Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblíbená hra na PC

Od: papene* odpovědí: 74 změna:

:) Zdravím, jakou máte oblíbenou hru na PC? *klik*

doplněno 14.04.10 09:57:

*cteni* Prosím i odkaz kde se podívat.Děkuji.*placni*

doplněno 14.04.10 20:15:

V češtině:D

74 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Já teď hodně tzv. Hidden object. Hledají se tam různé věci. Třeba od Špidly, Záhadné město Zlatá Praha, Záhadné město Káhira. Z jiného soudku je Emilka Holubová, odpočinkově tam spojuju kameny tak, abych jich měla pár stejných v řadě a to pak zmizí. No a logický, stavění mostů a strojů tak, aby fungovali. A QBeez, tam se kliká na stejně barevné kameny, které pak zmizí tak, aby zaplněná plocha zůstala na konci úplně prázdná.

papene*
hodnocení

marenka a nebyl by prosím odkaz?*hi*

marenka*

spidla.cz/... tam je to na hodinu demo, pak se kupuje klíč za 89 kaček ;)

papene*
hodnocení

marenko ta hodina je málo.Než se rozkoukám, je to v tahu.:D

sondaw*
hodnocení

0x

Divoké kmeny;):)

papene*
hodnocení

;) Ale nepovídej:D

sondaw*

Zapomněla jsem na tvůj dodatek.

Zkus to a nebudeš se divit

www.divokekmeny.cz/

fidonet*
hodnocení

0x

online : Lineage2offline : Stronghold, Fottbal Manager

divokekmeny a jejich odrudy tedy hry na stejném principu nehraji. Jsou to odrudy: Dobij moře, SeaFlight, Zelene udolí, trpaslíci, divoke kmeny, podmořský svět, kosmický svět, budování své kolonie a stejné na stejném principu. Zadarmo až do doby, než tomu propadnete. Začnete tak posílat krediti po 50 kč a po roce až dvou tu hru zavřou :) A vyhrat může jen ten, kdo tam dá víc peněz ... Ale na dlouhé pracovní dny , určitě zábavné.

Jinak není špatná hra manažerských typů : Hokej, tedy že máte svůj tým , trénujete ho, kupujete hráče a každý večer hrajete zápas. A samozřejmě jejich obdoby. Hokej, Fotbal, dokonce i Formule 1

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Dobrý den,

posledně jsem ujížděla 3 měsíce na Dragon Age + datadisky. No a jinak mám Sims 3, občas postavím nový dům nebo tak. :) Jo a nedávno jsem měla retro záchvat a nainstalovala jsem evergreeny - Pharaoha a Caesara III. :-P

papene*
hodnocení

A to prosím, najdu kde?

chlupatependolino*

Sims 3 mám originální (jako jedinou PC hru), všechno ostatní jsem stáhla ze StrongDC++ ;)

papene*
14.04.10 12:14
hodnocení

Díky*placni*

fidonet*

na SIMS3 ujíždí obě mé dcery, Ja to hrál dokud jsme tam nezískal vše a procesor se zbláznil. Denní obrat takový, že nikdo nemusé pracovat .. prostě svět utopie :)

knopka*
hodnocení

0x

Já hraju Fish Fillets,je to na přemýšlení fish-fillets.com/...

jj, rybičky jsem hrála před asi 5 lety a byly bombastické... docela makačka

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Zdravím! Já miluju strategie, vyrostla jsem na Caesarovi 3 a Heroes 3, u Caesara jsem přesedlala na čtyřku, ale Heroes jedu trojku stále dál.

Jestli můžu doporučit super NÁVYKOVOU hru, jmenuje se Dobyvatel - www.dobyvatel.cz. Je to mix strategie a odpovídání na otázky (podobně jako třeba chcete být milionářem) :)

doplněno 14.04.10 19:02:

Jo a do toho Dobyvatele se nemusíte hned registrovat, můžete si na zkoušku zahrát zkušební hru, která se objeví hned na první stránce.

bena*
hodnocení

0x

Open Transport Tycoon DeLuxe

openttd.org/...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Na chvilkové odreagování : flashgames24.net/... , www2.jeux.com/... , www6.jeux.com/... . Když chci víc zapařit a vybít si třeba vztek, tak Stronghold Crusader Extreme.

marenka*

Ta kostka je dobráááá *hej*sice jsem se zasekla už na 16tém levelu, ale já na to přijdu *cert*Díky

mil®
hodnocení

0x

Z těch hooodně fousatejch první Sim city, a novějších závodní NFS Porsche.

fidonet*

Z hodně fousatejch Civilizace 1 a Rail road Tycoon ovšem obě na ATARI, do PC se převod moc nepovedl. vyšší verze už ztratili původní kouzlo i smysl.

marenka*
hodnocení

0x

Pap, takže Bulánci slunecnice.cz/...

Chcete být milionářem? slunecnice.cz/...

6 ženichů a jeden navíc slunecnice.cz/... to doporučuju hoodně, je to adventura v češtině a hrozná sranda :D

Little world 1.3

Humorná adventura, ve které poznáte, že být broukem není zrovna jednoduché. Vítězná adventura Becher game 2005. slunecnice.cz/...

bena*

Miliónáře jsou úžasný, taky je hraji rád.

papene*
hodnocení

Buláci mně nanadchli.Hned jsem v p...:D

pu®
hodnocení

0x

Ahoj Pap! No ne že bych na to zrovinka měla čas, ale www.onlinehry.sk je docela milá stránka. A pak taky www.plnehry.cz, tam jsou ke stažení plné verzy her puštěných do oběhu zdarma. Tam si určitě něco vybereš! Taky mám ráda hidden objects, stejně jako Máří, a taky logické. Ty "schované objekty" bohužel jsou obvykle v AJ.

marenka*

Já neumím anglicky *hi* a ty hry hraju :-P Je to totiž výborná škola hrou! Už vím co je umbrella, scissors,pen,apple a hromada dalších drobností. A ono když člověk po desáté hledá co to je umbrella a vždycky se objeví deštník, tak to tak naštve, že to nezapomene.. Další super věc na tom je, že hledačku v češtině mám tak na víkend, s tou v Aj se morduju hoodně dlouho :D

papene*
hodnocení

*ua*Jejda, kdopak tu je?Ahoj pu.Díky za tip, ale ta anglina.To mně určitě děláš schválně.*zed*

Ale podívám se.Mám to jen momentálně pro dobrou náladu a zatím mně ty hry pěkně píp.*haha*

marenka*

Pap, zkuste to 6 ženichů. Je to fakt sranda ;)

papene*
hodnocení

Tak jdu na ně.Držte palce.*hej*

luckapucka*

to jsem taky zkusila hrát ale zasekla jsem se a nevím co mám dělat dál*plac*jinak je to dobrá hra

pu®

Ahoj Pap a ahoj Máří! *placni* Zdravím dámy. Inu, i od práce musí člověk odběhnout, jinak by se zbláznil - dokonce jsem ti, Pap, nechávala vzkaz u jedné své otázky, ale ani ses nekoukla, takže si trhni nohou *fn* ( *smich* ) a pro Mařenku tu mám slovnik.cz/... , používám ho i při práci, a to už je co říct - většina slovníků stojí za velké NIC, ale tadyten je fakt dobrý *palec* A přesně mě napadlo, že ty skryté objekty jsou dobré na naučení se. A slovensky snad rozumíš, ne, Pap? ;)

papene*
hodnocení

Néééééééééééééééééééééééééééééééééééé!*bum*A já slovník nemůžu jóóó?

*stop*Kde je ten vzkaz!*bzum*

pu®

Šmankotéé, Pap, dyť ten odkaz taky vidíš, ne? *zed**smich* Tobě jsem ho nesměrovala, protožes prohlásila, že v AJ hrát nebudeš. Tak si tady nestěžuj *fn* No a vzkaz najdeš. Kdo hledá... poradím - týká se to jídla (no jak jinak) a ptám se na to já (jak jinak), tak to už seš doma, ne? Mrkni tam a uvidíš *smich* Jinak mě ještě jednu dobu bavily hry "escape"- vždy se má utéct z nějaké místnosti nebo domu, obvykle to bývá logická posloupnost nějakých úkonů, která otevře dveře/okno apod. No a naprosto nepřekonatelná pro mě je série Submachine, tam nemusí člověk umět žádný jazyk, jen logicky přemýšlet. Ale začněte od začátku - třeba tady superhry.cz/... .

papene*
hodnocení

Pu promiň, *hi*já tady v sobotu byla jen chvilku a tvůj dotaz mi utekl.

Jinak díky za tipy.Střílečky nehledám, jen něco na odreagování.*smich*

pu®

Počkééj neblázni, to není žádná střílečka! *smich* Není to submachine gun ;) Je to velmi, velmi logická hra, jedna z nejlepších, co znám. Prosím tě, copak já, taková mírumilovná duše, bych hledala střílečku? *stop* Nóó, dobře, odpuštěno, ale příště bys měla dávat větší pozor, aby ti neunikly zásadní zprávy jako sezamové semínko *vtip*

papene*
hodnocení

:DAle to já vím, že by si neposlala žádnou střílečku.Bylo to myšleno(asi blbě) všeobecně.Juknu na tu tvoji logiku na druhou.*ee*

Děkuji za odpuštění, jak velkorysé.*uf*

pu®

*pusa* Já myslela, že sis pod tím představila "submachine gun" (=samopal). Moje logika na druhou nezná mezí *frajer* , je to něco jako když peču dortík, bude se ti to líbit *vtip*

papene*
hodnocení

Moment, mám v tom teď guláš.Tak jakou mi doporučuješ jako první na dobrou dlouhou noc?*vtip*

marenka*

Jé, díky za slovník Pů *pusa* A submachine dost dobrý *palec*

papene*
hodnocení

*stop*Jé to zas bude Pů na koni.Někdo ji zde pochválil.*zed*Viď Pů?*nevi*

marenka jaká hra vyhrála?

marenka*

Tak kostka mě dostala, visím na 16tém levelu a nemůžu na to přijít *bum* Submachine dohrána *palec* A připoměla jste mi právě ty adventůry, takže sháním jestli není pokračování 6ti ženichů :-P Jen mě včera vyprudil manža, ve 23.00 prý jdeme spát *cert*

papene*
hodnocení

No tak to si dovolil dost.:D

marenka*

No a ne?! *cert* Pak tomu dal korunu navíc.. Říkám, jo jdeme, ještě musím jít s pesama čůrat. No a on prý. "já myslel že chodíte naposled kolem 17té hodiny" *bzum* Mu asi zavážu pindíka aby zkusil nejít od odpoledne do rána *sok* Ale na tom bylo vidět, jak ti naši chlapi vědí o všem co se doma dělá.. :D Jo, přístav manželský.. stejně ho jednou ubiju *vtip* Ani hrát mě nenechá *plac**smich*

papene*
hodnocení

Tak si chtěl taky hrát, ale jinak, no.*hi*

marenka*

No vidíte to, Pap, to mě ani nenapadlo *hi* A jelikož mě vytrhl z nejlepšího ( zrovna tu bylo nejvíc lidí *plac*) tak jsem se tvářila tak uraženě, že ho ten nápad ale úplně přešel :D

Zkusila jste nějakou hru?

papene*
hodnocení

Zkusila bechera a 6 ženichů.

pu®

Papene provokujéééééééé, to se řéééknéééé! No co, no, za skvělé rady dobrá pochvala *frajer* , tak nezáviď *fn*
*smich*
Submachine má pokračování až do 6, takže jen tak dál, Máří! No a tobě Pap doporučuju něco o pejskovi a kočičce, zjevně je máš ráda *vtip*

papene*
hodnocení

*andel*I ty chytrá hlavičko, tak mně je najdi.Bez tak se nudíš.*ua*Jó a jsi bonzák!*fn*

papene*
hodnocení

*vtip*marenko speciálně pro tebe, když nemáš tu zahrádku.*palec*

farmerama.tech.uk.msn.com/...

marenka*

V tom odkazu je něco špatně *plac*ale díky, prosím o nápravu *klik*

papene*
hodnocení

klikni na zahrádku:D

marenka*
16.04.10 10:29

*bum*

Oblíbená hra na PC
papene*
hodnocení

*klik* Tak si to zkus sama vyhledat.Mně, ale odkaz funguje.Zase záhady.*nevi*To se někdo zase bude smát.*zed*

Oblíbená hra na PC #2
marenka*

Ach so, tak to jooo, podle prvního odkazu jsem to hledala na farmerama.tech.uk *smich*

papene*
hodnocení

:DTak tam náhrada za zahrádku asi není.*haha*

papene*
hodnocení

marenka podařilo se?

marenka*

Jj, moc díky *ua*

papene*
hodnocení

Tak se sejdem na trhu.:D

papene*
hodnocení

marenko hraješ?

marenka*

Já jsem to vzdala .. nějak mi nepřibývali floreny *hi*

papene*
hodnocení

Tak to mně taky.A co jsi hrála naposledy, mimo farmy?

marenka*

Montezuma 2 a QBeez 2 ;)

papene*
17.04.10 22:44
hodnocení

co je to?*zed*

marenka*

V Montezumě je plocha plná barevných kamenů a odstraňují se skupiny stejně barevných kamenů po 3 a víc, padají pořád nové a nové do zblbnutí :D QBeez má podobný princip, ale tam nepřibývají, ale musí se odstranit tak, aby nezbyla ani jedna.

jabraka*
hodnocení

0x

A pak že jsou ženský upracovaný večer k smrti.Když sednou k počítači a hrajou hry?!Já tak karty.

JABRAKA

papene*
hodnocení

My přes den spíme a večer žijem.:D

kytka*

jabraka, ženský odpočívají když si sednou k počítači, Chlapy...?

papene*
hodnocení

... k pivu.*pivo*

jabraka*

Koupil jsem si dvoulitr březňáka,lahodné pivko.

JB

kytka*

A jde se odpočívat*pivo*cháchá

papene*
hodnocení

*ee*Nejde, hledám nějaký dobrý křížovkářský slovník.*cteni*

kytka*
www.prekvapeni.cz/krizovkarsky-slovnik.html ten a nebo co nevíš s čím potřebuješ píchnout. Nebo chceš koupit knihu?
doplněno 17.04.10 22:37:

prekvapeni.cz/...

papene*
hodnocení

Chci ho do počítače, ale nějaký hodně moóóóóóóóóóc šikovný*klik*

papene*
hodnocení

Ty ho taky používáš?Luštíš?*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]