Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych koupil synovi jako dárek let na simulátoru letadla, což se mi zdá jako levnější možnost než vyhlídkový let. Máte někdo nějaký návrh, co by pro něj mohlo být zajímavé?
můj syn dostal jako dárek od dědy let simulátorem boening 7?7. Typ ale není podstatný, podstatné je, že pokud nezaplatíte simulátor za 5 a více tisíc, je možnost, že bude syn zklamaný.
Náš děda si myslel, že kupuje simulátor a ve skutečnosti to byla v podstatě počítačová hra a syn měl dva měsíce hrůzu z toho, že děda bude zklamaný.
Byla tam sice sedačka jako v letadle, knipl, dokonce i pedály, ne zcela kompletní palubní deska. Byl tam mladík, který mu měl vlastně let pomáhat řídit. To spočívalo v tom, že vzal na kolena klávesnici od pc, zeptal se jesli poletí na Vary, Boleslav, nebo uděláme oblet. (jsme se s dědou nedali a vnutili jsme se, seděli jsme ale na obyč židlích). Do pc zadal data, ozval se windows a já měla co dělat abych se nezačala smát.
Syn si vybral oblet, veškerá manipulace s přístroji jako na start - to dělal ten mladík, u toho cosi říkal. Vzhledem k tomu, že syn na simulátorech lítá tak šel na start, to se na plátně před námi objevila krajina. 6ádné zvuky motoru, jen něco v dáli, nic, prostě sedíte na sedačce a před vámi se objevil film. A ten film byla asi půl hodiny skoro stejný, jednou byly mraky víc, jindy míň. Přistání syn dělal také sám - tam se film změnil a byla vidět i dráha, u obou akcí ale mladík nenechal nic kolem přístrojů, syn ani netušil, co mu tam zapíná. Takže držet joystick u monitoru bylo asi tak podobné. Tak zainvestujte více, jestli chcete let ...
Vyhlídkový let si pro změnu každý chválil.
Dobrý den, děkuji za odpověď. Kde jste na tento dárek narazila? Snad né tady - letecke-simulatory.cz/...?
Narazil jsem na letecký simulátor vojenského letadla Messerschmit Bf-109 na http://aerosim.cz/, což by ho tedy mohlo bavit víc, když tam jsou bojové scény.
Ne, byla to jiná firma ale ten boening (ten jediný mohu srovnávat je tu také kreslený
flyipilot.cz/...
Syn mi pak ukazoval jak to doopravdy má vypadat, na druhé straně už to začíná být ono...
doplněno 22.06.13 20:27:Souhlasím s vámi, ten druhý odkaz vypadá slibněji, sice je taky u projektoru ale dá se čakt akce
tak at se dárek líbí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.