Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shiftování - zkušenosti

Od: nnn odpovědí: 3 změna:
Poslední dobou mi přijde ze snad všichni shiftuji. Pokud nevíte co to je si klidně na YouTube vyhledejte “shiftovani” je tam strasne návodu a mě zajímá hlavně jestli je to bezpečný. Dneska to chci zkusit. Nemáte někdo zkušenosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to nebezpečná hovadina, buď rád ( ráda), že jsi psychycky v pořádku a nepokoušej se dostat někam, odkud se také nemusíš vrátit.

natal8e
Ze sve dr (desired reality) se vzdy dostanes. Ty jsi ve vedeni a nejde tam uviznout. Jedine co se muze stat je ze zaspis a nebudes mit hodinky tim padem stratis pojem o case. V dr ubyha jedna hodina jako mesic ci tyden takze to je jedine co hrozi. Vzdy mas sve safe slovo ktere vyslovis kdyz se chces vratit. Je to bezpecne.

anon65534
hodnocení

0x

No podle toho co jsem se díval tak je to hodně podobné lucidnímu snění, akorát to má trošku pevnější hranice (aspoň tak sem to pochopil) ale přijde mi že lucidní snění je v tomhle ohledu o dost lepší už jen proto že při lucidním snění se dá dělat všechno co při shiftování + tam nejsou žádné umělé shiftovací hranice (což mi teda přijde o dost výhodnější).

Za mě je ale pořád nejlepší Tulpa protože u obou předchozích metod je potřeba spát kdežto Tulpu máš u sebe vždycky (samozřejmě pokud chceš radši interaktivní sny tak je Tulpa asi mimo)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]