Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jakou máte oblíbenou hru na PC?
Prosím i odkaz kde se podívat.Děkuji.
V češtině:D
Já teď hodně tzv. Hidden object. Hledají se tam různé věci. Třeba od Špidly, Záhadné město Zlatá Praha, Záhadné město Káhira. Z jiného soudku je Emilka Holubová, odpočinkově tam spojuju kameny tak, abych jich měla pár stejných v řadě a to pak zmizí. No a logický, stavění mostů a strojů tak, aby fungovali. A QBeez, tam se kliká na stejně barevné kameny, které pak zmizí tak, aby zaplněná plocha zůstala na konci úplně prázdná.
online : Lineage2offline : Stronghold, Fottbal Manager
divokekmeny a jejich odrudy tedy hry na stejném principu nehraji. Jsou to odrudy: Dobij moře, SeaFlight, Zelene udolí, trpaslíci, divoke kmeny, podmořský svět, kosmický svět, budování své kolonie a stejné na stejném principu. Zadarmo až do doby, než tomu propadnete. Začnete tak posílat krediti po 50 kč a po roce až dvou tu hru zavřou A vyhrat může jen ten, kdo tam dá víc peněz ... Ale na dlouhé pracovní dny , určitě zábavné.
Jinak není špatná hra manažerských typů : Hokej, tedy že máte svůj tým , trénujete ho, kupujete hráče a každý večer hrajete zápas. A samozřejmě jejich obdoby. Hokej, Fotbal, dokonce i Formule 1
Dobrý den,
posledně jsem ujížděla 3 měsíce na Dragon Age + datadisky. No a jinak mám Sims 3, občas postavím nový dům nebo tak. Jo a nedávno jsem měla retro záchvat a nainstalovala jsem evergreeny - Pharaoha a Caesara III.
Sims 3 mám originální (jako jedinou PC hru), všechno ostatní jsem stáhla ze StrongDC++
Zdravím! Já miluju strategie, vyrostla jsem na Caesarovi 3 a Heroes 3, u Caesara jsem přesedlala na čtyřku, ale Heroes jedu trojku stále dál.
Jestli můžu doporučit super NÁVYKOVOU hru, jmenuje se Dobyvatel - www.dobyvatel.cz. Je to mix strategie a odpovídání na otázky (podobně jako třeba chcete být milionářem)
Jo a do toho Dobyvatele se nemusíte hned registrovat, můžete si na zkoušku zahrát zkušební hru, která se objeví hned na první stránce.
Na chvilkové odreagování : flashgames24.net/... , www2.jeux.com/... , www6.jeux.com/... . Když chci víc zapařit a vybít si třeba vztek, tak Stronghold Crusader Extreme.
Pap, takže Bulánci slunecnice.cz/...
Chcete být milionářem? slunecnice.cz/...
6 ženichů a jeden navíc slunecnice.cz/... to doporučuju hoodně, je to adventura v češtině a hrozná sranda :D
Little world 1.3Humorná adventura, ve které poznáte, že být broukem není zrovna jednoduché. Vítězná adventura Becher game 2005. slunecnice.cz/...
Ahoj Pap! No ne že bych na to zrovinka měla čas, ale www.onlinehry.sk je docela milá stránka. A pak taky www.plnehry.cz, tam jsou ke stažení plné verzy her puštěných do oběhu zdarma. Tam si určitě něco vybereš! Taky mám ráda hidden objects, stejně jako Máří, a taky logické. Ty "schované objekty" bohužel jsou obvykle v AJ.
Já neumím anglicky a ty hry hraju
Je to totiž výborná škola hrou! Už vím co je umbrella, scissors,pen,apple a hromada dalších drobností. A ono když člověk po desáté hledá co to je umbrella a vždycky se objeví deštník, tak to tak naštve, že to nezapomene.. Další super věc na tom je, že hledačku v češtině mám tak na víkend, s tou v Aj se morduju hoodně dlouho :D
Jejda, kdopak tu je?Ahoj pu.Díky za tip, ale ta anglina.To mně určitě děláš schválně.
Ale podívám se.Mám to jen momentálně pro dobrou náladu a zatím mně ty hry pěkně píp.
to jsem taky zkusila hrát ale zasekla jsem se a nevím co mám dělat dáljinak je to dobrá hra
Ahoj Pap a ahoj Máří! Zdravím dámy. Inu, i od práce musí člověk odběhnout, jinak by se zbláznil - dokonce jsem ti, Pap, nechávala vzkaz u jedné své otázky, ale ani ses nekoukla, takže si trhni nohou
(
) a pro Mařenku tu mám slovnik.cz/... , používám ho i při práci, a to už je co říct - většina slovníků stojí za velké NIC, ale tadyten je fakt dobrý
A přesně mě napadlo, že ty skryté objekty jsou dobré na naučení se. A slovensky snad rozumíš, ne, Pap?
Šmankotéé, Pap, dyť ten odkaz taky vidíš, ne? Tobě jsem ho nesměrovala, protožes prohlásila, že v AJ hrát nebudeš. Tak si tady nestěžuj
No a vzkaz najdeš. Kdo hledá... poradím - týká se to jídla (no jak jinak) a ptám se na to já (jak jinak), tak to už seš doma, ne? Mrkni tam a uvidíš
Jinak mě ještě jednu dobu bavily hry "escape"- vždy se má utéct z nějaké místnosti nebo domu, obvykle to bývá logická posloupnost nějakých úkonů, která otevře dveře/okno apod. No a naprosto nepřekonatelná pro mě je série Submachine, tam nemusí člověk umět žádný jazyk, jen logicky přemýšlet. Ale začněte od začátku - třeba tady superhry.cz/... .
Pu promiň, já tady v sobotu byla jen chvilku a tvůj dotaz mi utekl.
Jinak díky za tipy.Střílečky nehledám, jen něco na odreagování.
Počkééj neblázni, to není žádná střílečka! Není to submachine gun
Je to velmi, velmi logická hra, jedna z nejlepších, co znám. Prosím tě, copak já, taková mírumilovná duše, bych hledala střílečku?
Nóó, dobře, odpuštěno, ale příště bys měla dávat větší pozor, aby ti neunikly zásadní zprávy jako sezamové semínko
:DAle to já vím, že by si neposlala žádnou střílečku.Bylo to myšleno(asi blbě) všeobecně.Juknu na tu tvoji logiku na druhou.
Děkuji za odpuštění, jak velkorysé.
Já myslela, že sis pod tím představila "submachine gun" (=samopal). Moje logika na druhou nezná mezí
, je to něco jako když peču dortík, bude se ti to líbit
Tak kostka mě dostala, visím na 16tém levelu a nemůžu na to přijít Submachine dohrána
A připoměla jste mi právě ty adventůry, takže sháním jestli není pokračování 6ti ženichů
Jen mě včera vyprudil manža, ve 23.00 prý jdeme spát
No a ne?! Pak tomu dal korunu navíc.. Říkám, jo jdeme, ještě musím jít s pesama čůrat. No a on prý. "já myslel že chodíte naposled kolem 17té hodiny"
Mu asi zavážu pindíka aby zkusil nejít od odpoledne do rána
Ale na tom bylo vidět, jak ti naši chlapi vědí o všem co se doma dělá.. :D Jo, přístav manželský.. stejně ho jednou ubiju
Ani hrát mě nenechá
No vidíte to, Pap, to mě ani nenapadlo A jelikož mě vytrhl z nejlepšího ( zrovna tu bylo nejvíc lidí
) tak jsem se tvářila tak uraženě, že ho ten nápad ale úplně přešel :D
Zkusila jste nějakou hru?
Papene provokujéééééééé, to se řéééknéééé! No co, no, za skvělé rady dobrá pochvala , tak nezáviď
Submachine má pokračování až do 6, takže jen tak dál, Máří! No a tobě Pap doporučuju něco o pejskovi a kočičce, zjevně je máš ráda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.