Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v poslední době jsem hodně ztloustla... a musím říct, že jsem spokojená. Nemám nejmenší chuť hubnout. Vždycky jsem byla hubená, ale vždycky jsem milovala jídlo a sladkosti a teď si moc užívám, že si konečně jím co chci, kolik chci a kdy chci a neotravuju se žádným cvičením. Jediné, co mi leží v hlavě je, jestli si takhle baculatá (nebo možná brzy i ještě tlustší vzhledem k tomu, jak moc si teď dopřávám jídla ) někoho najdu. Setkala jsem se zatím jak s názory, že mi ty kila navíc sluší, tak s tím, že bych měla hubnout, což nechci... a jak s tím, že tlusťošky nikdo nechce, tak s tím že i dobře živené holky se hodně chlapům líbí. Poraďte, budu se líbit i se svými špeky a větším břichem? ... První dvě fota jsou po Vánocích, poslední teď.
Co by s tebou chlap dělal? Za světla se před ním vysléct, to by byl pro něj infarkt. Milovat se s tebou pořádně nedá, jít s tebou plavat, to by se musel za tebe stydět, jedzit s tebou na kole nepůjde, nemáš ráda pohyb a pneumatiky nějaké speciální, pro dámy určitě ne. O lyžovačce si bude muset nechat zdát, nezavážeš si přes břicho ani tkaničky u bot ne potom obout se do přeskáčů. Že by turistika na horách? Nevylezeš první kopec a budeš fuňet jak stoletá stařena. Jít s tebou do kina? Nevlezeš se do křesla a do letadla si budeš muset koupit dvě letenky. Asi bys muže potřebovala jen jako taxikáře k lékařům.
Tak co s takovou ženskou? Těžko otěhotníš, nedáš mu potomka. I kdyby se ti narodilo dítě, bude se za tebe stydět. Tak se drž sporáku, sladkostí a leností a buď spokojená sama se sebou... Musíš si vybrat, buď se budeš přežírat a kynout a nebo budeš chtít najít normálního chlapa / milence / muže / manžela.
No, v tehle zime asi v pohode, alespon nepromrznes, ale budes-li takhle pokracovat, umis si to predstavit v lete? Upocena, opruzena, zadychana...ani na to jidlo pak nebudes mit chut, az te tvuj vysneny bude tahat na vyhlidku na kopci a ty ufunena budes tise trpet s odrenyma opruzenyma stehnama.
Jako jsou taci, kterym se to zamlouva, ale s rostoucim buckem bude jejich pocet strme klesat. Tedy se ti muze stat, ze jednou zjistis, ze nejis z chute, ale z deprese, ze ses sama.
No to je horor. Možná ale, že některým chlapům se tohle líbit bude, ale pouze do té chvíle, než si to s Vámi "odbyde", pak přestane jevit zájem, protože aby se mu tohle líbilo, tak by Vás musel hodně milovat. A aby se mohl zamilovat, tak se mu musíte líbit na první pohled a moc nevěřím tomu, že jich bude hodně. Takže jste jaksi v kleci svého zjevu. Nevím, jak Vám někdo může říct, že Vám tohle sluší. Asi nějaké podivné kamarádky, které Vám třeba dříve záviděly, že jste štíhlá. Nebo Vás chce někdo utěšovat, nerozumím. Ledaže byste našla podobně tlustého kluka, což možná v této době nebude tak moc těžké.
A další věc je Vaše zdraví. Jste evidentně hodně mladá, tak zatím ještě zdravotní problémy nemáte, ale jestli budete takto pokračovat, tak vás ta přebytečná kila zanedlouho "doženou". Snad ten nejsnadnější příklad, který si budete umět představit je, že kdybyste otěhotněla, tak přiberete další kila a to už se budete doslova valit a porod nebude jednoduchý. A podepíše se to i na Vašem potomkovi, protože tohle bude to dítě mít v už genech.
Ale já si myslím, že svůj postoj ještě přehodnotíte, protože kdybyste byla opravdu tak spokojená, jak tady píšete, tak se na nic neptáte.
Díky za slušně vyjádřený negativní názor. Jen pár technických...
Nemám důvod nevěřit těm, co mi řekli že mi to sluší... Pár jich bylo a byli upřímní. Někteří mě ani moc neznali a chtěla jsem, aby na mě nebrali ohled a nebáli se, že mě urazí, jako o to prosím tady.
Chápu, že to může mít dopad na moje zdraví, když budu dál kynout, ale užívám si to a psychické zdraví je taky důležité. Můžete to brát třeba jako kuřáky... Na potomka to ale dopad mít nemůže. Geny se nemění podle toho jak žijeme, jak moc jíme nebo tak... takhle genetika nefunguje.
A chci potvrdit, že jsem opravdu spokojená sama se sebou. Ty špeky mi opravdu nevadí a jsem nadšená z toho, jak si můžu užívat volně a dosytosti jídla. Miluju hodně jíst, tak jsem tlustá... no a. Teď nikoho nemám a asi bych chtěla mít, takže nejsem možná až tak spokojená asi jako všechny holky, co hledají partnera. Ale teď tlustá jsem jinak asi spokojenější než kdy dřív. Jídlo a sladké jsou pro mě velký požitek a špeky jsou prostě špeky...
Myslím, že byste si to měla přečíst. Já nejsem odborník a tak jsem to napsala laicky a hodně zjednodušeně. Ale nechci Vás přesvědčovat, to byste pro sebe mohla udělat jenom Vy. Já jenom vím, že ženy tohle hodně trápí. Kdysi jsem měla zaměstnání, kde jsem se neustále stýkala s tímto typem žen a slečen. A tak mluvím trochu i z praxe. A věřte mi, že na tom psychicky dobře opravdu nebyly. Samozřejmě, že mnohé to veřejně najevo znát nedaly a tvrdily, že ony se cítí být v pořádku. Ale nebyly a trápilo je to psychicky, i když navenek to znát nedaly. A o to to bylo horší, protože tohle si pak každá musela řešit sama se sebou ve svém soukromí a když to nechtěly před druhými lidmi přiznat, tak se z toho ani nemohly vypovídat a doma před zrcadlem, v tom byly samy. Fakt bych mohla vyprávět. A proto si myslím, že ani Vy nejste tak spokojená jak tvrdíte, protože ty fotografie jsou vlastně podvědomým voláním o pomoc, i když navenek říkáte, že jste šťastná.
A proč teda přemýšlíte, jestli se budete líbit jiným lidem? Na tom přece nesejde, jestli se budete líbit jiným lidem. Když se Vy líbíte sama sobě a cítíte se skvěle, tak Vám ostatní mohou být ukradení. Sice píšete, že jste chtěla vědět názory jiných, ale jediná odpověď která se Vám zamlouvala byla od rádkyně "mona", protože ta Vás ujistila, že ten kdo Vás bude milovat, nebude koukat na to, jestli jste tlustá, nebo ne. Nojo, to bych celkem odsouhlasila. Ale teď najít toho někoho, kdo se do Vás zamiluje, kterému nebude vadit, že máte nadváhu a který se zároveň bude líbit i Vám. A to už bude složitější. A v dnešní době mnohem složitější, než kdybyste byla štíhlá. To byste těch příležitostí měla určitě víc. Takto jste se sama zařadila do skupiny, která to bude mít o poznání složitější. O dopadu na Váš zdravotní stav už psát nebudu, protože jak je vidět, vás zajímá pouze to, jestli se budete někomu líbit.
Aleen, tloušťka není ten největší "hřích" pro druhé, ale pro Vás, neboť jenom Vy "hřešíte" tím, že se přejídáte a tím pádem pácháte ten "hřích" sama na sobě a jenom Vy se jednou budete z tohoto hříchu kát. Mně je to třeba úplně jedno, že máte opravdu nadváhu a že to nevypadá nijak hezky. Neznám Vás a nevšimla bych si Vás, ani kdybych Vás někde potkala. Nic mi do toho není, nejste má dcera. Ale kdybyste ke mně na té ulici přišla a zeptala se mne na můj názor a jestli Vám to sluší, tak bych Vám odpověděla podle pravdy. No a tady je to stejné. To Vy jste se zeptala lidí na názor a musíte být připravena na různé odpovědi. No a někteří si třeba nevezmou žádný servítek a řeknou to bez obalu.
Ale teď položím jednu otázku já Vám. Můžete mi nějak stručně vysvětlit, proč jste se ptala a co Vás vedlo k tomu dokonce vkládat ty fotografie, abychom teda byli jo v obraze?
A já že co mi to připomíná abicko.cz/...
Když je holka pevná-ne tlustá, ale střední pevná postava na které jde vidět že třeba sportuje, tak určitě vpohodě. Tohle fakt ne. U těchto případů jde jasně najevo, jak si dotyčný svého těla i sebe neváží a nemá snahu něco pro to udělat a prostě celková snaha žádná! Takového partnera bych do vztahu ani vůbec nechtěl.
Jsi ještě mladá, ale počkej ve 40 a dál..klouby v prdeli, kůže bude víc viset a hlavně se budeš těžšejc těch kil zbavovat, protože metabolismus. A to neříkám, jak půjdou do háje vnitřní orgány a přidají se tak různé nemoci, cukrovkou apod počínaje.
Ale je to tvoje tělo a dělat si s ním můžeš co chceš..jen potom nebudu závidět doktorům, kteří tě budou muset vídat svlečenou.
Dle mého názoru nejsi tlustá.Ale chtělo by to trošku upravit.Proč bys nemohla s tímto tělem sehnat chlapa? - s tímto se snad nejde milovat zepředu ale ne každému to vyhovuje zezadu i když je i tato možnost.Chlap co má větší břícho že si nevidí ani na pinďoura je snad lepší? Sám s tím nemám problém,ale tady není seznamka.Ale jestli se cítíš spokojená,tak to neřeš a hlavně ne na těchto veřejných fórech.
abych jeste odpovedel...jako tlusta se budes libit..to jo ...ale takovemu, kteremu nechces aby ses libila...nebude to hubenour co cvici...ocekavej, ze vrana k vrane seda..a po tobe pujdou baculati hosi s vysokym cukrem a krevnim tlakem. Ti dlouho zit nebudou pokud jednou budes chtit mit potomky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.