Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co přesně znamená pojem kočičí oči?

Od: vwvwdv odpovědí: 6 změna:

Říkají mi, že mám kočičí oči, nevím co přesně to má znamenat.

Jestli se tu někdo vyzná v těch typech nebo rozdílech, přikládám obrázek očí, které mi přijdou, no, japonský nejsou, tak znám jen normální. :)

Co přesně znamená pojem kočičí oči?
Co přesně znamená pojem kočičí oči? #2
Co přesně znamená pojem kočičí oči? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

2x
Je to o tvaru, ne barvě. Často se toho docílí líčením, kdy se na víčko k vnitřnímu koutku nanese světlý stín a zhruba od třetiny víčka směrem k vnějšímu koutku tmavá, lehce se rozšiřující linka nebo též stín. Oko pak získá lehce zešikmený tvar, vnější koutek působí, jako by byl výš. M.

hodnocení

0x

Kočky mívají oči do zelena. Ne vždy, ale často. Setkala jsem se s tímto označením u dívek se zelenýma očima. Jakou barvu oči máte Vy?

Modrá je také dobrá :-D

Co přesně znamená pojem kočičí oči? #4

vwvwdv
hodnocení

:D tmavě modré

smode*
hodnocení

0x

Hezký den. Přesně to neznamená vůbec nic už proto že je to věc značně individuální. Na obrázcích jsou oči "normální". Pokud pomineme líčení a speciální čočky tak se dle mých měřítek jedná kromě barvy duhovky zejména o tvar obočí a tak lze říct že "kočičí oči" má např. Michelle Pfeiffer, Dina Meyer nebo třeba Margot Robbie.

liska5
hodnocení

0x

Oči větší a mandlového tvaru s vnějšími koutky protaženými lehce nahoru. Zelená barva tomu jenom přidá.

V mládí je měla Zlata Adamovská, třeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]