Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ustřihla jsem si vlasy

Od: julie* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, potřebuji pomoct. říkala jsem si že moje vlasy vypadají hrozně, tak jsem si vzala nůžky a prostě jsem si ustřihla ofinu. Vypadá to strašně a je to hrozně krátký. Nechci aby se to moje mamka dozvěděla protože už mně jedou napomínala aď si vlasy už nestříhám. Nevíte co s tím mám teď dělat? Budu ráda za každou odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

8x
Můžeš se ostříhat uplne nakrátko, pak nebude vidět krátká ofina.

hodnocení

0x

Změnit účes - ale že si toho maminka nevšimne, tomu sama nevěříte, že *smich*

hodnocení

0x

Stoč si ofinu do ruličky ke straně, připevni sponkou. Pokud je opravdu hodně krátká, budeš ji muset rozdělit a tu druhou půlku stočit k druhému uchu.

hodnocení

0x

Naraž si kulicha.

lama*
hodnocení

0x
Vyzkoušejte čelenku

leny*
hodnocení

0x

Změnit účes se dá i jinak, ne vzít nůžky a ufiknout si zrovna ofinu a mít ji jako uřízlé holinky. Teď musíte čekat až vám to doroste. Máma to asi zkritizuje, navíc s tím chodit musíte vy. Ale teď to ještě skryjete čepicí.

liska5
hodnocení

0x

Nepsala jste to sem už jednou? Tady byl před pár měsíci stejný dotaz.

Nic nenaděláte, možná trochu zamaskujete okolními vlasy, schováte pod čepkou nebo čelenkou,to není tak nápadné. Doma sice zanadávají, ale musí se s tím smířit. Dříve se kvůli vším stříhaly i holky dohola! Vlasy rostou asi 1 cm za měsíc, takže do jara to bude dobré.

joudic*
hodnocení

0x
s ofinou vypada kazdy jak debil i od kadernika, i ty u kterych to neni tak kriklave

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]