Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ordinace v Růžové zahradě

Od: tronali* odpovědí: 8 změna:
Byli by jste proto aby Ordinace pokračovala? A nevíte co jsou to za chlapečci co tam hrají?Syn Mazlových a Eriky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalverner
hodnocení

6x
Pro mě nekoukatelný seriál vyrobený pro jednoduchého a nenáročného diváka.Sloužící především pro obživu nudných "umělců".

hodnocení

4x

Když před mnoha a mnoha lety tenhle seriál začínal, dalo se na něj koukat. Vysílali ho 2x týdně a byl znatelně kvalitnější, než ostatní tehdejší seriály. Dokonce měl i logicky pokračující děj. Jak šel čas, spadl celý seriál hluboko do podprůměru. V současnosti to vysílají snad několikrát denně s několikerým opakováním v nočních hodinách. Podle mě mělo celé tohle veledílo už dávno skončit v propadlišti televizních dějin. *blee*

"Co jsou to za chlapečci" fakt netuším. Už na to nějakých dobrých >10 let dobrovolně nekoukám (občas ale nestihnu včas přepnout na něco jiného :().

doplněno 16.02.21 20:40:

Teď jsem si uvědomil smysl otázky - on má snad ten seriál skončit *sok*? Tak to se mi ulevilo *uf*, to bych fakt nečekal. Ovšem otázka je, co ho nahradí *zmateny*.

motak
hodnocení

0x
Samozřejmě! Jak nám to mohli udělat...

hodnocení

0x

Zrovna tento teda neznám, jenom podle jména a když na to čirou náhodou nějak kliknu a zaslechnu z toho dvě věty a to mi vždycky stačilo k tomu, abych okamžitě přepnula jinam. Ale něco podobného bude teď asi na ČT 1 a jmenuje se to "Kukačky". Zkuste se dívat na něj, bude to asi hodně podobné. Také tam hrají dvě děti.

hodnocení

0x

My o tom nerozhodujeme. To je věc scénáristů a produkce. Asi už vyčerpali děj.

tronali*
hodnocení

Děj se odehrává podle diváků ,kteří dávají námět . Tak jsem někde četla.

Tak už na to kašlou i ti diváci, když je to teda podle jejich námětů.

"Děj se odehrává podle diváků..."

Podle toho to taky vypadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]