Zdravím, dotaz je snadný co koupit starému mládenci který má řekněme všechno? Nakonec jsem zvolil 3,5L lahvičku Jack Daniels ale přemýšlím co vtipného/zajimavého dát osobě která má vše co potřebuje? Předem díky za jakoukoli odpověď.
Kytici ze stíracích losů. To se ucvakne košatá větvička nějakého keře a na ni se za okrajíček přišijou stírací losy. Jednou jsem ze suchýcho salámu a čabajek sestavila / svázala/ jezevčíka. To byl praktický dárek pro milovníka psů...
kolegovi svobodnému koupili umělou vaginu jak mu to předavali bylo trapně aj mě jenom to né, pro někoho vtipné ale pro většinu i obdarovaného trošku trapné tak raději tu kořalku
motak
Člověka co není suchar by to pobavilo. Kolega když odcházel z prace, tak dal šéfové vibrátor. Ze by se měla trochu uvolnit, ze se pod ni neda pracovat...taky to nebylo trapne ale velmi vtipné. Aspon pro nás, pro sefovou možná ne
jo taky nevim, co bych chtel, vsechno mam a co ne, to stoji kapku vic nez je pro darek vhodne. Cili jsem vetsinou rad za nake dobre triko, ciga nebo pivo, ale kdyby melo byt ve sklenenych lahvich, tak radsi bez darku, jeste tu je nekde v krovi nejmin 5 let stara hromada lahvi.. takze nevdecnik
Jo hoši, tak to vás asi trumfnu. Já dostal ke Čtyřicátinám bráchu. O rok staršího. Přijel i na malé posezení s přáteli a sousedy. Nakonec se z toho nacházení našlo několik dalších, čtyři a jedna ségra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.