Nejste přihlášen/a.
Víš občas děláme chyby sem celkem mladý ale chyb sem už udělal dost no každopádně i když si v minulosti udělal/a něco naco musíš myslet tak se musíš naučit odpouštět sám/a sobě ono se to krásně píše ale je to fakt těžký i když já mam asi co řikat moje minulost mě ničí takoví jaký sem byl a kdo jsem tet ale pořád se snažím odpustit sám sobě a omluvit se ostatním když vyřešíš minulost otevřeš hezčí budoucnost.Doufám že jsem aspon trochu pomohl pokut si nedostal/a odpovět kterou si chtěl/a tak promin ale myslím že tohle ten citát myslí.
Tak ono je to trochu složitější. Záleží na tom, o jakou "minulost" se jedná. O tom citátu si myslím, že je to jenom líbivá, ale hodně povrchní fráze. Mně to třeba vůbec nic neříká a nevím, jak bych to doporučení ve svém životě uplatnila. A to jsem člověk, který samozřejmě za svůj život hodně chyboval. Ale nikdy jsem se necítila být vězněm vlastních chyb. Ale pokud jste udělal něco takového, co mělo opravdu nějaké těžké následky, tak to asi tak snadné nebude, abyste to jen tak přešel a dělal, že to nikdy nebylo. A i když to tak uděláte Vy, tak druzí Vám to připomenou. To se nedá nic dělat. Tak to v životě chodí. No a jestli se jedná o nějaké prkotiny, tak z toho nemusíte dělat žádnou vědu, to se časem srovná samo a ani nemusíte bádat nad tím, co chtěl autor toho docela drsného obrázku a textu říct. Je to jenom taková upoutávka, žádný hlubší význam v tom nehledejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.