Nejste přihlášen/a.
Mám 3 půllitrové odměrky měření po 100 ml a opravdu nevím, které věřit . Stejnou vodu jedna ukazuje 250 ml, druhá 290 a třetí dokonce 320. Potřebuji to na měření na lékařskou kontrolu. Existuje vůbec něco přesného co použít, nestačí mi teba čtvrtlitu nebo půlitr, musí to mít na 100, 150, 200 atd.
Zajímavé, dvě odměrky jsou s německým textem, dvě s českým, A rozdíl mezi českými a německými je více než 1 dc, budu se řídit českými, zkusila jsem do nich nalít půlitrovou dobrou vodu a odpovídá.
Tak mě napadlo, jestli nemáš odměrky na různé druhy potravin či sypkých materiálů. Třeba na rýži, mouku a podobně. To se to potom nemusí sejít třeba při odměřování vody. I olej ukáže jinou hladinu než voda. Třeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.