Nejste přihlášen/a.
Dobře, "na každém šprochu, je pravdy trochu". S tím budu klidně souhlasit, ale tady už je těch "šprochů" opravdu hodně a pořád přibývají. A i kdyby paní Peková měla pravdu s tím, že je ten "covid" uměle vytvořený, tak to nemění nic na faktu, že je nebezpečný, že se šíří, že mutuje, že na to lidé umírají a že si s tím nikdo neví rady. Ani paní Peková ne. A to je pro mne jako pro obyčejného člověka to nejdůležitější. A jestli na tom někdo nějak vydělává, to už je pro mne docela vedlejší, protože já tomu stejně nezabráním. K tomu mají páky jiní lidé, kteří jsou na to odborníci. A jestli si takové články může přečíst kdokoliv, tak jsem si jistá, že oni si je čtou také. A moc bych se divila, kdyby na to někdo z nějaké opozice nereagoval, pokud by to byla pravda a dalo by se to dokázat. Tyhle články slouží pouze k tomu, aby pobuřovaly určitou část populace, která stejně nemá žádný vliv na nic. A podle mne je píší jenom kvůli tomu, aby to lidé co nejvíc rozklikávali, protože na tom ti pisálkové vydělávají. Takže třeba já tohle číst určitě nebudu a ani nebudu záměrně vyhledávat všelijaké konspirační teorie ohledně této nemoci.
Tohle už bude asi těžší kalibr hoaxu. Tedy nepředpokládám, že by negativní a pozitivní kontrola na balení měla znamenat, že výsledek bude tímto ovlivňován. Vzhledem k tomu, že stejné informace jsou i ve veřejně dostupných instrukcích a na fotkách z míst, kam byly testy dodávány, tak by ti největší celosvětoví manipulátoři museli být asi pěkní pitomci.
Jestli Covid byl uměle upravený nebo vypuštěný mezi lidi, to se asi nikdy nedozvíme. O 11. září také kolují kvanta zaručeně pravdivých a šokujících informací, ale stejně po tolika letech nikdo neví nic víc, než oficiální zprávy. Nicméně je fakt, že aktuální situace se mnoha lidem a organizacím více, než hodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.