodu postupem času se to začlo všechno vybarvovat jaká je. Přišlo mi že mě jen zneužívala využívala aby se na někom mohla vyplakat, říkala že toho bejvalího má v bloku přitom ho v bloku neměla a psala si snim i přez to co jí udělal za zády mě a pořád i když jsem 3 měsíce byl sní mi neustale oněm říkala třeba jak jí dělal oral a co já vim všechno a já se vždycky naštval a řekl jsem že o tom hajzlovi nechci nic slyšet že mi vadí když mi mluví o nějakym ex a že mu to strašně ubližuje. Jednou jsem jí vzal k sobě domu sedla se mi na klín a začla mě provokovat zase stim bejvalim tak jsem jí schodil a vyhodil z baraku a odvezl domu.

Tohle se stalo i ted když mi slíbila že si to jde snim vyřídit aby jí už nechal napokoji že jí furt sledoval lezl zaní a navaděl jí aby se namě vykašlala, že mu to prej nandá vratí mu všechny věci a přitom za zády mě si tam snim sedla na kafe pak když jsem se zeptal jestli odněj budeme mít klid tak mi začla z ničeho nic provokovat jak to nevydržela a jak se tam snim cucala jak jí oblizoval a tak a že jí prej chybí lízaní odněj a takový věci říkám ty opravdu nejsi normální holka už jsem ti 100X říkal aby ses naněj vykašlala a aby si vzpoměla co všechno zlí jí dělal a místo toho jsem potom byl za nejhoršího já když mi potom vlezla do auta tak se mi začla smát do ksichtu viděl jem jak mě má ukradenýho tak jsem jí znova vyhodil z auta a to už jí taky bylo uplně jedno.

Pak namě toho hajzla začla pouštět aby mi psal a takový věci nechápu nic. Vždycky když byla naštvana a my jsme se kvuli tomu ex hadali tak vždycky byla ta zlá a opravdu tak zakeřná že dokázala říct tak zlí hnusný věci který by vás odní hned odradily od tý doby jsem věděl že není holka promě ani city jsem k ní necítil ani jsem si sní nerozuměl ale nechtěl jsem jí dát já konec abych za toho špatnýho nebyl já chovala se jak mala holka pobertačka a přišlo mi jak děvka už podle toho líbaní a tak mi přišlo že to nebude uplně taková ta slušná hodná holka která má ráda děti normální život a umí si maličkostí vážit. Ze dne na den mě kvůli němu přestala uplně znát udělal jsem proní maximum i podproval jsem jí když měla doma problemy. Strašny jaký lidi dokážou být zlí. Hodně mi to ublížilo.
Furt jak jí nevěřim ale dělala si to sama tim jak se kemně pořád chovala proto jsem jí nevěřil k holkám nemám vůec žádnou důvěru protože kluci přiznejte se dělate proně první poslední a až jim nebudete dobrý tak stejně si zas najdou nějakýho hajzla co je bude fyzicky týrat. Nechápu to na co mě měla. Zablokoval jsem jí na fb a řekl jsem jí že semnou skončila a že za toto už sní nepromluvim. Je to snad první holka která semnou takhle vymetla měl jsem ještě 2 ale oni nebyly takový psycho jako ona.

Pořád měla potřebu mi cpát toho bejvalího a nebo jak chodila na diskoteky jak se jednou oblíkla jako prej Popelka a jak sní chtělo tancčit 10 chlapu nevim o co jí šlo :/ ještě dělá že se nic nestalo nechápu jak někdo může být tak bezcitný, upoznornoval mě naní její nevlastní táta že ona takova byla prej vždycky jen já jsem to neviděl :(. Štve mě že jsem se tak ponižoval.

výtka
Upozornění od administrátora 25. 02. 2021 07:50:19
Na toto téma už tu máte hafo otázek... tohle je doufám poslední. Každá další bude smazána!

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

6x
Prosím Vás,
vyhledejte odbornou pomoc, ta laická zde na Poradte.cz Vám víc už nepomůže.
skyrim*
hodnocení

Tak si tam jdi sám

joudic*
hodnocení

2x
jenze ona asi chtela nekoho normalniho..
liska5

*palec* To jsou pořád ty stejné stesky. On nedovede pochopit, že ten problém je v něm a že se musí obrátit na odborníky.

skyrim*
hodnocení

A proč jsi za psychyatrem nejdeš sám? píšeš jak kdyby si měl znal osobně

hodnocení

2x

Vyhledejte odbornou pomoc. Alespoň psychologa. Možná psychiatra?

Více jsem psala zde poradte.cz/...

skyrim*
hodnocení

A proč tam nejdete sám?

hodnocení

2x

Ona nevěděla co chce a ty jsi ji nevedl. Jen jste spolu "kašpárkovali" jako děti. Proto tě nechala.

nov
hodnocení

2x

Vaše problémy s navázáním vztahu pramení z poruchy osobnosti, o které jste se sám zmínil ve svém příspěvku před dvěma roky. Velmi cenné informace vám v něm poskytnul jeden zdejší rádce. Jestliže jste přestal chodit na psychoterapie, nepomůže vám nikdo, natož zde.

ruzena*
hodnocení

2x

Doufám, že dívky budou mít štěstí a tohle ve svém životě nepotkají ani na 10 minut.

hodnocení

1x

Okamžetiě se od ní odstřihnout. Musíte dospět/oba, protože ten kdo to má srovnaný a chová se dospěle, tak se s takovými lidmi nestýká-ani písemně. Oba jste velmi nevyzrálí na jakýkoliv vztah.

hodnocení

1x

"...že jí nebaví pořád rozchody že by chtěla konečně normálního kluka..."
...vždyť jste si odpověděl sám. Očividně ho zatím nenašla a to je příčina celého jejího chování.

skyrim*
hodnocení

Ahá a proto mě podváděla a využívala

skyrim*
hodnocení

Jo ap roto odešla za blbcem co jí fyzicky mlátí ponižuje a ještě jí tak 2 krát podvedl a ona to samí a já jsem provás nenormální aha

joudic*
skyrim.. ano, ano. Zkusila a zjistila, ze takto ne, a nakonec ji prislo lepsi se vratit k nasilnikovi.
Duvodu muze byt x, treba ji semtam jednu flakne, ale jinak je vudci alpha male, nebo ji denne tak hrube prerizne, ze se pak minutu sviji v orgastickych krecich.
Co je jasne, ze ten navrat ji prisel jako lepsi napad, nez zustat s vami... nenasla, co hledala.

jezevec*
hodnocení

0x

Prostě jsi byl za takovýho toho hodnýho troubu a jí dělalo dobře, že tě může provokovat. Asi máš svatou trpělivost.Ale s ohledem na to tvý váhání a s ohledem na to, že se takovou ludrou vůbec zabýváš, bych si spíš tipnul, že ten hodnej trouba opravdu jsi... ale co?! Chybama se člověk učí. Ale jenom korunovanej vůl se dvakrát spálí o stejný kamna...

pele
hodnocení

0x

Možná nejste sám, s kým takto vytřela podlahu. Je to takový typ, co má na to žaludek, zkoušela to i na vás a poznala, že máte beránčí povahu.Vy jste byl rád, že máte holku a ona, že našla dalšího troubu a s autem, pardon. Ale sám píšete, že jste se ponižoval. Nakonec buďte rád, že dostala kapky aspoň od toho sadisty, co jí zmlátíl. Oba dva měli inteligenci asi na nule.. A za takovou nánou brečíte?

Spíš brečí nad tím, že stále hledá tu pravou.

A přitom přitahuje takové krávy.

Možná by to chtělo změnit místo hledání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]