Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maláčová a druhá světová

Od: tampa* odpovědí: 22 změna:

Přirovnání p.Maláčové že Covid je horší než druhá světová to je u mne VLASTIZRADA .Jaký máte názor na toto vyjádření vy?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

10x

Slyšel jste vůbec co řekla? Já ano a já souhlasím s jejím výrokem. Vlastizrada bylo polistopadové rozdělení republiky ale výrok Maláčové, tak jak zazněl a tak jak ho myslela, rozhodně ne.

kicune*
hodnocení

9x

Pokud vím, tak to řekla v kontextu se školami, že ani za války nebyly školy tak dlouho zavřené. Ulítlo jí to. Pak se omluvila, nedělal bych z toho kovbojku.
Kdyby měl odstoupit každý, komu něco nevhodného před novináři ulítlo od pusy, tak by téměř nikdo nebyl.

Taky někdy něco řeknu a až později mi dojde, že si to někdo mohl vyložit úplně jinak. To se stane občas každému.

hodnocení

6x

Není to vlastizrada, je to blbost.

hodnocení

5x

Ona ale neřekla,že covid je horší,než druhá světová,řekla něco jiného. Řekla to blbě,to ano,ale pokud tím myslela omezení běžného života za války a dnes,v některých věcech má pravdu. A velezrada? To je blbost.

hodnocení

5x

Jéžišikriste, proč vlastizrada? *sok* A ještě velkými písmeny to napíšete. Jednoduše rychleji mluvila, než přemýšlela. A pak, ona si to vlastně uvědomila už během té debaty a pak se to snažila nějak napravit, ale už bylo pozdě. A bohužel pro ni, tady ihned zapracovalo přísloví, že "slova z pusy vypuštěná, ani párem koní zpátky nedostaneš". Já k ní žádné extra sympatie nechovala, ale teď mi je jí docela líto. Podle mne, kvůli tomu chudák ani v noci nespí. A to si teda zrovna ona nezaslouží. To jsou v té branži jiní experti, kteří jsou schopni vyprodukovat také velké hovadiny a ty mají dokonce i neblahý dopad na obyvatelstvo. A tahle paní se jenom nechala unést momentálním rozpoložením a to co řekla, přece vůbec nikomu neuškodí.

nox®
hodnocení

3x

V první řadě by si všichni měli uvědomit, že Covid nemůže za to, že naše děti nesmí chodit do školy.

A co za to může?

nox®

Nařízení vlády?

Šíření viru dětmi?

Za celou situaci může dnešní hyperkorektní paranoidní společnost řízená hlupáky bez selského rozumu, kteří chtějí být důležitými za každou cenu.

Kdyby nebylo Covidu, nebudou tyhle problémy. Jestli vám to ještě nedošlo, není to jen u nás, ale v podstatě všude. Někde i horší.

nox®

Kdyby nebylo aut, nebylo by bouraček. Někde je to horší, někde je to lepší, v některých zemích se předpovídal absolutní kolaps a neděje se nic vyjímečného.

nox® - dost primitivní srovnání, srovnávat světovou pandemii s haldami mrtvol, s autonehodami. To myslícího člověka nenapadne.

nox®

A na nehody nikdo neumírá, zaplať pánbůh.

leclerc
hodnocení

3x

Vlastizrada rozhodně ne. Sice ji nemám rád, stejně jakou celou kolaborantskou a péténistickou vládu u nás, ale v tomto měla pravdu. Za války nebyly zavřený ani obchody, ani hospody, do školy se normálně chodilo (s výjimkou vysokých škol), svatby byly bez omezení, pohřby taky, nezaměstnanost fakticky neexistovala a zjednodušeně řečeno, pokud Čech nedráždil, neprovokoval, hleděl si svýho a nebyl žid ani komunista, tak byl v podstatě z oliga. A to že Covid a velmi trefně řečeno podle Klause "kovidismus" bude či nebude horší, nejde zatím posoudit, covid tu je necelý rok a on první rok protektorátu taky nebyl nejhorší. A člověk, který nechytá druhého za slovo, tak jistě její výrok pochopil.

jezevec*
hodnocení

2x
U paní Maláčové si nejsem jistý, že ví úplně přesně, na které planetě ke druhé světové válce vůbec došlo. Chápu, že každému není shůry dáno. Ale nechápu, jak taková roura může sedět v ministerském křesle. Udělejte si někdy čas a pusťte si nějaká její vyjádření. Pochopíte...
007cz

Ale ne všechna vyjádření Venezuely jsou mimo mísu, třeba to legendární "Babiš je debil".

hodnocení

2x

Jde o to, co kdo řekne a jak to druhý vypráví a interpretuje, co kdo a kde řekla.

hodnocení

1x

Vy máte ale starosti, nezabývejte se slovíčkařením.

nikl
hodnocení

0x

Hned jí nedošlo, co říká. Pak se prý omluvila.

tampa*
hodnocení

omluva v tomto případě už není na místě , jestliže někdo zastává takovou funkci a tohle veřejně řekne musí podat demisi nebo být okamžitě odvolána

Jak je vidět všude jinde by možná demisi musela podat ,holt v česku nemusí NIC!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]