Nejste přihlášen/a.
Nakonec jsem zvolil 3,5L lahvičku Jack Daniels ale přemýšlím co vtipného/zajimavého dát osobě která má vše co potřebuje?
Předem díky za jakoukoli odpověď.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
kolegovi svobodnému koupili umělou vaginu jak mu to předavali bylo trapně aj mě jenom to né, pro někoho vtipné ale pro většinu i obdarovaného trošku trapné tak raději tu kořalku
joudic*
0x
jo taky nevim, co bych chtel, vsechno mam a co ne, to stoji kapku vic nez je pro darek vhodne. Cili jsem vetsinou rad za nake dobre triko, ciga nebo pivo, ale kdyby melo byt ve sklenenych lahvich, tak radsi bez darku, jeste tu je nekde v krovi nejmin 5 let stara hromada lahvi.. takze nevdecnik ![*vtip* *vtip*]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]