Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál Kukačky

Od: suzymon® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den. Jen mne tak napadlo se zeptat. Kouká někdo na ten nový seriál "Kukačky" na ČT 1? Já viděla 5 dílů a moc mne to teda nebavilo, ale nic jiného tam nebylo, tak jsem to přetrpěla a doufala, že se to nějak rozjede. Ale včera už jsem na to prostě nedokázala koukat, protože to je fakt nuda. Jsem divná já, nebo máte podobný názor? Díky za případné odpovědi.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x
Já se koukám a líbí se mi.

72mona
hodnocení

4x
Já to tušila hned z ukázek, tak jsem se na to ani nezačala koukat. Tak děkuji za potvrzení, udělala jsem dobře :) M.
Já jsem si taky myslela, že to moc dobrý nebude. Ale kolegyni z práce se to líbí. Každopádně chytnu od pondělí jen ČT stanice. Ale i ty blbnou. Nejlíp mi jde ČT 3 - ta stanice pro seniory. Snad je špatné spojení od sněhu a až roztaje, půjdou všechny stanice. :)

liska5
hodnocení

3x

Dívám se přemýšlím, proč ony osoby zrovna tak jednají. Komunikace občas nepochopitelná a vlastně o ničem

První mne překvapilo - a celou dobu mne ruší - je umístění chlapců do rodin. Ten boubelatej motorkář by měl být omylem u těch štíhlých intelektuálských rodičů a ten drobnej autista-vědátor, ten by měl být omylem v rodině fortelných postav.

Jinak nechápu tolik uvzatých figur na kilometr čtvereční. Přece od začátku to má v normálním světě spět k tomu, že se děti spřátelí, ne-li sbratří. Ty epizody kolem to jen brzdí, asi aby byl seriál delší.

4er

Je to blbost. Jako skoro každý český seriál. Jako Ordinace v růžové zahradě...apod.

hodnocení

No přesně tohle mne také napadlo jako první. Proč už nejsou alespoň ti kluci obráceně, když se i fyzicky podobají těm svým rodičům? A ty kecy kolem, než se to posune o pět minut dál, to je prostě už nesnesitelné. Je to konina na entou. Já jsem totiž slyšela, jak o tom seriálu mluví Kostka a Švormová a ti si ho vychvalovali a dokonce říkali, že to je seriál, který je na stejné úrovni jako "Nemocnice na kraji města" a že prý i po letech se k němu budou lidé vracet. Tak jsem byla zvědavá. Ale asi už jim stářím změkl mozek a ztratili veškerou soudnost nebo co. Ten seriál je nuda a blbost v jednom.

Je to podle skutečné události, která před několika lety "hýbala" republikou. Podstatná je ta výměna dětí, to ostatní je jen taková "omáčka", aby se to co nejvíc natahovalo.

hodnocení

3x

Já se dívám a líbí se mi to moc. Líbí se mi děj i herecké výkony. *palec* Byla tady taková situace, že vyměnili dvě děti, byla to děvčátka. Jsem šťastná, že se to nestalo mi, že jsem viděla, jak holčičkám psali na nožku příjmení.

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. My s mužem se taky koukáme a taky se nám to líbí. Baví nás mudrovat nad tím, jak bychom to řešili my, kdyby se to stalo nám. A v tomto světle je to dost hrůza, a řešení, které by nikomu neublížilo, asi neexistuje. Líbí se mi i herecké ztvárnění. A baví mě i to, že tomu autoři násilně neimplantovali tu "americkou" a v dnešní době všudypřítomnou akčnost. Děj plyne a rozvíjí se tak počesku a uvěřitelně. Takže já se koukám a ráda. Ida

doplněno 14.02.21 19:11:

Ještě bych doplnila, že to prý není vymyšlený příběh, ale podle skutečné události. Alespoň to herci před 1. dílem říkali. Ida

hodnocení

No možná námět je podle skutečné události, ale pochybuji silně, že se to tak odvíjelo. To už je dílo někoho jiného. A pak, takové případy nejsou ve světě až tak ojedinělé.

Měl by to být tento příběh: idnes.cz/...

Svého času se to v médiích hodně probíralo. Taková smutná věc pro všechny zúčastněné... Na seriál se nedívám.

hodnocení

2x

Skončila jsem po 2. dílu, ,je to rozvláčné

hodnocení

Stejný názor. Kdyby se alespoň dělo něco, co by člověka nějak bavilo, ale je to nuda a hlavně hodně "přitažené za vlasy". Asi z toho bude takový ten nudný a nekonečný seriál, jako je ta "Ulice", nebo jak se to jmenuje. Ale jak je vidět, některým lidem se to líbí. *co*

lidus*
hodnocení

2x

První díl a už nic, nezaujalo mě to, TV téměř nezapnu, je to stráta času. Bohužel musím sledovat Slunečnou, sleduje ji vnučka, má různé hry, pexeso a vědomostní o seriálu, tak abych nebyla za hloupou babičku co nic neví.

kicune*
hodnocení

2x

Jako fanda české tvorby na to koukám. Tenhle příběh mě tématicky sice moc nezaujal, ale v podání těchto aktérů mě vysloveně baví, herecké výkony jsou skvělé. Až na vyjímky je to skvěle obsazené, skoro všem ty role padnou jak pr*el na hrnec. Krásně se na to kouká.
Je to sice roztahané, jak se snaží ten jednoduchý příběh natáhnout do dílů, ale to jim odpustím.

Skvělý seriál.

hodnocení

2x

Já jsem přetrpěla necelé tři díly a to snad jen proto, že tam hraje mladá Janžurová-Remundová. Už ty první díly byly nastavované jak mušketýři po xx letech, tak jsem to celé vzdala a vůbec mi to nechybí. Ale docela by mě zajímalo, jak žijí ty dvě rodinky z Třebíčska s těmi původně vyměněnými holčičkami - to už bude snad sedm osm let?

liska5
hodnocení

1x

Zase jsem se koukala. Myslím, že to už nabralo grády. Taky jsem si všimla, že ty herecké výkony jsou opravdu dobré.

Jen ti opačně obsazení kluci mne furt ruší.

hodnocení

Hm, divné. Právě jsem na to myslela, protože jsem asi 3 minuty koukala a přepla jsem to jinam. Mně to šíleně nudí. Ale nekoukala jsem od začátku a možná jsem na to klikla v momentě, kdy to zrovna stálo za prd. Ale já už jsem stejně ztratila sled událostí, protože mne to přestalo bavit velmi brzy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]