Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jsem nachlazená. Mám hlavně rýmu, ale teplotu nemám. Jestli zavolám doktorce, tak mě pošle hned na testy? Nebo mě nechá doma to vyležet? Jaký je postup?
Děkuji.
To musíte mít úžasnou doktorku, která předepisuje neschopenku na rýmu
Jak jste si léčila rýmu před covidem? Neschopenkou? Za sobotu a neděli budete samoléčbou z nejhoršího venku, tak na co doktora?
Nepřeji vám to, ale pokud půjdete na testy "zdravá", tak si ten covid z odběrného místa můžete donést.
To máte z vlastní skušenosti nebo od JPP? S tím nakažením u testů?!
Jinak rád bych ciděl nirmální rýmu za 2 dny vyléčit-prozraďte tu metodu! Ani lékaři toto neumí !
Dýzle, záleží na tom, o které doktory jde. Ti ájurvédští mají jednoduché a účinné metody. Už jsem to tady psal...
Můj postup při všech infekcích:
1. pít vodu, ve které jsem rozpustil jedlou sodu (lžičku jedlé sody na litr vody) - zvýší pH, což znesnadní život virů atd. Toto samotné pomůže proti lehčím střevním potížím.
2. sníst lžičku kokosového tuku - obsahuje antivirotikum monolaurin
K tomu proti rýmě sníst stroužek zázvoru, což rozpustí hlen. Opakovat, dokud bude třeba. Venku udržovat nohy a hlavu v teple.
Hezké ale to je jen babská rada a stejně za 2 dny rýma nezmizí. A jako poslední jsou provozy kde s rýmou nesmí pracovat-to se pak bere jak I tu pro většinu z vás pitomou rýmu je lepší nepřecházet a a pár dnů zůstat doma!Ale každý ať jedná jak pozná sám za vhodné!
Vám je asi jedno když kolem sebe máte prskající kašlajíci a cmrkající lidi.
Rozumný člověk místo "nálepkování" raději vyzkouší. Kdyby to nebylo osvědčené, nepíšu to sem. Za jak dlouho rýma zmizí, záleží na více faktorech, hlavně na tom, jak dalece se rozběhla. Ideální samozřejmě je ji utnout hned na začátku.
"prskající kašlajíci a cmrkající lidi" jsou bohužel v zimě poněkud běžným jevem, ať se nám to líbí nebo ne. Teď jich ale nevidím tolik jako dřív.
Vnučka 1tř. v pondělí volala učitelka, že má rýmu aby si ji matka nechala doma nebo donesla negativní test na Kovid. Volný termín na test byl na internetu na středu, dcera přišla na čas, nebyla tam ani noha, prý si to lidé naklikají a nikdo nechodí. Test vnučka z nosohltanu, výsledek do 30min. Ve čtvrtek mazala do školy a měla vyřídi učitelce aby situaci nehrotila zbytečně. Ještě jsem neslyšela, že by dospělý s rýmou běžel k lékaři a dostal na to neschopenku.
Stejně je to šaškárna. Kolegyňka přilítla ve středu do práce s očima navrch hlavy, že nemá čich ani chuť a že ji v noci příšerně bolela hlava. Šéf ji poslal domů, ale na testy ji objednali až v pondělí. A já a druhá moje kolegyně, co se denně vídáme s potencionálně nemocnou dál chodíme do práce. Takže jestli bude pozitivní, tak budeme 10 dní v karanténě až od toho podělka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.