Nejste přihlášen/a.
Myslel jsem, že mě hned tak něco nerozhodí, ale pro toto nemám slov. Firma nabízí studentům mikrosluchátka, aby udělali podvodem zkoušky. Více tady: nanosondy.cz/... Je to vůbec možné? Mně to hlava nebere. Jak to, prosím, vidíte vy?
Hezký den. Vidím to následovně: nejsem naivní jako malé dítě a dávno vím že se dá studium VŠ velmi jednoduše "podpořit" pomocí sexu, peněz, známostí, případně přestupem na jakýkoliv obor jakékoliv školy kde v současnosti vystuduje cvičená opice. Tak nevím proč ne tohle..? Vlastně jsem za tyto všechny nesmysly rád neboť absolventi kteří tyto zkratky používají se většinou sami odstřelí na začátku reálné praxe. No a díky tomu je co? Menší konkurence osobně tedy spokojenost.
Nojo, ale když potom vidíte ty statické posudky či jiné výplody takových odborníků ohružující stovky životů .. ..
Já bych to takto vůbec neviděl. Mám spíše zkušenost, že ti neschopní, možná všehoschopní mají i ostré lokte a jen tak lehce se "odstřelit" nedají. Možná tak na vyšší post. A pak se divíme, kdo kolikrát usedne do šéfovského křesla.
Pak to taky podle toho u nás vypadá. Všichni šli cestou nejmenšího odporu a ten, co je zaměstná, ten potom zírá. Mladý pán si příjde pozdě, má titul a neumí procenta, trojčlenku a ani poslat balík. Všechno hned hledá na mobilu a všechno ho hned unaví. Je hodně těch nepoužitelných... Jsem ráda, že jsem dělala ve školství i ve firmě.
Nedomnívám se že na "neodstřelení" budou stačit ostré lokty či "všehoschopnost" pokud jedinec nedisponuje potřebnými znalostmi...to ho dříve či později bezesporu odstřelí. Ale třeba má přítele na telefonu (v uchu) který i tohle dovede maskovat..otázkou je jestli se to vyplatí když takovou práci může dělat rovnou ten přítel na telefonu
Podle mě je to na nic. Pochybuji, že by tohle někomu dlouhodobě procházelo. Dřív nebo později si učitel přeci musí všimnout, že znalosti konkrétního žáka neodpovídají výsledkům testů.
Všechny ty věci, které nabízejí, se dají koupit i jinde, ale tihle cílí přímo na konrétní cílovou skupinu.Vidím v tom záležitost přirozeného výběru. Kdo je hloupý, tak podvádí a s velkou pravděpodobností neuspěje. Kdo je chytrý, tak se učí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.