Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důkazy proti likvidaci lidí podvody za podvodem

Od: anonymmka odpovědí: 15 změna:
Vyrábějí Britský Covid ..a vypouští ho do světa .
Důkazy proti likvidaci lidí podvody za podvodem
Důkazy proti likvidaci lidí podvody za podvodem #2
Důkazy proti likvidaci lidí podvody za podvodem #3

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

13x

Nebudu chodit kolem horké kaše...pokud tomu věříte, tak jste hloupá.

anonymka
hodnocení

Věří tomu více lidí..nehledě na to že v těch zákazech už se nevyznají sami ve vládě.

Obdivuju sebevědomí některých lidí. Sice nic nevědí, ale kdo má jiný názor je pro ně hloupý

hodnocení

6x

Místo čtení a šíření nesmyslů, byste se měla věnovat sebevzdělávání. Máte opravdu mezery a proto jste lehce manipulovatelný člověk.

hodnocení

5x

Dobře, "na každém šprochu, je pravdy trochu". S tím budu klidně souhlasit, ale tady už je těch "šprochů" opravdu hodně a pořád přibývají. A i kdyby paní Peková měla pravdu s tím, že je ten "covid" uměle vytvořený, tak to nemění nic na faktu, že je nebezpečný, že se šíří, že mutuje, že na to lidé umírají a že si s tím nikdo neví rady. Ani paní Peková ne. A to je pro mne jako pro obyčejného člověka to nejdůležitější. A jestli na tom někdo nějak vydělává, to už je pro mne docela vedlejší, protože já tomu stejně nezabráním. K tomu mají páky jiní lidé, kteří jsou na to odborníci. A jestli si takové články může přečíst kdokoliv, tak jsem si jistá, že oni si je čtou také. A moc bych se divila, kdyby na to někdo z nějaké opozice nereagoval, pokud by to byla pravda a dalo by se to dokázat. Tyhle články slouží pouze k tomu, aby pobuřovaly určitou část populace, která stejně nemá žádný vliv na nic. A podle mne je píší jenom kvůli tomu, aby to lidé co nejvíc rozklikávali, protože na tom ti pisálkové vydělávají. Takže třeba já tohle číst určitě nebudu a ani nebudu záměrně vyhledávat všelijaké konspirační teorie ohledně této nemoci.

lidus*
hodnocení

3x

Pravdu se možná dozvíme za 50 let, dnes už je těch " informací" tolik, že odhalit dezinformace umí jen zkušený člověk. Já patřím k těm co s teorií paní doktorky Pekové souhlasí od samého začátku. Ale možná je to všechno jinak.

doplněno 07.02.21 18:49:

Prosím odkaz na video, zde nejede mi.

anonymmka
hodnocení

nox®
hodnocení

1x

Tohle už bude asi těžší kalibr hoaxu. Tedy nepředpokládám, že by negativní a pozitivní kontrola na balení měla znamenat, že výsledek bude tímto ovlivňován. Vzhledem k tomu, že stejné informace jsou i ve veřejně dostupných instrukcích a na fotkách z míst, kam byly testy dodávány, tak by ti největší celosvětoví manipulátoři museli být asi pěkní pitomci.

Jestli Covid byl uměle upravený nebo vypuštěný mezi lidi, to se asi nikdy nedozvíme. O 11. září také kolují kvanta zaručeně pravdivých a šokujících informací, ale stejně po tolika letech nikdo neví nic víc, než oficiální zprávy. Nicméně je fakt, že aktuální situace se mnoha lidem a organizacím více, než hodí.

anonymmka
hodnocení

Už chybý jen plynové komory. A vojáci na ulici střílet lidi bez roušek.
Důkazy proti likvidaci lidí podvody za podvodem #5

motak
hodnocení

0x
A hlavně ten celosvetovy nedostatek cipu! idnes.cz/...
Hádejte, kam jdou přednostně všechny čipy? Ano! do vakcin! Tohle není náhoda! Jenom ovce to nevidí!
sisin

Ve vakcínách jsou správně nanočástice.

motak
Nanočástice čeho?

ocko
hodnocení

0x
Ten titulek je asi zmatený... Důkazy jsou "proti" nebo o..?
anonymmka
hodnocení

Máte pravdu má tam být o ..mobil mě to opravil. Když se mě zasekl..ale to už bych tak úplně neřešila..páč je to jedno ta gramatika .. když jdem stejně do kopru :(

kicune*
hodnocení

0x

Co vám na to říká doktor paní anonymmko?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]