Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruská ambasáda

Od: kicune* odpovědí: 23 změna:

Co si myslíte o počtu lidí na ruské ambasádě v Praze? Podle českých tajných služeb slouží česká ambasáda jako centrála pro celou Evropu.

Plní česká BIS dobře svojí úlohu? Chrání ruskou ambasádu někdo z vrcholných českých politků?

Prosím o vaše názory.

možné pročeké zdroje
ct24.ceskatelevize.cz/...
demagog.cz/...

doplněno 22.02.21 13:59:

*pročeské

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Váš termín "pročeké" znamená něco jako "profláklé"?

kicune*
22.02.21 13:59
hodnocení

pročeské

hodnocení

2x

Teď sem se v tom ztratil. Jaká že to ambasáda? Česká nebo Ruská

"Podle českých tajných služeb slouží česká ambasáda jako centrála pro celou Evropu."

kicune*
hodnocení

tím je samozřejmě myšlena ruská ambasáda v Praze, v České republice

kicune*
hodnocení

Ale abyste se v tom neztratil, i podle zahraničních tajných služeb slouží ruská ambasáda v Praze jako výchozí centrála pro akce v Evropě.

Myslíte, že by se mělo proti tomu něco dělat?

Podle kterých zahraničních tajných služeb?

kicune*
hodnocení

Vy jste proruský aktivista?

ANO jsem;)

a ano dalo,"vyhostit". Ale tak se ptám "Proč to ani jedna vládní i nevládní strana, za posledních 30 let neudělala"?

kicune*
hodnocení

To se nestydíte takhle pracovat proti českému národu? Takhle zrazovat vlastní zem, páchat na ní vlastizradu?

Velké množství demokratických zemí ve světě za to dává trest smrti.

No, ale já pracuji pro svou zem. Slavnou stověžatou matičku Rus *smich*

Dovolte ať se vám představím Юрий Алексеевич Гагарин

kicune*
hodnocení

Jakou máte státní příslušnost?

Spojená federace planet.

kicune*
hodnocení

Melete blbosti. Nebudu na vás dále reagovat.

Taky končím, jdu podat raport na svou ambasádu.

dejv111*

Kicune, vy jste vážně vymletý jak žito, to není možné. Buď si děláte srandu a v to doufám, nebo jste něco požil... :-D Kápněte božskou! :-D Juraja si s vámi dobře pohrál, protože pochopil, co jste za případ a vy jste mu na to ještě skočil... Gratuluji! :) A abyste se nemusel zbytečně obtěžovat s otázkou, tak ano, jsem agentem Ruska a sleduji vás každou minutu, co vyjdete ze svého domu, protože evidentně pácháte protiruskou činnost! *hledam* Ale on už si vás osobně sám Vladimír Vladimírovič najde. A víte co, raději nevylejzejte z domu, ještě byste chytl kovida a mně aspoň ušetříte práci... :-D

Dejve111 Ale to jste neměl, "prosím nestrašit". Mi soudruzi jednáme vždy v tichosti a hlavně nenápadně.

hodnocení

2x

Odkazujete se na opravdu důvěryhodné zdroje *smich*

kicune*
hodnocení

ČT24 a výroční zpráva BIS pro vás není důvěryhodný zdroj informací?

BIS - to je ta parta Hujerů, co cenzuruje učebnice dějepisu?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, stručně - počet lidí na ruské ambasádě v ČR je značně nadlimitní, resp. nestandardně velký. BIS pracuje dokonale. Ruskou ambasádu v ČR chrání např. jejich agent, který momentálně pracuje na Hradě ve funkci prezidenta ČR. Zdravím!

joudic*
jen strucne dodam, ze pocet rusu na zemi je taktez znacne nadlimitni

daniela1
hodnocení

0x

@kicune , jestli nejde jenom o zábavu systematickým trollingem, pak vážně lituji každého, kdo může mít takové názory.

Rozepisovat se radši nebudu, protože bych pravděpodobně napsala něco neslušného. ;)

007cz

Danielko, prozradte nám, který názor je ten správný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]