Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše denní rutina

Od: marketka* odpovědí: 11 změna:
Ahoj,
Zajímalo by mě jakou máte denní rutinu.
Děkuji.
A nebojte se rozepsat ráda si počtu*smich*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

První co mě napadlo

Rozhlasová reportérka chce udělat autentický rozhovor s bačou a tak se ho ptá, jak probíhá jeho běžný den.Bača: "No, ráno vstanu a hned si dám slivovici." Reportérka: "Počkejte, to přece nemůžeme říct do rádia, že ráno chlastáte! Tak řekněte, že čtete knihu." Bača tedy začne znovu: "Ráno vstanu a začnu číst knihu. Když ji dočtu, jdu k Jožinovi a čteme spolu jeho knihu. Jakmile ji přečteme, jdeme do knihovny. A když už máme přečtenou celou knihovnu, jdeme k Jurovi, protože ten má tiskárnu."

hodnocení

7x

...

Ráno vstanu, vzbudím mámu,
podojím krávu, jdu na trávu.
Vezmu káru, jdu na dráhu.
Sednu do vlaku. Přijde konduktér
a zeptá se: "Máte lísteček?"
" Nemám,"povídám. Dá mně lístek.
Zaplatím a jedu.
Sedím v Krči, někdo do mne strčí.
Zeptá se: "Máte lísteček?"
" Mám,"povídám. "Jak jste k němu přišel?"
" Inu, to bylo tak:
podojím krávu, jdu na trávu.
Vezmu káru, jdu na dráhu.
Sednu do vlaku. Přijde konduktér
a zeptá se: "Máte lísteček?"
" Nemám,"povídám. Dá mně lístek.
Zaplatím a jedu.
Sedím v Krči, někdo do mne strčí.
Zeptá se: "Máte lísteček?"
" Mám,"povídám. "Jak jste k němu přišel?"
" Inu, to bylo tak:
podojím krávu, jdu...

zdroj: sc.fud.cz/...

72mona
hodnocení

4x
Ahoj, zajímalo by mě, jakou denní rutinu máte vy. Děkuji. Taky si ráda počtu ;) M.

hodnocení

4x

Já se nebojím, ale proč bych se Vám měla starat o zábavu? A když si chcete číst, tak snad najdete doma nějakou knížku. ;)

hodnocení

3x

Rutina je to,co je stále stejné,že? Takže ráno se vzbudím,udělám,co je potřeba a co chci a večer usnu. Furt dokola...

hodnocení

2x

Jak podrobně a na kolik stránek to má být?

hodnocení

2x

Denní rutina? Co druhý den v 5.40 rychlá sprcha, naházet na sebe oblečení, odvést psa před dům a předat do školky, nastoupit do sanitky na dialýzu. A tam to je opravdu rutina. Napojení na přístroj, hrnek dobrého kafe, velká bageta se šunkou jednou rukou vleže, sluchátka a televize, 4 hodiny bez pohnutí. A jinak, co druhý den po hygieně injekce, se psem počurat okolí a stavit se v sámošce, snídaně a 5 prášků. A tam už rutina končí a začínají volné činnosti. *ua*Hodně radostný život. Že? A jak to máte vy?

hodnocení

2x

Mně pár rutinních situací připravuje pejsek. Možná by se na některé situace více hodila slova psí rituály.

Sotva ráno proloupnu oči, pes to ví. A chtě nechtě musím nemytá a nečesaná ke dveřím na dvůr, aby si udělal své kolečko. Kontroluje, kdo mu v noci dvorem šmejdil. A ve všech rozích udělá každý den značku, protože to je jeho rajon! Kolem poledne chodíme ven. Často kolem jednoho ze dvou plotů, kolem kterých musí jít v naprosto těsné blízkosti. Důvod jsem nepochopila. Ale mezi jedním z těch plotů a chodníkem je cca 10 cm hluboká a 5 cm široká mezera. Tak na packu. Tam to prostě musí legračním způsobem prokulhat. Když přijdeme domů, vyžaduje nějakou psí dobrůtku. Původně jsem mu něco takového dávala po návratu od lékaře či z úřadu, když musel být hodinu až dvě sám doma. Smutnýma očima mi vysvětlil, že je jedno, jestli se domů vracím sama nebo i s ním. Když já přijdu z venku, vyžaduje piškotek. Večerní rituál je nejhorší. I když se mi zdá, že spí jako špalek, a já se do postele téměř plížím, zázračně ožije a snaží se mě celou opusinkovat.

sisin
hodnocení

1x

Nemám rutinu. Ráno vstanu, kdy se mi zachce a dělám také, co se mi kdy zachce.

A tak to jde po celý den a večer.

pb®
hodnocení

0x

Jen jednou v životě jsem šla spát bez vyčištěných zubů a bez odlíčeného obličeje, to když jsem ležela po císaři na JIPce. Takže zuby a obličej, to je má denní rutina, kterou nikdy nezanedbám. Dále nikdy neopouštím dům, aniž bych si ráno opláchla předek, zadek a podpaží a použila deodorant.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]