Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koronavirus-co vy na to?

Od: jak123® odpovědí: 12 změna:
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

3x
Chraň bůh ale otevřít malé obchody, to bude virus kosit jak černá ruka. A restaurace též, ale tam je výhoda sedících, na ty nemůže.

zaseja
08.02.21 21:18
hodnocení

2x

Nic

evzen
08.02.21 21:32
hodnocení

0x
Nic.

sisin
hodnocení

0x

Neskutečně pozitivní a nedějné.

liska5
hodnocení

0x

Stejné zprávy už tu byly dříve z ciziny.

Pak je ale zarážející, že nám už na jaře předkládali tabulku, na kterém povrchu a jak dlouho se coronavirus

udrží "v bdělém" stavu...

.Možná až teď ti noví angličtí mutanti se neudrží na žádném povrchu. Každej nemá takový tykadla s přísavkama.*smich*

A firmy vynakládají nemalé prostředky na desinfekci*alene*.

hodnocení

0x

Aby bylo možné vyvodit nějaké závěry, musely by podobné testy být udělány např. na různých úřadech, v nemocnicích, v hypermarketech, ale taky v bytových domech a po dobu x dní.

doplněno 08.02.21 22:21:

Tady je část jednoho z komentářů k tomu videu:

Občanské Hnutí

před 1 měsícem

PCR testy nejsou vůbec vyhovující. PCR testy nemohou detekovat virus, to nám sdělil přímo jejich vynálezce a autor, držitel patentu.

hodnocení

0x

Nic. Nijak extra se neomezuji a žiju. Jen další důkaz, že to není tak, jak se tradičně straší.

A víte že je to nezodpovědné? Určitě se kvůli (nám) takovým nakazily tisíc lidí...

Někteří nevidí že COVID si žije svým mediálním řivotem, je to takový chudák Barbucha

A vy víte něco o mém denním životě?

Co je na tom nezodpovědné?Jsečm z rodiny jednyný co jej měl a přestio,že doma roušky nemáme, dotýkáme se všichni stejných míst ,inrtimnosti s manželkou, i další doteky dcery a syna-oni jsou negativní a já prý pozitivní přičemž ani jeden příznak ...Totéž chlapi v autě ten co by to měl schytat nejvíce je negativní !

hodnocení

0x

To zjištění neznamená vůbec nic. A nebo to znamená, že pracovníci pošty prováděli desinfekci.

Stejně tak jako to, že já jsem byl už dvakrát na testech a jsem dvakrát negativní neznamená vůbec nic.

Dokud se já budu chovat zodpovědně a dodržovat pravidla, tak to do očkování můžu vydržet bez nákazy.

S důrazem na slovo můžu.

Přidat svou odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]