Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sněhový poprašek

Od: magdon® odpovědí: 11 změna:

Tak nevím pojedu do Kaufu pro pivo. Mám to okno omést, nebo to na ty 2 km nestojí za to? *zmateny*

Sněhový poprašek

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No... já bych se k takhle nas*** autu bála přiblížit, natožpak s koštětem *smich*

Ano, to auto vypadá velice rozzlobeně!*palec*

hodnocení

2x

Magdone,Vaše občasné nevážné otázky mě baví... Vážně - asi bych se s tím nezatěžoval kvůli pivu,poslal bych taxíka. A zajímá mě - je důvod,aby byl ten rámeček vzhůru nohama? Jaký?:-D

doplněno 09.02.21 21:54:

Tak to jo,ty housky jsou pádný argument. A k rámečku - touche,jsem zasažen...*smich2*

hodnocení

"...je důvod,aby byl ten rámeček vzhůru nohama?"

Ano, je. Je to provokace. Nevěřil byste, kolik lidí to dráždí *frajer*.

"...bych se s tím nezatěžoval kvůli pivu"

Nebylo to jen kvůli pivu, potřeboval jsem taky pár housek k snídani ;).

hodnocení

0x

Klidně jeďte takhle. Jenom dost rychle, ať to samo odletí, až narazíte do protijedoucí Tatry ..

hodnocení

0x

Neříkala bych tomu poprašek, je to přímo sněhová peřina, nechte to tak a jeďte, v autě vám bude krásně teploučko.:-D

hodnocení

0x

Myslím, že než jsi vyfotil a vložil sem příspěvek, už by auto bylo aspon z poloviny ometené *dril*

liska5

Tak chtěl pobavit a ukázat, kolik jim napadlo.

Tady taky lidi hledali, které je to jejich.

hodnocení

No vyfotil jsem to ráno během pár vteřin a následně to ometal skoro 20 minut (bylo to docela namrzlé a navíc na střechu pořádně nedošáhnu). Fotku jsem sem vložil až po návratu z nákupu (taky během pár vteřin), takže o žádný drahocenný čas jsem nepřišel ;).

Stejně je to blbá doba - hospoda na rohu a pro lahváče se musí do samošky *blee*

liska5

Pozorovala jsem cestou do města auta. Většina měla kohouta na střeše ze zbytku sněhu. Takovou čepičku - lodičku, která vznikla tím, že řidiči ráno nedosáhli až nahoru *smich*.

Jo, a hospody, kavárny, restaurace, to mi chybí taky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]