Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jakou máte oblíbenou hru na PC? ![]()
Prosím i odkaz kde se podívat.Děkuji.![]()
V češtině:D
Já teď hodně tzv. Hidden object. Hledají se tam různé věci. Třeba od Špidly, Záhadné město Zlatá Praha, Záhadné město Káhira. Z jiného soudku je Emilka Holubová, odpočinkově tam spojuju kameny tak, abych jich měla pár stejných v řadě a to pak zmizí. No a logický, stavění mostů a strojů tak, aby fungovali. A QBeez, tam se kliká na stejně barevné kameny, které pak zmizí tak, aby zaplněná plocha zůstala na konci úplně prázdná.
online : Lineage2offline : Stronghold, Fottbal Manager
divokekmeny a jejich odrudy tedy hry na stejném principu nehraji. Jsou to odrudy: Dobij moře, SeaFlight, Zelene udolí, trpaslíci, divoke kmeny, podmořský svět, kosmický svět, budování své kolonie a stejné na stejném principu. Zadarmo až do doby, než tomu propadnete. Začnete tak posílat krediti po 50 kč a po roce až dvou tu hru zavřou
A vyhrat může jen ten, kdo tam dá víc peněz ... Ale na dlouhé pracovní dny , určitě zábavné.
Jinak není špatná hra manažerských typů : Hokej, tedy že máte svůj tým , trénujete ho, kupujete hráče a každý večer hrajete zápas. A samozřejmě jejich obdoby. Hokej, Fotbal, dokonce i Formule 1
Dobrý den,
posledně jsem ujížděla 3 měsíce na Dragon Age + datadisky. No a jinak mám Sims 3, občas postavím nový dům nebo tak.
Jo a nedávno jsem měla retro záchvat a nainstalovala jsem evergreeny - Pharaoha a Caesara III. ![]()
Sims 3 mám originální (jako jedinou PC hru), všechno ostatní jsem stáhla ze StrongDC++ ![]()
Zdravím! Já miluju strategie, vyrostla jsem na Caesarovi 3 a Heroes 3, u Caesara jsem přesedlala na čtyřku, ale Heroes jedu trojku stále dál.
Jestli můžu doporučit super NÁVYKOVOU hru, jmenuje se Dobyvatel - www.dobyvatel.cz. Je to mix strategie a odpovídání na otázky (podobně jako třeba chcete být milionářem) ![]()
Jo a do toho Dobyvatele se nemusíte hned registrovat, můžete si na zkoušku zahrát zkušební hru, která se objeví hned na první stránce.
Na chvilkové odreagování : flashgames24.net/... , www2.jeux.com/... , www6.jeux.com/... . Když chci víc zapařit a vybít si třeba vztek, tak Stronghold Crusader Extreme.
Pap, takže Bulánci slunecnice.cz/...
Chcete být milionářem? slunecnice.cz/...
6 ženichů a jeden navíc slunecnice.cz/... to doporučuju hoodně, je to adventura v češtině a hrozná sranda :D
Little world 1.3Humorná adventura, ve které poznáte, že být broukem není zrovna jednoduché. Vítězná adventura Becher game 2005. slunecnice.cz/...
Ahoj Pap! No ne že bych na to zrovinka měla čas, ale www.onlinehry.sk je docela milá stránka. A pak taky www.plnehry.cz, tam jsou ke stažení plné verzy her puštěných do oběhu zdarma. Tam si určitě něco vybereš! Taky mám ráda hidden objects, stejně jako Máří, a taky logické. Ty "schované objekty" bohužel jsou obvykle v AJ.
Já neumím anglicky
a ty hry hraju
Je to totiž výborná škola hrou! Už vím co je umbrella, scissors,pen,apple a hromada dalších drobností. A ono když člověk po desáté hledá co to je umbrella a vždycky se objeví deštník, tak to tak naštve, že to nezapomene.. Další super věc na tom je, že hledačku v češtině mám tak na víkend, s tou v Aj se morduju hoodně dlouho :D
Jejda, kdopak tu je?Ahoj pu.Díky za tip, ale ta anglina.To mně určitě děláš schválně.![]()
Ale podívám se.Mám to jen momentálně pro dobrou náladu a zatím mně ty hry pěkně píp.![]()
to jsem taky zkusila hrát ale zasekla jsem se a nevím co mám dělat dál
jinak je to dobrá hra
Ahoj Pap a ahoj Máří!
Zdravím dámy. Inu, i od práce musí člověk odběhnout, jinak by se zbláznil - dokonce jsem ti, Pap, nechávala vzkaz u jedné své otázky, ale ani ses nekoukla, takže si trhni nohou
(
) a pro Mařenku tu mám slovnik.cz/... , používám ho i při práci, a to už je co říct - většina slovníků stojí za velké NIC, ale tadyten je fakt dobrý
A přesně mě napadlo, že ty skryté objekty jsou dobré na naučení se. A slovensky snad rozumíš, ne, Pap? ![]()
Šmankotéé, Pap, dyť ten odkaz taky vidíš, ne? ![]()
Tobě jsem ho nesměrovala, protožes prohlásila, že v AJ hrát nebudeš. Tak si tady nestěžuj
No a vzkaz najdeš. Kdo hledá... poradím - týká se to jídla (no jak jinak) a ptám se na to já (jak jinak), tak to už seš doma, ne? Mrkni tam a uvidíš
Jinak mě ještě jednu dobu bavily hry "escape"- vždy se má utéct z nějaké místnosti nebo domu, obvykle to bývá logická posloupnost nějakých úkonů, která otevře dveře/okno apod. No a naprosto nepřekonatelná pro mě je série Submachine, tam nemusí člověk umět žádný jazyk, jen logicky přemýšlet. Ale začněte od začátku - třeba tady superhry.cz/... .
Pu promiň,
já tady v sobotu byla jen chvilku a tvůj dotaz mi utekl.
Jinak díky za tipy.Střílečky nehledám, jen něco na odreagování.![]()
Počkééj neblázni, to není žádná střílečka!
Není to submachine gun
Je to velmi, velmi logická hra, jedna z nejlepších, co znám. Prosím tě, copak já, taková mírumilovná duše, bych hledala střílečku?
Nóó, dobře, odpuštěno, ale příště bys měla dávat větší pozor, aby ti neunikly zásadní zprávy jako sezamové semínko ![]()
:DAle to já vím, že by si neposlala žádnou střílečku.Bylo to myšleno(asi blbě) všeobecně.Juknu na tu tvoji logiku na druhou.![]()
Děkuji za odpuštění, jak velkorysé.![]()
Já myslela, že sis pod tím představila "submachine gun" (=samopal). Moje logika na druhou nezná mezí
, je to něco jako když peču dortík, bude se ti to líbit ![]()
Tak kostka mě dostala, visím na 16tém levelu a nemůžu na to přijít
Submachine dohrána
A připoměla jste mi právě ty adventůry, takže sháním jestli není pokračování 6ti ženichů
Jen mě včera vyprudil manža, ve 23.00 prý jdeme spát ![]()
No a ne?!
Pak tomu dal korunu navíc.. Říkám, jo jdeme, ještě musím jít s pesama čůrat. No a on prý. "já myslel že chodíte naposled kolem 17té hodiny"
Mu asi zavážu pindíka aby zkusil nejít od odpoledne do rána
Ale na tom bylo vidět, jak ti naši chlapi vědí o všem co se doma dělá.. :D Jo, přístav manželský.. stejně ho jednou ubiju
Ani hrát mě nenechá ![]()
![]()
No vidíte to, Pap, to mě ani nenapadlo
A jelikož mě vytrhl z nejlepšího ( zrovna tu bylo nejvíc lidí
) tak jsem se tvářila tak uraženě, že ho ten nápad ale úplně přešel :D
Zkusila jste nějakou hru?
Papene provokujéééééééé, to se řéééknéééé! No co, no, za skvělé rady dobrá pochvala
, tak nezáviď ![]()
![]()
Submachine má pokračování až do 6, takže jen tak dál, Máří! No a tobě Pap doporučuju něco o pejskovi a kočičce, zjevně je máš ráda ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.