Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdomovec vykonával potřebu

Od: nikc® odpovědí: 15 změna:
Prevčírem ráno jsem na Pavláku v Praze vyjela po schodech nahoru z metra a po pravé straně jsem viděla člověka jak má stažené kalhoty, *ere a to hovno padalo po stěně dolů. Neviděl jste to také někdo? Nechutné to bylo. Co proti tomu?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
A proč ste nevolala městskou policii?
hodnocení

Protože jsem pospíchala do práce.

Pak nechapu, proc se ptas co proti tomu. Mela si jedinecnou sanci neco udelat a neudelala si. Takze tolik o tom, co proti tomu delat. Kde neni vule... hlavne jestli si to do te prace stihla. Ono precejenom v dnesni dobe hledat telefoni budku neni jednoduche a zdrzovalo by to.

hodnocení

Axusi, husy jsme spolu nepásli, tak mi netykejte. Ptala jsem se proto, co dělat příště. To je jasný, že teď s tím nic neudělám.

Priste zase pospichej jinam a mas vyreseno. A hlavne oduvodneno...to je konec koncu pro sve svedomi to nejdulezitejsi.

gumi
Příště to po něm uklid! Když jsi ho měla dost času pozorovat.
hodnocení

Gumi, ukliď si to sám. Z čeho usuzujete, že jsem měla dost času ho pozorovat? Není to pravda.

markys
hodnocení

3x

I kdyby byl napoblíž policajt, tak mu domluví, ale bezdomovec to napříště udělá zas o kousek dál. Je jim všechno jedno, i tak na pokutu peníze nemá.

nov

Přesně tak. Je mi líto uklízecí čety.

pb®
hodnocení

2x
Jo, nedávno jsem viděla bezdomovkyni na Kačerově, jak močila na zastávce. Ale asi si nedokázala dřepnout, takže měla jen stažené gatě a vlastně si nachcala do nich, kdyby si je nechala oblečené, vyšlo by to nastejno. Není na ně pěkný pohled nikdy, nemusí u toho ani vylučovat. Na druhou stranu, co měl asi tak dělat? Když to musí ven, tak to musí ven, těžko by v centru doběhl někam, kde by nebyl vidět. A pokud neměl drobé na veřejné WC, asi volil menší zlo veřejné defekace, než lejna v klahotech.
hodnocení

A ještě jsem pomalu vyjížděla po těch eskalátorech. Takže první, co mě upoutalo byly stažené kalhoty. Pak jak drží ubrousky a utírá se. Pak jsem hledala to hovno. Lepší je nebýt zvědavý.:-D

Já myslím, že by dotyční mohli jít alespoň někam do parku, do křoví. Nicméně, tito lidé často žijí ve vlastní realitě, je mezi nimi hodně duševně nemocných.

@nikc - Pak jsem hledala to hovno.

A našla? *smich2*

hodnocení

Bohužel našla. *smich* Bylo to nechutný, no.

hodnocení

2x

Tenhle byl aspoň civilizovaný, pokud použil ubrousky. Známý jednou viděl bezdomovce, který šel před ním. Pojednou se zastavil, divně se nahrbil. A když pokračoval pak v chůzi dál, našlapoval s divně roztaženýma nohama.

Najednou popadl nohavici, zaklepal s ní - a na chodník vypadlo lejno jako cep. On kráčel bez povšimnutí dál. Žádné ubrousky. *smich*

Policie je na ně krátká, peníze na pokuty nemají a když je odněkud vyženou, že tam svinili, udělají to o kus dál. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]